Gerdek gecesi ilişki nasıl olmalı?

Merhaba, sorularım garip gelebilir ama ben planlı bir insanım biraz da mükemmelliyetçiyimdir ve karşı tarafı çok düşünürüm, neyse. Gerdek gecesi önceden planlanmalı mı ? Hoşa giden şeyler öğrenilip ona göre mi hareket edilmeli yoksa doğaçlama mı yapılmalı ? İlişki sırasında ileri geri gidiş hızı normal mi olmalı yoksa hızlı mı ya da bunu ilişki sırasında sormalı mıyım? Islanmama durumunu göz alarak kayganlaştırıcı alınmalı mı? İlk geceden tırtıklı kondom kullanmak vajinaya çok baskı uygulayıp canını yakar mı ? Bakire olduğunu göz önüne alırsak ne kadar uzun sürerse canı o kadar çok mu yanar yoksa zar yırtıldıktan sonra acı azalır mı?Ona göre süreyi ayarlamak istiyorum. Pozisyon daima misyoner mi olmalı çünkü kadınların çoğu duyduğuma göre zevk alması pozisyon pek etkilemiyormuş.Şimdi yüzü dönük bir pozisyon olursa kendini garip hisseder diye misyoner uygun görünüyor sanki. Evet, sorularım bu kadar. Cevaplarınız benim için çok önemli eğer çekinirseniz gizli olarak cevap verebilirsiniz zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
keske daha cok cevap veren olsaydi,. Cevap verip yardimci olanlara tesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
guncelleyince uste cikiyormus oyle yapayim bari. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelle
Gerdek gecesi ilişki nasıl olmalı?