Simdiye kadar iliskiye girmedim ve 22 yasindayim bazen cok asiri istek geliyor ve dayanamiyorum her gun 6 7 kez mast yapıyorum ama artık o da yetmiyor daha cok istiyorum yanlarıma da agrı girdi yapmaktan zaten yolda izde giderken durduk yere bazı erkeklerden etkileniyorum cok kotu bir halde oluyorum dogru duzgun dusunemiyorum bile evlen falan demeyin cok erken en az 5 senesi var ama ben napıcam bu sekilde lütfen dalgaya almayın dogru düzgün yorumlar yapın
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 23'üm bu sene başladı dediğin gibi p*rno mast denedim 5 kere falan mast yaptım bana mısın demedi insan illa birini istiyor eskiden bekarete önem verirdim ama şu an umrumda değil sevdiğim bir insan çıksa düşünmeden sevişirim zaten bunlar başımıza kendimizi sıkarak geldi eskiden insanlar erkenden iş sahibi olup evlenirlerdi şimdi evlenmek o kadar basit değil şu ülkenin eskimiş örfleri yüzünden cinselliği tadamadık canım öyle sevişmek istiyorki sadece zevklede alakası yok sevdiğin insanı hissetmek onu öpmek ona sarılmak muhteşem bir duygu olmalı yok ama bu ülkede önce düğün yapıp bakın bunla sevişicem diye sülaleden izin almadan çarşafı bekaret kanıyla ıslatmazsan hemen sana yollu diyorlar bunun yanında bide vajinusmus olduğumu farkettim ailem ve toplumun baskıları saolsun bu ülkedeki insanların düşünceleri o kadar leş ki sadece seks için evlenilir sanıyor daha demin evlenmeden yaptın evlenmenin ne anlamı kaldı ki diyor adam bana adam evliliği sırf seks yapmak için olan bir kurum olarak görecek kadar manyaklaşmış üzücü olansa bu ülkede bunlardan sürüyle var ana baba bunları böyle yetiştirmiş eskiden öykleydi ya şimdide öyle sanıyorlar
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir bana gerii dönmediğine göre torllsun demi
Soran+1 yılHala öyle insanlar var ama doğu kesiminde olsa gerek ve oyle oldugunu bildigin biriyle evlenmek senin kararın her dusuncede insan var ben karsıma cıkan kisinin benim gibi olmasını istedigim icin duruyorum yoksa istegim gibi yasasır kim karısıcak herkes kendinden sorumlu evliligi sadece seks olarak gorenlerin nefes almasını gereksiz buluyorum olseler daha iyi
Soran+1 yılNe trollu ya:D
- +1 yıl
Bundan kurtulmanın yolu yok mu ya yapmadan durmanın yolu
Soran+1 yılO nasil olcak
- +1 yıl
- +1 yıl
Yazdıkların doğru ama işte buda bizim ülkenin çelişkisi yani hem seks yapmak için can atan hem de onu günah say :-D
Cevap sahibi+1 yıldoğru kişi olması lazım baksana sırf bekareti kafaya takmıyor diye seni kullananda olabilir onca ay sevgili olupta bakire değil diye bırakanda olabilir , bakire olup sevgilisiyle seviştikten sonra "bu kız bana evlenmeden verdi kaşr bu " diyende ooabilirki bu örneği daha bugün sitede bizzat gördüm yani ülkenin durumu bu kadar leş gibiyken sevişmek isteyip sevişmekte yürek ister @metay
En İyi Cevaplar
Al buyur , bu toplumun insanları ne hale getirdiğinin canlı kanıtısın.
Baskı baskı nereye kadar.
Kendine sevgili bulduktan sonrada cinsellikle tanışman dileğimle.
Yoksa psikolojin daha da beter bozulacak gibi geldi bana..32 Yorumla
Soran+1 yılBulursam yasiyicam ama iste bulamiyorum:/
- +1 yıl
Burada böyle gizli gizli takılarak bulamazsın. Cesaretli ol ve çok dışarı :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor filan fayda etmiyo , bende 28 aşındayım ve bakirim aşırı istekliyim artık testislerim agrıyo hergün boşalmak istiyorum
yapman geretek şey , ya gidip biriyle birlikte olcaksın ya da eşini bekleyeceksin
ben eşim beklemeyei tercih ettim32 Yorumla
Soran+1 yılMast yapmiyo musun ki ben her gun yapiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılbende hergün yapıyorun iki kere boşalıyorum hatta hher gün :(( bende dayanamıyorum :(( mast yapmadıgım aakşam ertesi gün aklım he sevişmede oluyo sapık sapık bakıyorum çevreye :(( bide bankacıyım işime bile konsatre olamıyorum :(( seni çok iyi anlıyorum inan
+1 yılKardeş unutmaya calıs spora yazıl hobiler edin enerjini farklı seylere yönelt
24 Yorumla
Soran+1 yılSpora yazılsam ne gibi farkı olur
- +1 yıl
Ya nerjin azalır dengelersin ostorojeni hem vakit geçirmiş olcaksın orda o yuzdende aklına gelmicek fazla daha sonra adaptasyonla birlikte nadirleştirirsin
Soran+1 yılMantıklı olabilir sagol :)
- +1 yıl
Önemli değil bilgi almak isteyen gerkesse yardım ediyorum beslenme ve spor hakkında
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
56Cevap
+1 yılSen benim kız versiyonumsun.
soruna gelince çözüm yok. Bakirim ben de evlenmeyi bekliyorum.
umarım karşıma senin gibi istekli biri çıkar11 Yorumla
Soran+1 yılumarımm
Sakin ol dizginle kendini dayan dayan dayanabilirsin (>‿◠)✌
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayanıyim:/
Soran+1 yılBilmiyorum bende:/
Yaşınız itibariyla istekli olmaniz ve mast. normalde...6-7 defayı abartili buldum yalniz. Hormonal bir durum olabilir...
26 Yorumla
Soran+1 yılBazen 4 5 de oluyor ama durdurdugum icin:/
- +1 yıl
Troll iste naparsin..
- +1 yıl
Ne kadar genç ve hormonlarin full tempo çalıştığı bir evrede olursanız olun.. yaşınızı bilmiyorum ama cinsellik her bireyde farklı düzeydedir ve ülkemizde her ne kadar, erkekler için bu normal ve hatta gerekli bir durum gibi algılansa da, genç kızlarda belli bir yaşa geldikten sonra, aslında aynı cinsel dürtülere sahiptirler. Tek fark, toplum ve namusu taşıma sorumluluğu sadece kizlarimiza verildigi için, bunu bilinçaltında ciddi biçimde dizginlerler. Ergenlikten itibaren, her ne kadar çeşitlilik göstersede, her erkek ve genç bayan karşı cinse karşı büyük bir ilgi, beğeni, beğenilme duygusu duyar. Ve sonrasında da cinsel dürtüler devreye girer. Tüm bunları yazmamdaki neden, bu tür istekleri olması vücudunuzun normal, ancak belli bazı zamanlarda artması haricinde, hergün düzenli biçimde 6-7 defa olması normal dışı. Bir doktora gider, ve bu durumunuzu anlatirsaniz belki belli bir hormonun fazla çalışması olabilir sebep... bir destek ve ilaç onerebilir belki kendisi.
Soran+1 yılyok bilincaltımda dizginlemeye calısmıyorum daha dogrusu calısamıyorum her gün 6 7 olmasada cogu gunler oluyor diger gunler en az 3kez yapıyorum bu sekilde doktora gitmeyi falan dusunmedim hic. ben karsıma kendim gibi biriyle birlikte olmak istedigim icin durduruyorum ama sevdigim biri cıkarsa karsıma yani karsılıklı olursa hersey iliskiye girebilirim bunda bir sıkıntı gormuyorum :)
+1 yılNe dememizi bekliyirsun. Ya sabretmeye devam edeceksin ya bu iş icin uretilen ekipmanlar kullanacaksin ya da biriyle bu sorununu çözeceksin.
10 Yorumlabeni bile aştın ya :) durumunuzu anlıyorum. bu dönem dönem vucudun salgısıyla illgili. bu bildiğim kadarıyla belli dönemlerde herkeste olur. olması da gerekir ki. bu da bir ihtiyaçtır. ancak kendinizi frenlemelisiniz. ...
08 Yorumla
Soran+1 yılDonem degil bu hep boyleyim ama artık yetmiyo ve durdurmaya calısıyorum kendimi:/
- +1 yıl
bazı insanlar da istek daha fazladır ve siz bu kişilerden birisiniz. mast yapmak kendi kendinizi tatmin etmek yetmiyorsa bilimsel bir açıklaması muhakkak vardır. bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum. sizi o yğüzden çok iyi anlıyourm. durdurmaya çalışıyorsunuz da başarılı olabiliyrmusunuz. evlenme konusunda bir şey demeyeceğim zaten yazmışsınız :)
Soran+1 yılSuana kadar durdurdum iliski icin ama bundan sonra nasil olucak bilmiyorum inan gozum donunce cikip birini kapip yapmak istiyorum ama mast yapinca tekrar istek gelene kadar bunun cok sacma bir dusunce oldugunu biliyorum
+1 yılYara yapmış kız şeyini be 😂 sana çare yok canım benim biraz yorulman lazım üşenmen lazım veya dine yönel ölümü hatırla aklına master geldiği zaman 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılSporla yorulmaya caliscam
- +1 yıl
Sporla pek yorulmazsın daha çok kafanı yorman lazım
- +1 yıl
Bide spor salonunda sana dayanan olursa o zaman hiç dayanamazsın 😄
Soran+1 yılbedenen yorulsam halim kalmaz ama
Soran+1 yılniye bana gelsinlerki sporda
- +1 yıl
Sen şimdi spor yapayım derken daracık giyinip vücut hatlarını meydana çıkaracaksın ve buda erkeklerin sana ok atmasına neden olacak 😉 seninde bu libidoyla spor yapan düzgün vücutlu ve seksi bir erkeğe karşı koyabileceğini pek sanmıyorum
Soran+1 yılhaklısın o erkek bana keklik gibi gorunur orda:/
- +1 yıl
Artık keklikmi dersin vites kolumu orası sana kalmış 😄 dar giyinen bir adamın dalgasını farkettiğin an çanlar senin için çalmaya başlar
Oraya birşey girmeyince rahat edemezsin, ama girdimi de bu sefer erkeksiz edemezsin...
en iyisi mastürbasyon a devam çare yok010 Yorumla
Soran+1 yılOff :/
Soran+1 yılOral mi
cinselliği gözünde büyütmene pek gerek yok. olan biten, nefes almak yemek yemek gibi bir şey. daha fazlası aşk ile olacaktır. aşk yoksa da bu kadar arzulama bence onu.
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bekliyorum iste ama bazen gercekten kimle yaptıgımın onemi olmadan yapasım geliyor o cok kotu mast yapıp rahatladıktan sonra sacma bir dusunce oldugunu anlayabiliyorum ama sonra tekrar bu istek geliyor:/
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılhahaha:D
Sakın olmaya çalış enerjini farklı aktivitelere almalısın zor durum ama kocan şanslı oram ağrıyor buram ağrıyor diyen bir karısı olmayacak 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamın sanslı olması yine beni ilgilendirmiyo yine mi ben kaldım tek:/
+1 yılBisey diyimmi yasamadigin için boyle doruklarda hissediyorsun... bende senin gibiydim ama yasayinca bazi şeyleri hea bumuymus diyorsun :)) şu an baharin gelmesiyle hormonlar doruktadir :))
010 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir hem istek var hem de merak ediyorum bide surekli asırı istek gelmesi sıkıntılı oluyor yapana kadar bunu cekicem yani:/
- +1 yıl
Nerdesin hangi şehirde? Sevgilin varmi? Ama tavsiyem bakire isen sabret...
Soran+1 yılSevgilim yok ama varken de iliskiye girmedik
- +1 yıl
Girme zaten kendi yaptigin hayal ettiğinin ayni hissini vermiyor ki :) hangi şehirde olduğunu bana belirtirken sevinirim PM olarak ta yazabilirsin
Soran+1 yılİstanbul'da. Niye aynı hissi vermiyor anlamadım
- +1 yıl
Ya hayal dunyanda kurdugunla gerçekteki birebir uyuşmuyor ki :) anladim uzakmisiz zaten :) ama konuşup istedgni sorabilirsiniz elimden geleni yaparim
- +1 yıl
ee naptın en son :)
Soran+1 yılkendi kendime iste:/
- +1 yıl
kendi kendime mi sürekli :) neden başkası ile paylaşmayı denemiyorsun? :)
- +1 yıl
neden yazmıyosun :)
+1 yılGunde 6-7 defa mast. mi? Abooo kiz sen. Ne yapiyon insan gusul almaya usenir.
00 Yorumla
+1 yılsenden bir tane lazım her türk erkeğine.. ki başlarını yukarı doğru kaldıramasınlar...
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım nasıl yukarı kaldıramasınlar
- +1 yıl
yani sağa sola bakmasınlar. birtek karılaına bakabilsinler.
Soran+1 yılZaten oyle olmali
Sen yoldan çıkmışsın. Vermeye hazırsın gibime geldi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dalgaya almıyorum ama bunun iki yolu var ya zihninden bı düşünceler atacaksın ya da kendine bir tane manita yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılDusunce gitmiyo oyle manita bulmak da kolay degil:/
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Ya evlenicen ya da erkek arkadas bulup o isi yapyapican duzenli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBakireligini kırmak istyrsan seks shoplarda bakireleri için uygun aletler var yok bozcam diosanda düzgün bir partner bulabilirsin;)
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bazen gozum donuyo yapmak istiyorum mast sonrası gerek duymuyorum
- +1 yıl
Ya zaten mast seni gün içinde rqhatlatr ama içindeki ateşi almaz ta bu isi yapcan ya da bu şekilde devam etcen çünkü ikisi arasında dağlar kadar fark var
Soran+1 yılIliskiye girsen de bekledigini bulamazsin bu istekle iglili yaptikca gecicek bisey degil demis biri
- +1 yıl
Su şekilde kast yap 2 saat snra tekrar yaparsn ama ilişki yasadn mı belki 1 hafta o içindeki çok arzu istek olmicak
- +1 yıl
Bide istediğini bulmak aradgn ve birlikte olcagn kişiye bağlı degisir
Soran+1 yılniye 1 hafta boyunca istemiyimki:/
- +1 yıl
İstersin ama aşırı bir şekilde illede olacak gibisinden istemezsin
Ya icgudulerin tetiklicek vurduracaksin ya da nefsine hakim olup evlenmeyi bekleyeceksin
00 Yorumla
+1 yılolduğu kadar o kadar takma bu arada bişey sorcam ne burcusun
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşak niye sordun
- +1 yıl
yay ya da boğa olsan anlıcaktımda başağın istekli olmasını ilk defa gördüm hayret
Soran+1 yılburclara mı inanıyosun bu konuda:D
- +1 yıl
karşıma çıkan hatunlardan öyle diyelim sana :)
Günde 6 7 ee yuh yanı sanki içini boşaltıyor :) atma arkadaş atmaaa :)
04 Yorumla
Soran+1 yılatmadım valla
Soran+1 yılduyuyorum zaten
+1 yılYapacak bir şey yok eğer evlenmeden yapmayı düşünmüyorsan tabii
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim olsa olurdu ama onu da bulmak mesele
- +1 yıl
Yani güvenilir birini bulman lazım :)
- +1 yıl
Veya ilgini çekerse sanal seksde deneyebilirsin farklılık iyidir
Sevgili yap kendine bekareti vermeden oral anal ne varsa yapin yoksa senin ateş kesinlikle sönmez ama güvenilir bir kişi olsun benim gibi :))
00 Yorumla
+1 yılBu konu zor. Yaşadığın çevre ve tanıştığın erkekler bakirelik takıntısı olmayacak birileri ise düşünebilirsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılilerde kendim gibi birini istiyorum bakirelik takıntısı degil
- +1 yıl
Kendim gibi derken bu derece istekli mi diyorsun
Soran+1 yıliliskiler konusunda
- +1 yıl
Ozel mesaj ararmisin.
- +1 yıl
Atarmisin yani
Sen azginim diyorsun ama cinsel birlesmede istemiyorsun. Ve azginligindan kurtulmak istiyorsun baska seylere yonel aklina geldimi baska seyler dusun
06 Yorumla
Soran+1 yılDusunmeye calısıyorum ama alt taraf musade etmiyo
Soran+1 yılkorkmuyorum pek genelde neyden korkucam ki
Soran+1 yılneyi kesicen anlamadım
+1 yılGüzelim git yaşa o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
20 Yorumlaben bile erkek olmama rağmen hayatımda böyle bir durum yaşamadım hiç :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye erkekler daha mı caresiz bu konuda:/
+1 yılDalga gecilicek bir konu değil ama kendini sevdigine saklamak istiyosan yapcak bisey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sekilde giderse bilmiyorum cok kotu hissediyorum dısardayken
- +1 yıl
Dogal bir durum ilerde sıkıntı yaşarsın onuda bil yani
Soran+1 yılNe konuda sıkıntı yasarım fazla masttan mı
- +1 yıl
Istek oluşur ilerde sevdigin birisi olur o da ole kabul etmez evet mst fazlasıda iyi değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılfaydalımıya evet diyen 2 erkek neyi faydalı byldu acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım bende:D
Cevap sahibi+1 yılSanırım azgın ve istekli bir kız onlara göre her anlamda faydalı oluyor :)
Al sana xper sevdalisi daha gunde 6 defa mast yalana bak ya
11 Yorumla
Soran+1 yılYalan degil
+1 yılYani kizliga onem veriyosan sende surtunerek kendini tatmin edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan ancak yapmayarak kurtulursun. Aklın fikrin 24 saat şeyinde olursa olacak olan budur. Kendine çeki düzen ver git kendine sağlam dertler edin ergenlik ateşiyle başına bela alma.
26 Yorumla
Soran+1 yılCalısıyorum ama olmuyo iste sen ne yapıyosun bu durumda:/
- +1 yıl
Elin işte gözün oynaşta olmasın o zaman bu senin elinde. Kendini neye çekersen ona yönelirsin. Her işin bir yolu yordamı var. Sen kararlı olduktan sonra atlatılmayacak birşey değil bu.
Soran+1 yılYa gercekten calısıyorum ama aklıma gelince atamıyorum bir türlü rahat edemiyorum birseyi dogru duzgun dusunemiyorum bile
- +1 yıl
Cinselliği yaşadığında da rahat edemeyeceksin. Onu yaşamak ayrı sürekli istekli olmak ayrı. Artık kendini bir şekilde durdur ilişki yaşayınca dinecek birşey değil o sendeki.
Soran+1 yılYasayinca diner demis birisi neden dinmesin ki
Soran+1 yılBen hep boyle mi olcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnti deprasan kullan aşırı cinsel isteksizlik yapıyor ben kaç aydır elimi bile sürmedim
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kullaniyosun ve neden kullaniyosun bunun icini
Cevap sahibi+1 yılDepresyondayım o yüzden kullanıyorum
Soran+1 yılBen depresyonda degilim kullansam kotu olur mu? Ayrica nasil bir isteksizlik yapiyor her gun istemiyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini öyle sartlandirirsan isin icinden çikamazsın.. bizde genç olduk okadarda degil abartna @mk.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmıyorum gercekten
Cevap sahibi+1 yılTamamm
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bunlar::) Nerede yasiyosun yanlız merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılNapıcan nerde yasadıgımı ne yapıcagımj soyle
Cevap sahibi+1 yılGuvenebilicegin belkide ilerde evlenecegin kişiyle beraber olup onun tatmin etmesini sağlıycaksin:/
Soran+1 yılYa nerden bulucam ben simdiden onu:/
Cevap sahibi+1 yılYaaa biliyorum saçma bir durum sözkonusu ama seni çok sasirtabilirim iyi anlamda nerde yaşadığını söyler misin atla deve degil:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirkkaç fikrim var bende aynı durumdayım bide ben erkek olduğum halde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenilir birisini bulup yapacaksın çaren yok.
Hangi ilçesindesin istanbulun?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBikere seni bosaltsam herhalde yerinden kalkamazsin yorgunluktan bütun hücrelerine kadar doyururdum
00 YorumlaZor bir durum biraz dikkat etmelisin kendine
10 YorumlaLustral 50 mg tedavin.
09 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha kafası guzel gezdircen kızı :)
Soran+1 yılO ne ilacı ya:D
Soran+1 yılKadınlarda da işe yarıyor mu? Yani isteği mi kesiyor sizde yoksa sadece kalkmasını mı engelliyor:/
Soran+1 yılHahah tamam anladım ama kendi kendime kullanamam bunu heralde:D
Soran+1 yılTamam bakıcam sagol:D
Vercen birine başka yolu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi bir kız neden bizi bulmaz ki :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBulsa ne olucak iliskiye girmedim ki
Cevap sahibi+1 yılsevişirdin en azından :D
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılee ne güzel işte bulsam sen gibi bişi en azından sevişirdim gece gündüz :D
+1 yılSeviş o zaman, neden sevişmiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgili bulamadım
- +1 yıl
Yok mu talibin?
Soran+1 yılvar ama istedigim biri olması lazım
- +1 yıl
Beni bul
sosyal aktiviteler bul
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten
bir sevgili bul kendine
hayatını doya doya yaşa04 Yorumla
Soran+1 yılKolay mı bulmak
Soran+1 yılErkek cok ama sevgilin olması gereken kisi farklı ve kolay olmuyo bulmak
Gel biz sevgili olalım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEee
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok mu sevgilin falan
05 Yorumla
Soran+1 yılyoookkkkk:/
Cevap sahibi+1 yılyok mu seni beğenenn biri
Soran+1 yılvar ama benim begendigim yok
Cevap sahibi+1 yılanladım mast devam o zaman
Soran+1 yılaynen:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gidişle kuyuyu kurutacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılKurusa iyi olur
Cevap sahibi+1 yılşikayet etme. şikayet etme. o kuyu daha çok lazım olacak.
Soran+1 yılşu an basbelası ama
Cevap sahibi+1 yılbeni de uyandırdın sabah sabah.
+1 yılOz cevap verebilirim burada olmazz m
00 YorumlaYardimci olmak isterdim ama nasıl
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılBaşka şeylerle uğraş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bile bu dereceye gelmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü azmışsın sen yanıyorsun şmdi için için
00 Yorumla
+1 yılozaman evlenme
02 Yorumla