eşim yatak odasında, evde ya da mutfakta yemek yaparken iç çamaşırlı ya da gecelikli şekilde bir kadın her halde olabilir eşim diye güvenerek tahmin edersiniz, her türlü fotoğraflarımı çekmiş benden habersiz şimdi ayrılıyoruz beni tehdit ediyor sizce ne yapmalıyım ? çok sinirliyim çok üzgünüm hemde bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum ne ara erkekler bu kadar karaktersiz olmuş yaa.
Cevabın nedir?
+1 yılüzücü bir olay mutlu yuva kurma hayali le evlenirsiniz ama bu evlilik sizin hayatınızı karartır esir hayatı yaşatır sevgi saygı değer verme kıymet bilme yok olmuş güzel romantik eğlenceli anlar yaşamak varken eşini üzersin bu yetmezmiş eşinin uygun olmayan resimleri çekersin ve tehdit edersin bu nasıl bir şerefsizlik anlamış değilim eşinin boşanmasını istemiyorsun peki neden sevmiyorsun sevginle ilginle mutlu etseydin boşanmasaydı bu resimler için savcılığa avukatınız başvursun hem boşanma olur hem eşiniz şantajdan ceza da alır inşallah sizin için hayırlı olur mutlu olursunuz bundan sonraki yaşamızda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kim bunlar icin sizi kinayabilir.. helaliniz dediginiz insan.. merak etmeyin herkes yuzune tukurur gecer sizi kimse kinayamaz.. boyle bir hemcinsim oldugu icin utandim.. puuu serefsiz deyip gideyim ben..
02 Yorumla
Soran+1 yılo karelerde o yokki işin kötüsü o ayrıldıktan sonra atıverse internete ben güme gideceğim çevremde sevilen sayılan biriyim. insanlar bana kötü gözle bakmasa bile itibar kaybı imaj kaybı hemde bir bayan için çok ağır birşey doğrusu.
İyi de nasıl tehdit etsin? Nikahlı karısı değil misin? Seni evin içinde iç çamaşırlı görmesi kadar normal bir şey yok. Ayrıca bunu birine gösterse aynı tepkiyi verir o kişi. Ulan utanmıyor musun nikahlı karının fotoğraflarını ortaya saçmaya derler ve kimse yüzüne bakmaz. Bu ne karaktersizliktir be. Dediğim gibi hiç çekinmene gerek yok. Üstelik bunların hukuki yaptırımları var. Bir avukata danışmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyle tehdit ediyor niye tehdit ediyor daha dogrusu?
04 Yorumla
Soran+1 yılondan ayrılırsam eğer internette yayınlamakla tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılFotograflari alamaz misin ondan? salliyorsan şu an güzel hikaye de eger gercekse bosan valla bir b*k yapamaz ya da sen de onu tehdit edecek bir sey bul
Soran+1 yılgerçek tabiki :( öğrendiğim günden beri uyku uyuyamıyorum. ben uyuşturucuyu bıraksa tedavi olsak diye hayal kurarken o bana bu iğrençlikle cevap verdi konuyu ve yorumları baştan beri okursan anlarsın canım, sizlerde dikkat edin eşim diye güvenip açık halde iken asla fotoğraflarınızı çekmesine izin vermeyin. ben birçoğunu bilmiyordum bazen bir yere gideceğimiz zaman çıkmak üzere iken çekerdi ama onlar herkesin görebileceği tarzda idi bunlar beni şok etti ağzımın içinde aftlar çıktı üzüntüden :(
Cevap sahibi+1 yılYa tamam da şikayet et o zaman
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mahkemede hakime söyle bak neler oluyor gör.. Hiç sesini çıkarma yalnız avukatına durumu anlat bak gör neler oluyor seyret başına gelecekleri görünce şaşırırsın.. İstediğin her şeyi de alabilirsin.. Allah bir adam bu kadar mı ahmak olur.
30 Yorumla
+1 yılTehditlere kulak asma, yapamayacağı bir durum.
Şayet yaparsa ciddi para cezası ve hapis yatar.
Bunu mahkemende de dile getir ki ekstradan bir dava daha açılsın.
Güzellikle uyar, şayet güzellikten anlamıyorsa başına gelecek şey çok.
Hapiste ona sapık gözüyle bakarlar ki o karakterde ki insanları pek barındırmazlar diyelim...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçli ya da bilinçsiz çekilmiş her foto tehdit ya da şantaj sebebi olarak size karşı kullanılıyorsa bu suçtur. Eşiniz bile olsa sessiz kalmayın şikayette bulunun. Savcılık önlemini alacak ve bu sebepten ötürü ceza alacaktır. Size dokunamaz korkmayın şikayetçi olun. Çıplak fotolarınızı size karşı kullanması kişisel haklara tecavüzdür.
20 YorumlaEski karisinin ciplak resimlerini el aleme malzeme yapacak kadar alcak biriyse ayrildigina uzulme, sevinebilirsin. Hatta reklamimi yaptigin icin tesekkur ederim dersin.. Sonucta evli bir kadinin esine boyle pozlar vermesi digaldir. Bakarsin 2. Kismetin cikar 😉
00 Yorumla
+1 yılAvukata bile gerek yok. yarın git savciliga bunu aynen yaz muracaat et. Kocanı ifadeye cağıracaklar. Telefonuna el. koyacaklar içinde var ya da yok. Belki kocan takipsizlik alarak yırtacak olaydan.
ama icraata gectiğinde ilk süpheli. Şantaj dan girer kocana.
Ama. üzülerek. yaziyorum. adamın kaybedecek. biseyi yoksa ceza alirsam. sorun değil yeterki o rezil olsun diyorsa
. yapacak bisey yok
Kanunlar haysiyetli şerefli insanlar icin. Şeref yoksunlari için önem. ve müeyyide arz etmiyor01 Yorumla- +1 yıl
Hukuki boyutundan bahsettim sadece.. diğer yorumları zaten arkadaşlar yapmış
+1 yılvay arkadaş be kadar üzüntü verici bir şeydir bu. severek evlendiğin adamın ne kadsr şerefsiz oldığunu görüyosub. bu fotolarla seni neyden tehdit ediyor. spnuçta evlisin evliyken kocan çekiyor bunları seni ne ile tehdit edebilir ki. şantajtan ihbar et onu
00 Yorumla
+1 yılAlla alla esinmis zamaninda o senin. ne yapabilir yani ailene gostermekle mi tehdit edecek? Evliyken helalimken cekti dersin olur biter. neyden korkuyrsunuz bu kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Çıplak resimlerini nete koyabilir
+1 yılAvukatina soylemelisin bunu muhakak tehfit ettigi icin ayrica ceza alir muhakak
30 Yorumla
+1 yıleğer boşanma davasını açtıysanız bu şekilde sizi tehdit ettiğinizi varsa avukatınıza yoksa savcıya ya da hakime muhakkak söyleyin bilgisi olsun. fotoğraflar ifşa olursa kesinlikle ceza alır.
00 Yorumlagormedin mi cekerken o ilginc.
direkt savciliga falan git eger hikayen dogruysa.
utanma olmaz bu gibi durumlarda edepsizligi yapan taraf utansin.
sikayet et kisaca.10 YorumlaÖzel hayata saldırıya girer. Mahkemede delil olarak kullanılamaz hatta tehdit ve şantajdan dava bile açabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. seni tehdit ederken bir delil elde et. yani ıspat edebileceğin o sana her şekil yeter. onun hayatını mahvedersin bu şekilde. :)
00 YorumlaSiz aşağıdaki neğatif yorumlara çok itibar etmeyin savcılığa suç duyurusunda bulunun tehtit ettiğini boşanma davasından ve size gösterdiği fotoları delil olarak gösterinçekinmeyin mahkeme heyetinin görmesi internette herkezin görmesinden iyidir
00 YorumlaSanırım bu adam teşhirci, Yarın öbür gün internete koymak için çekmiş olma ihtimali yüksek. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. ÖZEL HAYATA VE HAYATIN GİZLİ ALANINA KARŞI SUÇLAR'a girer. Cezası da yüksektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konularda kadınlar hep tehdit alır. ortada bir şey olmadığı halde var diye söylerim insanlara anlatırım diye de tehdit alıyoruz malesef. ama tehditlerini gerçekleştirdiklerini sanmıyorum
00 YorumlaNe insanlar varya ayriliyorsunuz zaten cirkinlesmeye ne gerek var hic anlamam :-/
02 Yorumla- +1 yıl
Tanrım daha neler gelicek başımıza.
Jesus sizi korusun. - +1 yıl
@JunkieStyLe- amen
+1 yılErkek degil o.
Bildigin godoş o!
Neyle tehdit ediyor?00 Yorumla
+1 yılEvliydin evinde oyle dolasman gayet dogal mahkemeye bu konu icin ifade vermelisin avukatindan yardim iste bisy yapamaz
00 Yorumlahemen savcılığa bildir..
anında işlem yapılıyor artık bu tür durumlarda..
korktuğunu, çekindiğini belli edersen daha çok üzerine gelecektir...04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, ayrıca yukarıda birkaç arkadaş nasıl haberin olmuyor demiş kameranın flaşını kapatınca patlamıyor bu bir sen yemek yaparken ben seni izleyeyim güzel karıcım fantazisini masum sanıp gecelikle mutfakta onun karşısında yemek yapabiliyorsunuz sizin yüzünüz tezgaha dönükken o arkanızdan izleyebiliyor yani. bilinçli ya da bilinçsiz çekilmiş olsun bunları bana tehdit olarak kullanması hem suç hem küçük düşürücü hemde tüm insanlığa olan güvenimi bitirdi boş boş konuşuyorlar öyle. size teşekkür ediyorum ferrous
- +1 yıl
adı üstünde "eş".. (yani güya eş)
bu tarz fotoğraflar çiftler arasında haberli de çekilebilir, habersiz de..
insan kötü niyetli olmaya görsün, hırsız içerden olunca kapı kilit tutmazmış..
inşallah sorunsuz, sıkıntısız atlatırsın bu durumu..
insanlara olan güveninin azalması doğru, fakat dünyanın sonu değil..
yeni bir sayfa açmaya bak kendine zamanla..
Soran+1 yılteşekkür ederim çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız hırsız içerde olunca kapı kilit tutmazmış, ben o hayatıma girdiği andan itibaren birçok tertemiz arkadaşımdan vazgeçtim yolda yüzümü yere eğerde yürürdüm olurda başkası bana bakar diye benim başkasına bakmam zaten söz konusu olamazdı bile. evde isteklerini yapmayınca buz gibi kadın yapıncada senin içinde fahişelik var, güvenince ahmak güvenmeyince paranoyak oluyoruz ben anlamadım vallahi bu işi. umarım atlatırım aklı başında yorumlarınız için teşekkür ediyorum ferrous
+1 yılne eşler varya .
Bir avukatla konuş bunun mutlaka cezası vardır. Ayrıcada boşanmaı bu durum kolaylaştırır.00 Yorumla
+1 yılgenelleme git avukatına söyle böyle bir durum var diye. bu işi genellemeyin artık nefret ediyorum genelleme yapan kadınlardan!
02 Yorumla
Soran+1 yılyeniden bir insana nasıl güvenebilirim ki, yaptıklarını öğrenene kadar hala bir parça sevgi vardı içimde nasıl toparlayacağımı bilemiyorum, siz nefret ediyorsunuzda bizim yaşadıklarımızda bunu hissettiriyor işte bütün erkeklerin hakkına girmek istemem ama yaşadığımı anlatıyorum bende
- +1 yıl
tamamda benim yaşadıklarımı duysan üzülürsün hala genelleme yapmayıp umutla bakmaya çalışıyorum. herkes kendi yaşadığı olayları kıyamet diye anlatır ama unutma ki senin kıyametinden büyük kıyametlerde vardır.
+1 yılinsanlar ne kadar karaktersiz ya. ayrılıyorken eşini tehdit eden iğrenç adam. davadan önce avukatına söyle, tazminat miktarında ve diğer konularda önemli bir olay
00 YorumlaSavcılığa suç duyurusunda bulum. Hiç bir b*k yapamaz. Vay şerefsiz vay.:(
00 YorumlaSevgili , erkek arkadaşı anlarım da; emin misin sen evli olduğuna bu adamla?
04 Yorumla
Soran+1 yılevlilik cüzdanımı göndereyimmi :) gülemiyorum bile yaa hasta oldum sinirden stresten
Soran+1 yılmalesef gerçek hepsini kendi ellerimle başlattım o kahrolası imzayı bende attım oda attı. ah vah demiyorumda bayanlara bilgi erkeklerede böyle birşey yaparlarsa insanlar onlara ne gözle bakar bilsinler diye yazdım konuyu
Hiç birşey yapamaz.. Adaletsiz bir ülkede olsa. O resimleri bir yerde gördüğün gibi mahkemeye şikayet edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSeninki karekter nedir hiç tanımamış onda görüntülerinin olduğuna dair delil bulmalisinki şikayet edebilesin
00 Yorumla
+1 yılözürle bir soru sormak istiyorum eşinizde bir gavatlık mı var acep?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Fotonu çekerken nasıl haberin olmuyorda iş buraya kadar gelince oluyor anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada konuşacağına hemen avukata gidiyorsun arkadaşım durum böyle böyle diyorsun
00 YorumlaBlöf yapıyor seni kıskanıyorsa sanmıyrm paylaşacağını
00 Yorumla
+1 yılyuh ya. bu nedır boyle. Allah boylelerınden korusun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. korkma zaten görmüşsün göreceğini vermişsin vereceğini almışsın alacağını zaten canım
00 YorumlaHemen avukata ordan savcilikga suc duyurusunda bulunmaya l*n adam bunu esine yaparmi vay serefsz
00 Yorumla
+1 yıl''erkekler'' demişsiniz genelleme yapmışsınız bu olmamış. Eşinizi polise şikayet edin.
00 Yorumlaistediği kadar etsin sonuçta onun eşisin o resimlerle en fazla ne yapabilirki?
00 YorumlaBir erkek ka
Kendi karisinin fotolarinimi yayacak sanki hic takma mahkeme karari varsa hic bir b*k yiyemez gizli kalacak ozel hayati00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılondan bunları alabilecek gücü olan birisi yok mu etrafında neden ona söylemiyorsun, bu durumda olan bir kız arkadaşım vardı halletmiştim emin ol faydası olur
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa şikayette bulun, hapislerde çürüsün yavşak
00 Yorumla
+1 yılbir b*k olmaz üzülme ayrıca o fotolrı yyamaz suç teşkil eder
00 YorumlaNeden ayrılıyorsun peki gerekçe ne
02 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucu kullanıyormuş bana söylemedi, evlendikten bir hafta sonra kriz geçirmeye başladı, nişanlı iken gizli gizli çekiyormuş burnundan ben bilmiyordum, tedavi olalım dedim kabul etmedi bende ayrılmak zorunda kaldım.
Ayrılık nedeniyle mi tehdit ediyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ayrılırsam internette yayınlayacağını söylüyor o ayrılmak istemiyor ben istiyorum geri birleşelim diyor kabul etmiyorum elinde kozu olduğunu düşünüyor
Soran+1 yılhayır ayrı yaşıyoruz 3 ay önce evden ayrıldı ev benimdi şimdi davayı konuşmak istedim iki medeni insan gibi konuşalım diye oda bana fotoğraflarla yanıt verdi
+1 yılBelki yalandır fotoları gordunmu?
03 Yorumla
Soran+1 yılyalan değil doğru gönderdi bana hepsini
- +1 yıl
Çok açik deilse sorun olmaz bence çıplak falan varmida
- +1 yıl
O eşin şerefsizlik yapmiş
Bunu yapmissa miden bulaniyordur artık bu adamdan
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen...
avukatına söyle ebesini eder vallaha
00 YorumlaŞerefsiz bir adam kocan bile olsa korkacaksın.
00 Yorumla
+1 yılneden ayrılcan ki eşin o senin
03 Yorumla- +1 yıl
senden habersiz die mi kızdın peki
Soran+1 yılhabersiz çekti diye değil sil dedim silmedi ayrılmak istedğim zaman o fotoğrafları gönderdi her seferinde, uyuşturucu kullanıyormuş o yüzden ayrılıyoruz tedavi olmak istemiyor ayrılmakta istemiyor. bende öyle birşey yapsa bile ayrılacağım normal değil çünkü kriz geldiği zamanki davranışları
- +1 yıl
hımmmm anlaşıldı durum o zaman savcılıga bildir sende sıkıntı olmaz yani bizdede var foto olayıda yalnızca foto içinse ilginç geldi de ondan sordum
mahkemede söylersen herşey lehine olur bence,
00 Yorumlaooo b o k yoluna gitmişin valla
04 Yorumla- +1 yıl
Yasal yollara basvur
- +1 yıl
Bu soeunu olan bayan kimse o :)
dava iç direk. ne terbiyesiz adammış.
00 Yorumlabir de tehdit için şikayet et
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık nası boyle bır duusuncede bu
00 Yorumlagurur olsa bunu yapmaz
00 YorumlaSavciliga bildir
00 Yorumlaçok ağır suçtur.
00 Yorumlakanunen hak ara
00 YorumlaKaraktersiz o. ç
00 YorumlaTroll soru.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa basvur;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleş bunu yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılBosanicakmisin
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki boşanacağım.
- +1 yıl
Ciplak fotograflarinida cekmismi
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim yatak odasında evde fotoğraflarımı çekmiş benden habersiz şimdi ayrılıyoruz beni tehdit ediyor sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler