Okulda kordidorda yürürken bir çocuk çantama çarptı, çantm düşünce 2 prezervatif etrafa saçıldı herkes de tuhaf tuhaf bakınca çok utandım ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Utanman gereken bir durum ailen sana güvenip okula gönderiyor seni ve sen onlardan gizli pislikler yapıyorsun.. Bir arkadaşa yobaz demişsin ne yani o. rospu olmayanlar yobaz mı oluyor? Modern olmak o. rospu olmak demek mi? işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz herşeyi
38 Yorumla
Soran+1 yılAilem de yobaz değil :D ayrıca seks yapan herkes de or. ospu değil :D
- +1 yıl
Eşi olmayan biriyle seks yapan o. rospudur... Ailene yobaz demedim yobaz olmamak illa ahlaksızlıklara izin vermek mi şu modernlikle ahlaksızlığı birbirine karıştırmayın bunu bilgisizlikten değil bile bile kasıtlı olarak yapıyorsunuz ahlaksızlıkları normal birşeymiş gibi algılatmak için kasıtlı olarak modernlik adı altında ahlaksızlığı normalleştiriyorsunuz.. O. rospu olmayana ye gerikafalı, yobaz, kezban falan diyorsunuz
Soran+1 yılEvlilik yaşı minimum 28 ve o yaşa kadar seks yapmamak insan doğasına aykırı anatomi oku
- +1 yıl
Neden 28 evlen zorla evlenme diyen mi var.. Şimdi seks yapıyorsun bugün yarın o çocuk seni bırakacak ve yeni birisiyle veya birileriyle tanışacaksın o kişiyle evleneceksin ve 2 kişiyle seks yapmış olacaksın şu an seks yaptığın kişiyle birbirinize ait değilsiniz nikah yok ha tabi şimdi sen bana da yobaz dersin
Soran+1 yılevlendiğim kişide bakir olmayacak muhtemelen ne önemi var? Ayrıca 28'de önce evlenen beyinsizdir adam akıllı okumadan evleniyorlar sonra türkiye niye cahil dolu
- +1 yıl
Sen Türkiye'de verilen eğitimin insan karakterine katkı yaptığını düşünüyor musun? Bende okuyorum derslerde hayatımıza katkı yapacak birşey görmüyorum.. Hem okumak ile cahilliğin alakası var ise neden üniversitelerde kavgalar oluyor.. Cahillik başka bir boyuttur okumadan çok bilgili, insanlarla ilişkileri mükemmel insanlar da gördüm okuyup da cahillerin kralını da gördüm kişi öğrenmeye açık ise cahillikten kurtulur bence Türkiye'de okullardaki eğitimler boş saçma sapan konular var... Eğer kendini tatmin etmeden duramıyorsan mastürübasyon denen birşey var veya o da yetmiyor diyorsan nikahlanacaksın.. Evet bu ülkenin büyük çoğunluğu cahil o konuda katılıyorum çoğuyla iletişim bile kurmak imkansız ilk başta şu saçma sapan gelenek, görenek, adet, töre gibi şeyler yok edilmeli aslında ne var biliyor musun Allah Kur'an vermiş o kitap bir hayat klavuzudur Arapça bilmiyorsak bile Türkçe meali olanlardan alıp okumalıyız orada kurallar ve bilgiler dolu hayat ile ilgili
Soran+1 yılYeterli diploman olmadığı sürede ne kadar çok şey bilsen de topluma bir katkın olmuyor sonuçta değil mi? Oturduğun yerde konuşmanla kimse seni tınlamaz. Diplomalı girişimcilere ihtiyaç var. Sadece okul okuyup eğitimli olacağını sanan da gerizekalıdır zaten özellik internet gibi bir bilgi kaynağı varken. Budist olduğum için kuran beni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Tınlamıyorlarsa o da Türk milletinin cahilliklerinden biridir insana diploma için değil önce insan olduğu için saygı göstermek lazım... İnancına saygı duyuyorum hayat senin ben sadece tavsiye vermiştim direksiyon sende istediğin yola dönebilirsin dini inancını bilmiyordum müslüman zannetmiştim kusura bakma
En İyi Cevaplar
+1 yılYaa buraya soru sorup canini sikmasana hayat senin yaa sen halinden memnunsa koy gitsin buradakiler garip. Tecrubeli bayan isterler ama bakire olacak ;) gel coz bulmacayi hayatini yasiyosan sal gitsin millet ne derse der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer sey tamam da sen neden taşıyorsun prezervatifi? Sevgilin tasisa daha iyi bence. Boyle bir seyle karşılaşmazdin. Insanlarin tepkilerini de takma bosver. Onlarin babalari korunsaymis..
16 Yorumla
Soran+1 yılO unutur belki diye bazen ben taşıyorum ki daha önce başımıza geldi
Cevap sahibi+1 yılKendimi ozellikle gizliye aldim tatlim. Ben de sevgilimin keyfi yuzunden hamile kaldim. Sonu cok hazin oldu. Aciyi ceken de ben oldum. Ama bu onlarin sorumlulugunda bir sey bence. Ben olsam ona kesinlikle bir daha tasimayacagimi soylerdim. Taşımadigi zamanlarda da giris izni vermezdim.
Soran+1 yılHamile kalan biz olduğumuz için biz de dikkat etmeliyiz bence. Bizim aramızda herşey romantik gelişiyor zaten o unuttu anı anı bozmamak lazım.
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki ama o zaman dikkatli olmalisin bence. Ped kaplari var hani. Onun gibi bir ufak kutu bulabilirsin kendine. Bari onun içine koy bir sonraki sefere. Benim basima gelen senin basina gelmesin. Cok üzücü bir durum..
- +1 yıl
Ne malum bir kisiyle yattigi
Soran+1 yıl@cixx_cocuk sevgilim olduğunu bir çok kez belirttim anasınıfı mezunu değilsen okumayı biliyorsundur?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeran bir sevişme durumu olabilir diye kız tedarikli geziyor vay be
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
50Cevap
Kiminin cantasindan yere dokulur kimin bardagina gokten https://i.hizliresim.com/mGWgAZ.jpg
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var bunda dert etme. Görenlerde insan değilmi
Hatta tuhaf tuhaf bakanlarda kıskanmıştır:)20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. O tuhaf tuhaf bakanlar iki gün sonra buraya konu açar "eyvah hamile kalmışım yardım edin" diye..
Boşver takma, normal şeyler bunlar..00 Yorumla
+1 yılHiç birşey olmamış gibi hayata devam etmelisin. Ne yapacaksın? Olan olmuş birkere
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce şunu belirtim Seni takdir ettim. Şimdi okulda ne konuştuklarını söyleyim kibarca isterim bir kız ilan edildin olan olmuş artık. Sorması Ayıp kondom markası neydi
04 Yorumla
Soran+1 yıldurex de bu bir şeyi değiştirecek mi :D
- +1 yıl
Kişisel bir soruydu olayla ilgisi yok. Ünv gidiyorsun lisemi
Soran+1 yılÜniversite tabii ki
- +1 yıl
Ünv Gençliği sıkıntı yapmaz. Sana bir şey itiraf edeyim aramızda Kalsın İç cebimden minibüste para çıkartırken cebimden bir şey düştü 20 yaşlarında bir kız beyefendi cebinizden bir şey düştü dedi bir baktım kondom Kuz GÖRDÜ tabi rezil oldum
balon yapıp patlatıyorum keyif benim değil mi sağane de.
10 Yorumla
+1 yılYere para düşürunce eğilip alırsın ama kondom korkutur ışte nanet düzen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalık kopmalık yaaa :D yaşın kaç ki senin ya erkekmisin ne prez. taşıyon yazik degilmi kendini harcatiyon inşallah soru olsun diye sormusundur gerçeklikle bir alakasi yoktur umarimmmm
15 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım ve hayır sadece erkekler mi kondom taşır doğum kontrol konusunda ne kadar cahilsiniz ya
Cevap sahibi+1 yılTm kontrollü olda evlen kökten çözüm cantandan dsürmeni falan gectimm boşver onuda kendine yazık degilmi hiç yapma kullanmak zorundada kalmaaa erkeklerin maşası olmayın k. bkmaa
Soran+1 yılSeks karşılıklı birşeydir kimse kimsenin maşası değil. Sen seks için evlenmeyi mantıklı mı buluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet karsılkli ama ne kadar dogruuu şu an yaptigin :) Hayir bulmuyorum sev aşık ol birlikte arzulayin yine birbirinizi yine yasayin istediginizi yine birbirinizn olun tamamlayin birbirinizi bir elmanın yarısı olun herseyi yapin ama nikah dahilindee mantıklı buluyorumm
Soran+1 yılTam olarak bu dediklerini yapıyoruz ve sadece nikah eksik, bir imza neyi değiştirecek? Okuyoruz ayrıca bu yaşta ne nikahı
Yaşım 35 şimdiye kadar 20- 25 kadar kızla takılmışımdır. Hiç prezervatif taşıyana rastlamadım. Senle takılan çocuklar ne şanslı
04 Yorumla
Soran+1 yılLar eki olmadı amca
Soran+1 yılTüm kadınlara değil. Yaş farkı iğrenç.
+1 yılsadece 2 tanemi tasıyorsun ya daha fazlası gerek olursa napıcaksın :( yarım bırakıcaksın ortamı ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazlası gerekmez senin gibi fahişelik yapmıyorum sonuçta
- +1 yıl
biraz düzgün cevap verse idin ben fazlası derken belki 3-4 kez biliktelik manasında soylemiştim erkekten fahişe olmaz :) jigolo olur
Soran+1 yılAynı şey ama değil mi :D Fahişeliğe farklı isim bulup daha normal göstermenin ne anlamı var :D
- +1 yıl
ben 40 yas üstü ile asla cinsel ilişkiye girmem ayrıca :)
Soran+1 yılama sevgilin bile olmayan insanlardan seks için para alıyorsun. fahişesin yani.
- +1 yıl
allaha şükür öyle birseyim bugune kadar olmadı asla para almadım. almaya ihtiyacımda yok. ve cok uzun zmndırda seks için para ödemedim güzel bir seks hayatı olan birisiyim para ile pulla işim olmaz seks için :)
- +1 yıl
neden daha fazla condom tasımıyorsun sorusuna verdigim cvpt a bana 2 yetmedigi için o sekilde cevap verdim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılonları taşıyosan demekki kullanılcak şeyi yapıyosun. o işi yapmaktan utanmayıp bu olaydan utanmıyosun garip...
25 Yorumla
Soran+1 yılseks insan doğasının bir parçasıdır sen yapmıyorsan sorun sende :D
Cevap sahibi+1 yılinsanın doğasının bir paröası haklısın ama o doğa sadece 1 kişi için var oda helalin şimdi dicen geri kafalı. biliyomusun asıl geri kafalılık senin bunu geri kafalılık olarak görmen çünkü şu an bu ahlaksız düzen islamiyet öncesinde vardı islamiyet o ahlaksız düzeni bozup ahlakı yaymışken siz şimdi tekrar o islamiyetten önceki geri kafalılığı yaşıyosunuz... acaba bu güne kadar kaç erkk seni sadece tatmin aracı olarak gördü kimbilir. kendinin kullandıran garip küçük sefil kızlar olmaya devam edin
Soran+1 yılSadece 2 sevgilim oldu onlar da sizin gibi köylü değildi. seks yapan her kadına "tatmin aracı" damgası yapıştırılmıyor burada. Senin için bir kişi olsun o zaman sanane başkalarından?
Cevap sahibi+1 yılBna koylu diyonda sen kendine bak. koyluyu kandirmasi kolaydir senide kandrmislar zamannda. ha bna hala koylu dersen koylu miletin efendisidir
Soran+1 yılbeni kimse kandırmadı?
+1 yılMillete cahil diyosun amkk tenekesi bu soruyu nie bizim gibi cahillere soruyon sktr git hadi kaşarlıgına devam et
10 Yorumlaüni de olur böyle şeyler :) ha bu arada sevgilinde şanslıymış przervatif i de sen alıyorsan ne mutlu ona :D
00 Yorumla
+1 yılYakışır utanacak bir şey de yok üç beş güne unutulur
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bura bile "para karşılığı yapıyorsun" demek ki diyenler oldu. Korunan kız görünce akıllarına ilke gelen bu oluyor demek ki unutulacak gibi değil.
- +1 yıl
Çoğu yapıyor zaten tek senmisin takma kafaya herkes istediği hayatı yaşar
Soran+1 yılSorunun aslında olmadığım biri gibi görünmüş olmam ama takmamak daha mantıklı yine de teşekkürler
- +1 yıl
bundan sonra daha sağlam bir yer de saklar sın sorun yaşamaz sın
+1 yılBuraya yazma boyle seyleri herkes kendi isine baksin kimse kimseye karisamaz buradaki orumcek kafalilar anca isid videosu izleyip ellerini avustururlar.
00 YorumlaOkula giden bir kız öğrencinin çantasında 2 prezervatif çıkması normal değil. PARA karşılığı veriyorsun demek
08 Yorumla
Soran+1 yılyahu benim gidip geldiğim tek yer okul o çantayıda sadece okulda kullanıyorum haklısın
Soran+1 yılAnnen de çantasında kondom taşısaymış keşke ya.. işte prezervatifin kullanım amacı bu; senin gibilerin doğmasını engellemek. Bilmiyorsun anlaşılan
Soran+1 yılVerim aldığın pazarlama taktiklerini niçin bana anlatıyorsun arkadaşım tamam anladık geçmişinde fahişelik yapmışsın da bu kadar kasmaya gerek yok
Soran+1 yılerkekler kondom taşıyınca normal yani. Tüm hemcinslerince tescilli fahişe olduğunu kanıtladın az önce :D
Daima vuruşlardasın heralde;
Çantanda prezervatif eksik olmadığına göre69 Yorumla
Soran+1 yılEtrafında gördüğün her erkeğin cebinde mutlaka prezervatif vardır bunu da hesaba kat bir daha
- +1 yıl
cebime baktım para var o dediğinden yok sapık karı
- +1 yıl
soran erkekte olması ile sende olmasının bağlantısı ne nasıl savunma bu şimdi hayır trol avcısı pembe kılıklı mavi olduğunu bu kadar basit deşifre ettin
Soran+1 yıl@sakinsessiz bağlantı şu canım kız fahişeymişim gibi konuştu ama erkekte olunca normal oluyor. Erkeklerin fahişe olmasına neden ses çıkarmıyor kimse?
Soran+1 yılOkuldan sonra sevgilimle buluşacaktık o yüzden aldım. Korunan herkes "daimi vuruşlarda" olmuyor.
- +1 yıl
ya fake bu soru valerie :D
- +1 yıl
@espoireien böyle saflarda çok piyasa da
+1 yılprzervatif i de sen mi aliyosun tuhaf l*n ilginc baya ilginc)))))))))))))
00 YorumlaBol şans...
Şaka bir yana erkek taşısa daha iyi olur sanırım...00 Yorumla
+1 yılHem s. ks yaşayacaksın hemde bundan utanıcaksın yaptıgından utanmayacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne olacak laboratuarda deney için de zaten bu yapıdasın !!!
00 YorumlaHehe komik olmuş
En azından korunuyorum ben diye çıkış yapabilirsin :)00 Yorumlaaferin korumalı iş yapıyorsun en azından okumuş o olursun:) şaka la
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlılar hiç çekilmiyor valla ya sizin zamanınızda böyle değilmiş anladık uza
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye çantanda allasen ya :D umursamamış gibi yap. umursamaz cool kız gibi görün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılolur bazen istemedğin türden sıkıntılar. kafana takma bir anı olarak kalır.
00 Yorumla Hazirlikli kizlari severim. Yerden kaldirip sakiz gibi cigneyip balon yapsaydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCondom tasimaya utanmiyorsun dusunce utaniyorsun terket memleketi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılusta adamin cebinde tornavida o ruspu nun cebinde prezervatif eksilmezmis.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmadığın motor olduğun ortaya çıktı gerçi pek inandırıcı gelmedi neyse
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInandırıcı gelmedi ama grrçekse de yaparken utanmıyorsun ama öyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılSeksten utanmıyorum diye herkese reklam etmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz
ünide normal karşılanmıyor mu? kim yaptı bu şakayı diye atlatsaydın üstünden:-)
00 Yorumlasen deseydin ya bunlar balon cocuklar
yanlış anlamayın :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki utanılacak bir şey yapıyorsun ve utanılacak bir şey taşıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSakal bırak saçı kısalt bisey olmaz o zaman
20 Yorumlaneden sende prezervatif var onu anlamadim...
01 Yorumla
Soran+1 yılokuldan sonra sevgilimle buluşacaktım
+1 yılizmirliysen sıkıntı yok
42 Yorumla
Soran+1 yılizmirlideğilim ama izmirde okuyorum
- +1 yıl
tamam işte problem yok alayı g*vat zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sen taşıyorsun ki?
00 Yorumla bir şey olmaz. doğal bir şey bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılO görenlerde burada cevap verenler gibiyse kötü oldu ya olmadığım biri gibi gözüktüm
beraber toplayalım mı?
00 YorumlaBalon yapıp patlatıyor musun ne
10 Yorumla
+1 yılya trollsun ya da ağır kevaşesin
01 Yorumla
Soran+1 yılkorunan * mi oluyor ak ne alaka
+1 yılne ısı var onun sende
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşündürücü bir soru hm
ne işi olabilir acaba- +1 yıl
hazırlık vardı yanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız dediğin böyle olur ya
10 Yorumla
+1 yılaz daha zorlamalısın kendini buni iyi sallayamadın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın daha kaç senin o*?
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkulda da veriyorsun demek yuh ya!!
Soran+1 yılBeyinsiz falan mısın? Okulda mı yaşıyorum ben gerizekalı belki oradan sonra sevgilimle buluşacağım? Ne çektik bu yobazlardan
Cevap sahibi+1 yıl:D sinirini benden çıkarma sabah sabah ağzımı bozma benim naparsan
Soran+1 yılay lütfen bozsana ağzını :D
Cevap sahibi+1 yıl:D kaşınma
ne işi var sende prezervatifin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanacak ne var o kismi anlayamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite burası ya her kesimden insan var bazı yobazlar kafamı kesecek gibi baktı zaten
Cevap sahibi+1 yılKeske o tiplerin ureticileri zamaninda prezervatifle tanissalardi :) takma sen milleti utanilacak bir durum degil.
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. her zaman hazırım diyosun yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalanında bu kadarı a. m. k
00 Yorumla
+1 yılHerkes biriyle yattığını biliyor artık
00 YorumlaYapacak birseykalmamis
00 Yorumla
+1 yılyoksa vereyim deseydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeavesti misin sende ne geziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılal onları şişirip balon yap ve uçur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahın bildiğini kuldan saklamak ne tuhaf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik daha fazla tasiman gerrkicek :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya rezil oldum bitti işte saçmalama
Cevap sahibi+1 yılO dedigi daha baslangic ama. Daha adin cikacak acayip teklifler gelecek fena satasmalar yasican :)
Soran+1 yılteklifler daha fazla kondoma ihtiyaç duymamı sağlamayacak ama
Cevap sahibi+1 yılBen soylemistim :)
Cevap sahibi+1 yılHer teklifi kabul etmek zprunda misin ki
Soran+1 yılhiçbirini kabul etmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılNiye daha fazlasiba ihtiyacin olucak peki.
Soran+1 yılOlmayacak?
Cevap sahibi+1 yılbiraz önce olacak demiştin ama neyse. prezervatifi bence kızlar değil erkekler tasımalı
Soran+1 yılokumayı bilmiyorsun bence
Cevap sahibi+1 yılopss. pardon ya haklısın. yanlış okumuşum. bilinçli olman güzel.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılLisede misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılüniversite
- +1 yıl
sorun yapma bence. Şimdi çıkmam lazım yine görüşürüz.
+1 yılHerkese ver
02 Yorumla
Soran+1 yılKendinle karıştırma
- +1 yıl
O zaman salla gittsin herkesin ne düşündüğü önemli değil okulun bitecek ve herkes hayatndan çıkacak buda bir ani olarak kalacak. merak etme bisey olmaz. Bikac zaman konuşulur sonra unutulur daha kolay unuttrmak istiyorsan insanlarin dikkatini baska Yone. cek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kizlar varmiya:D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana aciyorum haline
Soran+1 yılAcınacak birşey yapmıyorum. d
Cevap sahibi+1 yılBenim bildigim erkek tasir senin tasimn gulunc
Soran+1 yılkadınların korunmaya özen göstermesini gülünç bulman gülünç
Cevap sahibi+1 yılOzen gostermesinler erkek korunsun yeter.
Bişey yapma :D
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem