Birbirimizi çok seviyorduk ilk aşkıydım bunu söyledim ayrıldık geri dönermi :(
Cevabın nedir?
+1 yılSeni bu yüzden bırakan bir erkekle daha işin olmamalı senin. Bu zihniyette biriyle
evlenirsen çok mutsuz olursun
Bence o sana dönse bile sen onu isteme. Şöyle düşün seni gerçekten sevseydi seni bu yüzden bırakmazdı
Sonuçta siz sevgiliyken aldatmamışsın bişey yapmamışsın. Geçmişinde olan bişey için seni yargılamaya hakkı yok. Geçmiş geçmişte kaldı
Önemli olan senin ona olan sevgin, sadakatin
Bakire olarak evlenip sonradan kocalarını başka adamlarla aldatan yok sanki?
Burdaki kötü yorumlara kulaklarını tıka ve bence yeni bir başlangıç yap
O adamdan sana hayır gelmez
Çünkü sana gerçekten değer veren bir adam, senin de bir birey olduğuna ve cinsellik yaşamaya hakkı olduğunu düşünür.
Unutma sen yanlış bişey yapmadın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk öncelikle evlilik öncesi ilişki yaşaman senin için doğru olmamış.
Ama dürüstlüğünden ötürü seni kutlarım. İyi ki söylemişsin çünkü hem vicdanın rahat etmiş hem de sana göre olmadığını görmüşsün. Senin istediğin asıl seni her haliyle kabul etmesi değil mi?
Şimdi iki ihtimal kaldı.
-Ya dönecek seni kabul edecek, ama o zihniyetteki bir insan bunu nereye kadar kaldırabilir? tartışmalarınızda bu konu tekrar tekrar gündeme gelmez?
-Ya da unutacaksın ve seni hatalarına rağmen kabul eden biriyle beraber olacaksın.20 Yorumla
+1 yılKafa yapısı çok önemli. Kaldırabilecekse seni sevdiği için dönecektir. Lakin kaldıramayacaksa seni sevse de dönmeyecektir. Çünkü biliyor ki sevse bile aklına kötü şeyler geldikçe yıkılacaktır.
00 Yorumla
Cinsellik konusunda 729 cevap paylaştı. Bunu "dürüstçe" söyledin diye ayrılan adam salaktır..
Bu adamlar "500 kere gotten yemiş bakireleri" hakediyor.. Seni değil..75 Yorumla- +1 yıl
mına kodumunun yalağı seni 50 kişinin altına yatan karı nasip olsun sana gururla koluna takar gezersin karıma çatur çutur geçirdiler altlarında inlettiler ama çok seviyorum falan adamım diye gezme ortalarda
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya arkadaşım yürüyün gidin şurdan.. 100 tane kız tanıyın benim kadar tecrübeniz olsun ondan sonra konuşun..
Ben o tertemiz çocukları bilirim, beceriksiz oldukları için kız ayarlayamamışlardır.. Veren bir kız bulsalar gece gündüz skerler..
Yatmamış kızları da bilirim, genelinde cinsel isteksizlik veya çeşitli pisikolojik problemler var.. Zaten kızların çoğu da yatmış.. Her kesimden bir sürü kızla çıktım, içlerinde yatmamış olanların oranı % 10 bile değil.. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın artık.. Gerçek dünya sizin sandığınız gibi değil..
Tekrar ediyorum, benim kadar tecrübeniz olsun ondan sonra gelin konuşun..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
78Cevap
Tamamen tarafsız bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Kız olduğum için değil insanız hepimiz ve insan olduğum için böyle düşünüyorum. Sevgilim benimle tanışmadan önce başka bir kızla birlikte olsaydı ama ben onun şu an beni sevdiğinden emin olmuşsam umursamazdım. Erkek olsaydım da aynı şey geçerli olurdu. Önemli olan şu an ne yaşadığı değil mi insanın? İki insanı bir arada tutan şey aralarındaki sevgi-sadakat-güven benim gözümde bir zar değil. O nedenle bu bakış açısını pek anlayamıyorum.
116 Yorumla- +1 yıl
Sen sevişirken bir erkeğin kafasının içindekilere sahip olamayacağın için hiçbir zamanda anlayamicaksın.
- +1 yıl
Bu bir paradoksa dönüşüyor bir ayıp yok aslında herkes sevdiği kadına dokunduğu gibi dokunulduğunu bilse tabiki kabul eder o kadını seks , zar problem değil pis bir adamın pis kafasında gezen düşüncelerle onu yapmış olması o kadını özel olmaktan çıkartıyor gibi düşün.
- +1 yıl
Bir adamın küçük beyninden geçen pis düşüncelere göre yargılamazdım ben olsaydım diyorum. Yargılanacak kişi pis düşüncelerle kadınlara yaklaşan erkekler oluyor benim gözümde. Çünkü kimsenin onlara laf ettiği yok. Evlenirken eşleri sorun da çıkarmıyor. Bu haksızlık değil mi? Seviyorsam ve sevdiğim kişiye birlikte olduğumuz zaman içinde güvenmişsem, beni aldatmamışsa ben buna bakardım. Özel olmaktan falan da çıkmazdı.
- +1 yıl
Bu tarz erkekler yüzünden kadınlar her erkeği bu tarz kadınlar yüzünden erkekler her kadını üzüyor üzülen doğru insanlar da kendilerini her ilişkiye kapatıp yanlızlığı kabulleniyor geriye kalan erkekler de pis düşünen erkekler oluyor karakter sahibi her kadın özeldir hataları bile özeldir zaten bunu da özel bir erkek fark eder zaten sesini bile çıkarmaz konusunu bile açmaz ama o erkeklerde yanlızlıklarıyla mutlu erkekler. @Wabi-Sabi
- +1 yıl
Nefsi ve egoyu törpülemeyi başarmış bir erkek olmuştur zaten severse gökyüzü gibi sever kadını sınırsızdır her yerde aynıdır sevgisi ne bedene ne fiziksel özelliklerine bakar uzun konular bunlar tabiki @Wabi-Sabi
- +1 yıl
@Wabi-Sabi söyle düşün bir kız sana diyo ben senin sevgilinle yatmıstım dese kızların sürekli sevgilinin dodikodusunu yaptığı bir ortam düşün sunun sevgilisi böyle söyle birsürü kızla yatmıs kalkmıs kızda bunu niliyo nasıl kabullenebiliyo bunu cok zampara çapkın bir tip onun yatıgı kişilerle hep yüzyüze baktığını düşün
- +1 yıl
Kirli olarak değerlendirmeniz benim gözümde çok yanlış. Ben bakireyim ama bakir/bakire olmayan hiçbir kimseye kirli demem. Değil çünkü. Yüreğinden geçenleri bilmeden kimseye böylesine bir etiket yapıştıracak kadar Kirli düşünceli değilim zira. Anlaşılan zıt düşünüyoruz. Daha fazla sürdürmeyelim bu konuşmayı bir yere varmayacak iyi akşamlar. @IEvreka
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa akıllı olun biraz kızlar yaa. Bu kadar saf olmayın. Bakmayın siz öyle dürüst ol söyle diyenlere. Asla söylemeyin. Yurdum erkeklerini daha tanıyamadınız mı siz? Anacım saklayabildiğin kadar saklayacaktın valla. Bu sana ders olsun bir daha yapma. Canım üzülen sen oluyorsun sonra.
22 Yorumla
Soran+1 yılKeske...
+1 yılsen başkasının altına gir sonra oğlana anlat bide 2. el muamelesi göster...
sizin gibilerden nefret ediyorum...
https://i.hizliresim.com/9VP3Ao.jpg20 YorumlaEğer sizi çok seviyorsa döner ve dönersede size çok güvenicektir. Nedeni ise böyle birşeyi söylemeniz ona asla yalan söylemeyeceğiniz gerçeğini ortaya koyacaktık :) geri dönmesi dileğimle kalın sağlıcakla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kızlar şimdi ne desteklemişlerdir kaypak demişlerdir adama vs ama onlara itafen söylüyorum ki yolunu sen seçersin bebeğim. Madem öyle yaşadın artık sen öyle günlük zevklerin kraliçesi olma oylunu seçmişsin ance kendin gibi birini bulman gerek temiz ve safını aramak haram sana
04 Yorumla
Soran+1 yılZamanında kac kızın canını yaktı bellısı yok hak ettıgını yasıyor
Cevap sahibi+1 yılbenmi yakıyorum :D
Soran+1 yılHayır sevdıgım
Cevap sahibi+1 yılHehehheh
İsminin üzerine bir çizgi çek, önüne bak;
Seni hatalarınla yüz üstü bırakacak bir kaypaktan ne fayda,
Sadece zarar ziyan verir sana, hala medet umuyor saf32 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatmadım 2 sene önce oldu bu olay tanımıyordum onu
+1 yılartık zor ama gerçekten sevmişşe döner ilk aşklar unutulmaz :)
10 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabul edemeyecekse o seni değil senin onun kafasındaki yaratısını sevmiş bence seni daha çok hakedeni bulabilirsin
20 Yorumla
+1 yılSevgilin hayatında yokken yattıysan, saçmalamış geçmişin onu ilgilendirmez.
Geri dönecektir, bekle ve üstüne gitme.10 Yorumladoğruları söylemek yalan söylemekten her zaman iyidir seviyor ise döner sana
10 Yorumla
+1 yılİste bu nedenle evlenene kadar beklemeli bayanlar.. cunku erkeklerin % 90 i kldiramaz boyle seyleri. doneceginde sanmam hayal kirikligi yasamis cunku
00 Yorumla
+1 yılAyrılması normal , bazı şeyleri yapmadan önce düşünmek lazım değil mi? Sana ders olsun bundan böyle daha dikkatli olursun , hep tecrübe bunlar...
00 Yorumladönebilir. dönerse zaten amacı bellidir. söylesen bir dert söylemesen bir dert. keske en basta hiç o yola girmeseydin
00 YorumlaHangimizin geçmişi temiz ki? :)
Kendisi elletmemiş, oda elletmemiş arıyor galiba. :p10 YorumlaÇok bekle döner adamsa dönmez derdin neydi iki sene önce ya ben merak ediyorum sizi her seni seviyorum diyene veriyor musunuz siz kendini helalini saklamak diye birsey duydun mu hiç
00 Yorumladönermi bilemem ama seni gerçekten çok seviyorsa dönme ihtimali var, ona karşı dürüst olmanı takdir ediyorum
10 YorumlaBoşver o seni haketmiyor haketseydi dürüst olduğun için daha fazla yanında olurdu.
00 Yorumlaaçık konuşmak gerekirse bir erkek için en önemli şey namustur sevse de döneceğini pek sanmıyorum
00 Yorumlaİyi valla başkasına deldir
Sevdiğine de kendini yama.
Gençliğinde iffetine sahip olamayan kız
İlerde kendine layik koca bulamaz.
Bulsa dahi ancak başına bela bulur.00 YorumlaÇekip gitmesi senin olayı daha önce söylemen gerektiğin den olmasın
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. döner ama bundan sonra seni seviyomuş gibi yapar fırsat buldukçada bafiler kullanır seni sıkılıncada yollar :D
00 Yorumla
+1 yılDönerse onu vurarım sen ne olduğunu biliyorsun konuşturma beni
00 Yorumla
+1 yılNamus iki bacak arasında değil diyen arkadaşlar söz sizde.
30 Yorumla
+1 yılsıfır arabaya mı binmek istersin yoksa 2. el mi :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun ilk aşkı olduğun için bu söylediğin ona çok zor gelmiş olabilir ama eğerki gerçekten sevmişse ve geçmişse takılı kalamzsa döner
00 YorumlaCinsellik konusunda 358 cevap paylaştı. bir tavuk döner..
Gerisini bekleme boşa boka döner. Hayatına bak.00 YorumlaYa kızlar neden bekareti veriyorsunuz anlamiyorum ya vermeyin ya da verdiginiz kişiyle sonuna kadar sürecek bir ilişkiye imza atin bencee
00 Yorumla
+1 yılKendi düsen aglamaz hattanin bedellidir bu , ama bence bununla yasamayi ogren
00 YorumlaBekleme gelmez gelirsede sadece çakmak için gelir emin ol 😋
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıladama helal olsun diyip alnından öpüyorum, senin gibi basit biriyle ne işi olur? sana geri dönersed e adam değildir
00 Yorumla dönmez iyi yapmış sana :) daha önce kimseyle birlikte olmadıysa ayrılması gayet normal :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKac kısıyle bırlıkte oldu dugyularıyla ooynadı bellısı yok ayrıldık 2 gun sonra bı kızın yanına gıttı opmus kız sarılmıs ama ben 2 sene önce tanımıyordum bıle onu
Doner ya sevediyse tabe demen iyi olmus sonradansa simdi bilmesi en guzeli
00 Yorumlahiç zannetmiyorum dönsün o kelime kafasını yer bitirir onu
00 YorumlaBirak karaktersizmis ben boyle seyleri anlamiyorum benden oncesi tabiki olabilir onune bakicaksin
10 YorumlaO da seninle yatacaktır görürsün bir zamandan sonra..
00 Yorumla
+1 yıldönerse gavattır dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
10 YorumlaGeçmiş geçmiştir kimseyi ilgilendirmez. Hazmedince dönecektir mutlaka. Sen sonrasını düşün ;)
00 Yorumla
+1 yılGiden sevgilinin yenisi gelir.
Hoptiri lilaylommm00 Yorumladönmez yenilerine bak istersen seninle tanışabiliriz dürüst seviyeli saygılı takılırız merak etme
00 YorumlaSevdiğini serbest bırak. Dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıpIıyorsa deIidir, çömeIdiyse sakın dokunma. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu saatten sonra dönse dönse ya et döner ya tavuk döner ama bu adam dönmez arkadaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında yediğin hurmalar böyle gelir bir tarafını tırmalar. Haketmissin bunu. Üzülme...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım dönmez senin gibi iğrençler yalnız kalmaya hakediyor midemi bulandırıyorsunuz.
20 YorumlaDönmez Geçer Gider Ve İlerde Gelir Merak Etme Sadece Seni Kullanmak İçin :))
00 Yorumla
+1 yılhazmetmesini bekle düşünecek ve sana güvenebileceğini düşünürse dönecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzel giden iliskini kendi ellerinle bitirmissin. soylemeseydin keske. donceginide zannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yıldönerse serefsiz kansızın önde gidenidir bence
51 Yorumla- +1 yıl
afferin kız sana
Adam olsaydı ayrılmazdı zaten.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl@Valerie__ can-sucuks haha yeni ismin bumu hahaha bebişim sitede sana sövmeyen yok bak ben sövmüyorum kıymetimi bil hahhaha
00 Yorumla
+1 yılkız değil misin tatlış :(
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır :((
- +1 yıl
ooo benim tatlışım yaa kanıyoruz erkeklere ve olan biz kadınlara oluyo bu konuda seni yargılaması yanlış ama eğer o bakirse biraz haklı sankişimdi erkek şöyle düşünür patlak bir kişiyle yattım der ama bir çok kiiyle olmuştur falan bir de hayal eder falan zor bir durum. o bekaretini alan piç hayatına devam edio sen böyle üzülürken ahh kuzuum ahh :(
Soran+1 yılZamanında sevdıgım adam da cok kızın canını yakmıs ama ıste..
- +1 yıl
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! o zaman sana ne haklı tavır yapıo bence geri dönmesi lazım
Soran+1 yılYanıı kızların parasını yemekten tut neler neler dun de dedım aynısını bısey dıyemedı up uzun mesaj attım goruldu yaptı
- +1 yıl
oo tatlım ondan hayır gelmek kız parası yemiş unut sen o çucuğu ben sana şey dicem bak yine erkek arkin olcak bu sefer ona kız olmadığını söyleme ailen zar diktir kendine yoksa hayat boyu sorn olcak sana bu durum
- +1 yıl
- +1 yıl
inşanları yaptıkları yanlışlarla yargılamayın off atın bu eski kafalılığı tamam yaptığı yanlış ama napalım olan oldu kızın elinde dğil
+1 yılO yatmamis mi kimseyle tertemizmiymş
30 Yorumla
+1 yılofff niye söyledin beee :(
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılDönmüyorsa sende arkasından üzülme sakın.
00 Yorumla İnşallah dönmez hak etmişsin git o* gibi ver gez
00 Yorumla
+1 yılDönse de eski zihniyetiyle döneceğini sanmıyorum
00 Yorumlainandık biz de trole bak
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılDönmez doğru olanda bu zaten
40 Yorumla En iyisini yapmışsın
Dönerse eğer senindir.20 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. Cocukda ne serefsizmis bunun için ayrilinir mi
23 Yorumla
+1 yılDonmeli. Durustsun en nihayetinde.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem