Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek önceden ne yapması gerektiğini bilmeli , oldukça yavaş olcaksın ilk gün hızlı olunurmu ya sacmayın ne kadar yavaş olunabiliyosa o kadar yavaş, eğer canı cok acırsa doktorlar bozduktan sonra partneriniz yapma derse cıkartıcaksin üc gün sonra alışana kadar yavsş gidip geleceksin tam ilişkiyi boşalana kadar saglamayacaksın belki ikisindede unutma bunlar hazırlık evresi ilkler cok önemli cünkü geri kalan sonraki cinselliğinizi bu ilklere göre yaşanıyor sonra kadın acı cekince hep öyle olucak sanıyor cinselliğe bakış açısı değişir bu yüzden ilk 3-4 ilişki oldukca önemli sonrasındakilerde boşalana kadar hızlananilirsin aşırı değil dediğim gibi alışma evresinde çoğu erkek bu yüzden kaybediyor kadın o yüzden başım ağrıyor diyip yatıyor. Birde pozisyon ya kucakta sevismeye baslanmali sonra kız uzanmalı sen hakimiyeti alıcaksın o yavaş dediğinde panik yapmamasını dindirceksin öpceksin sözlerle falan deniyeceksin birden sokamazsın zaten ilk o gece sokamayanlar bile var
11 Yorumla
Soran+1 yılzahmet edip cevap verdiginiz icin tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakireyim ve cogu kizo aksine o geceden korkmuyorum. Iple cekiyorum. Resmi nikahtan 2 hafta once sini nikahimizi kiydiririz. Bu konulari konusmaya o zaman baslariz. Ben o gece mukemmel olsun istiyorum. Ne annesi ne babasi nede benim ailem o gece evimize kimse giremez bir zahmet 1 ay falan kimse ugramasin.
Ama ruya gibi olsun ilk gecem.. o kdr saklamosim kendimi bunun karsiligini isterim81 Yorumla
Soran+1 yılInsallah istedigin gibi olur.
ilk gecede eşler çok yorgun olur düğün vs bird estres olur.
öncelikle ılık bir duş alınmalı kızın hazırlanması için zaman verilmeli...
yatada gecince sohbet edilmeli rahatlama için şsart bu
amaç sadece o gece güzel an gecirmek olmalı ön sevişme uzun tutulmalı
ıslaklık olmalı... kadın hazır olduğunu hissetmek gerek zorlama ile olamlaı
o gece fantazi eyler olmaz doğaçlama olmalı
gayet yavas ve nazik olmalı10 Yorumla
İlk gece sahip olmak şart değil. İlk gece heyecanıyla kilitlenen bayanlar oluyor. Denersin olmuyorsa sonraki gecelerde olabilir. Kadının vajinada zevk suyu gelmelidir penis girmeden önce ki kaygan olsun. Bunu dille yapabilirsin. O senin penisini yalarken sen onun vajinasını öpersin, dil hareketleriyle tahrik edersin. Zevk suyu aşağı inince penisini yavaş yavaş sokarsın. Hadi hayırlı olsun, senin oldu. Sen de onun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sorunu günceller misin üstlere çıksın daha çok cevap gelir
31 Yorumla
Soran+1 yılCok az kisi cevaplamis oyle yapayim.
+1 yılvalla helal olsun eşini bu kadar düşünüyorsun, doğaçlama da olsa sen onun canını yakmazsın cümlelerinden anlıyorum :) Allah mesut etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ortada daha es falan yok biliyor musun sadece bugunun isini yarina birakmiyorum. yani birgun evlenirsem diye. :) Tesekkurler.
- +1 yıl
hahahah :D ciddi misin
Soran+1 yılEvet , simdiden bilmemin bana bir zarari olmaz. En azindan bir arkadasim falan evlenirse ona yardimci olabilirim. Bilgi erken de alinsa gecte alinsa hep degerli ve illa birine yarari oluyor iste. :)
ilk 3-4 ilişkiyi yavaş yapıcaksın daha ilk defa yapıyor çünki canı çok yanmayacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeynim yandı yeminle :)
Romantik bir ortam hazırlayabilirsin
Yavaş ol
Ön sevişmeyi uzun tut
Tırtıklı prezervatif kullanma
Daha ilk hemen pozisyon falan düşüneme219 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler. Dediklerini harfiyen yapacagim. Dogru diyorsun daha ilk gunden tirtikli kondom falan pozisyon bana da sacma geldi.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil başka bir sorun var mı :)
Soran+1 yılIliskiye girmeden once dusu ilik mi almaliyim soguk mu? Ne kadar iyi olursam olayim ilk oldugu icin esim orgazm olabilir mi , ilk gece orgazm olan kadin var mi? Sure ne kadar olmali ona gore geciktirici kullanacagim. Geciktirici olmazsa girer girmez bosalirim diye dusunuyorum ama sonra devam edebilirsem 10 dakika falan giderim. Geciktirici ile 20 30 dk suruyor sanirim fazla mi olur?
Cevap sahibi+1 yılİlkinde böyle şeylere bu kadar takma
Sonuçta ikinizinde ilki olur.
İlk olduğu için erken boşalabilirsin takma. Ama esinin olması zorhtimali
Zaman ilerledikçe bakarsın erken geliyorsa ona göre geciktirici kullnırsın.
Ön sevişmeyi uzun tutup 1saate bile çıkarabilirsiniz
Soran+1 yılOn sevisme nasil olmali neler yapmaliyim? ayrica cok kafama takilan bir soru daha var o da terlemek. Haliyle terleme olacak yani o terlese ben igrenmem ama yani vucudumdan ter damlalarinin onun ustune damladigini falan dusunuyorum igrenmez mi yaa?
Cevap sahibi+1 yılO kadar terleyip kendini heba etmezsin :)
Burdan açıkça anlatamam internetten bakabilirsin ön oyun diyede geçer
Soran+1 yılTamam , cok tesekkurler.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil :)
Soran+1 yılYa benim aklimda tonla soru var da burdan simdi sorunca sana bu basliga cevap yazan herkese uyari gidiyor mu ki?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYani burdan sorarsan olmaz
Soran+1 yılBu kadar seyi dusunmem garip mi sence? :)
Cevap sahibi+1 yılBiraz garip bence. Çünkü ayrıntı düşündükçe kafaya takarsın taktıkça gözünde büyütürsün rahat olmazsın bişeyleri zamana bırakmak daha iyidir
Soran+1 yılYa daha evlenecek degilim hatta evlenecek kisi bile daha ortada yokken ilk geceyi planliyorum. Ben sey dusundum bir ara ilk gece iliskiye girmeden once dusa girdiginde o sirada mumlar ve kirmizi gul yapraklari falan dokmeyi dusundum ama cok abarti mi olur sence?
Cevap sahibi+1 yılGayet iyi fikir
Soran+1 yılSence dugune harcanan para cok mu gereksiz onun yerine daha iyi bir balayi yapilsa daha iyi olmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılYa bak ilk gece nasıl özel olsun isteniyorsa düğünde özel olsun ister bunlar hayatta bir kere olacak şeyler.
Balayına uçuk fiyatta bir yere gitme olur biter
Soran+1 yılSen nasil bir dugun olsun isterdin?
Cevap sahibi+1 yılGeleneklere göre yaparım
Su akar yolunu bulur heyecana gerek yok ama nezaketli olmak en büyük kuraldır hayatın her alanında ve zamanında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoru iyi soru bunu hep merak etmişimdir gerdekte nasıl olacak bu iş diye =))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılguzelce yumuşTcN USTUNWE
E ÇIKTIMI İŞİN BİTENE KADAR ÇIKAR MAYACAN bir KEZ ALTTAN KALKTIMI Bİ DAHA YATIRAMAZSIN00 Yorumla
+1 yılben de merak ettim cevapları
00 Yorumla
+1 yılHarika olmali ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPompala dostum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım