yarın bir kişi daha başına ne gelecegini düşünsün
Sevgilim grup istiyor
yarın bir kişi daha başına ne gelecegini düşünsün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o kadar da normail bise istemis gibi sormussun ki
sanki sevgilin sucuklu yumurta istemis gibi
bu nasil sevgili oluyor bu senin sadece sekspartnerin olur
ben niye sevgilime asgim beni paylasmadigi icin ben onda böyle bisey istesem döver komaya girerim kurban olum ben askimaya nasil adamlar var baksana
boşa onu boşa o ne be öyle insan sevgiği kadını zevk alıcam diye başkasına yem edermi
kafasız işte ne düşünüyo bilmem ki
bence onun değilde senin ne düşündüğün önmli
kızı uzak tutsun napıyosa yapsın o zaman gavat :D
yuhhh, ve halen sevgilim diyebiliyorsun ona sana helal olsun.eğer gruptan kastı bir bayan daha almaksa araya buna gönlün razı gelebilecekse sende de sorun var demektir. araya bir erkek daha almayı düşünüyorsa yorum bile yapmak istemiyorum.bu ne ya sapıtmış herkes cinsellikten soğuyucam böyleleri yüzünden..
kizim sende de sorun var.hala daha sevgilim diyebiliyorsun o hayvana.sen o cocuga de ki madem gurup istiyorsun ananida al gel desene ona.ulan gezegende kimlerle yasiyoruz arkadas ya.insanliktan cikmisiz be.yok boyle bisey.bi erkek sevdigini kiskanmiyorsa erkek degildir.
Cevap
39Cevap
şimdi grup derken 2. bi erkekmi alcak yanına kızmı.kız sa seni kesin aldatır.erkek se de kesin satmaya kalkar.hey ALLAH ım ne amk oç ler var ya efendi bi erkek bulamayıp böylelerini nasıl buluyosunuz anlamıyorum sonra bakir erekle dalga geçiliyor...böye adamlar yerine bakirlerle sevişin...
Sanki tüm hayatın ona bağlı gibi davranıyorsun.niyetin varsa git gruba bakalım o zaman kendini geçde onu başkalarıyla görmeye tahammülün varmı ?yoksa ayrıl. ona adam deyipte gerçek adamlara hakaret etme burada.
Bulmussun seksomanyak amsalagin birini sevgilim diyorsun sen once normal bi erkek arkadas bul kendine. Cunku bunu sana soyleyen erkek ici n gelip gecici birisinden fazlasi olmazsn
Yarın veya öbürsü gün aşkım paraya ihtiyacım seni satayım derse onu da bize soracaksın sanırım...
çüşş diyorum yani
onunla bu bir mi
Bak arkadaşım sevdiğim adam diyorsun. Grup seks istiyor diyorsun. Sen bu adama sevdiğim adam diyorsun, sevgilim diyorsun adam seni başkalarının altına yatırmak istiyor. Meze yapmak istiyor. Sense sevdiğim adam diyorsun sevgilim diyorsun. Sence bu normal mi? Senin adına çok üzüldüm gerçekten ;(
erdem ermiş canım
kendini evliya sanıyor:)
canı o adamdan ayrıl lütfen
annesiyle grup yapsın madem çok hoşsa
Hazır olamayacagin ve yapamayacağın bir şeye sırf sevgilinin senden başka bir kadinida senin rızan ile... kebilmek için grup seks istemesi başlı başına bir sorun bunu kendin istiyor isen dene ama sırf erkek arkadaşın istiyor diye yapma
sevgilin bunu senden istiyor ve sen hala ona sevgili diyorsun öylemi?
sende bu olaya meyillisin kusura bakmada yoksa bu soruyu buraya sorma geregini histtemezdin.
yardim lazimmi bir el atalim olaya :):):):):):):):):
sevgiline deki tamam yaparim ama bir sartim var.
sende gelen erkeklere vereceksin bir kere görmek istiyorum de bakalim gö*ü yiyecekmi.
grup yanı senın ıcın sakıncası yoksa yaptıgında ve ılerde pişman olmayacaksan kı bunu ıyı dusun yapabılırsın ama sunu unutma erkek arkadasının senı sevdıgını sanıyorsan cok yanılıyorsun
tamam de ana grupte sen olmayacaksın köşede oturup izleyeceksin ve beni 2 3 kişi becerecek de bakalım ne diyecek
Sevgilini vazgeçirme,sen ondan vazgeç.Emin olki ilerki zamanlarda doğru bi karar olduğunu anlıyıcaksın.
düşüncesinden vazgeçirmek yerine sevgilinden vazgeç !
Hala sevgilim diyorsun ya inşallah zorla yaptırır gurubu
napim seviyorum ama şu inattan bi vazgeçebilse
bedduaya bak nan :D
Erkek arkadaşın işi biliyor... senden bi cacık olmayacağının farkında ki sana bu teklifi yapmış. ben sizin türünüzü salak bilirdım yanılmışım asalaklarmış.
arkadaş biz 1 bardak su isteyemiyoz millet neler istiyo :DD
Belki beynin var mi die kontrol ediyodur ve sonuc hayal kirikligi!
alla alla ya hala onu nasıl vazgeçirebilirm diyo bence sen ondan vazgeç .
tutturdu onu seviyom ama bu inat devam ederse vazgeçicem
sunda vazgeçse ne olur ki sonuçta niyet belli insan sevdiği insandan böle bişey istermi ya saçmalamayın gece gece
iiiiiiğğğğğğğğğğ bide sevgili olacak... kafanı biyeremi çarptın.
sevgilin sağlam gavatmış sende hala onunla birlikteysen sanada ayıp.
kızım niye bu kadar safsınız ya. kullandırtma kendini.
gece gece jyanlış siteye girdin sanıırım?
ERkeksin sen kesin.
bir kıza bunu diyen erkek hele ki sevgilisi ve sevdigine ona erkek demem
saçmasapan insanlar doldu buralara
sen nasıl erkeksin de beni paylaşıyorsun de sonra da ayrıl.
ayrılmak istemiyorum sadece vazgeçirmek istiyorum
öyle dersem bi daha konuşmaz benle
Harbi ne saçmadır lan bu o kızı seviyosun lan yuh yaa bak sinirlerimö hopladı sabah sabah :D
Sevdiğin adam deme şuna sadece sevdigimde çünkü adam değil
Böyle bir şeyi isteyen sevgilin olmamalı. Ayrıl hemen.
senin sevgilin bildiğin gavat. ne vazgeçirecen sen vazgeç.
sevgiline de ki grup yaparsak senden daha güzel vücutlu , yakışıklı, kaslı , iri penisli erkek gelebilir ve ben artık seni bırakıp onunla çıkarım de... vazgeçecektir.
çok sexi olmalısın paylaşmak istiyor ve seni doyuramadığı düşünüyor bence
bence adam haklı.. çünkü sevmiyor seni.. çok normal !
Seni sevgili, eş adayı değil cinsel oyuncak olarak görüyor. Bu ilişkinin sonu pek hayırlı değil.
bu gurup sex nasıl olacak, birkaç kişinin içinde mi sevişeceksin sevgilinle yoksa sevgilinden başkaları mı senle sevişecek?
eş degiştirmemiymiş neymiş ondan işte
önce evlenin ondan sonra geçersiniz o aşamaya, ne zaman eş oldunuz değiş tokuşa başladınız
Evlenirken düşüneceksin seni rezilde eder vezirde, parttner bulamazsan ulaş bana :)
Bırak o sevgiliyi öyle sevgilimi olurmuş ne insanlara rastlanıyo be kız arkadaşıma öyle diyeceğime intahar ederim daha iyi töbe töbe
bence sevgilin seni sevmiyor seni bir cinsel obje olarak görüyor sevseydi eğer grup istemezdi derhal ayrıl ondan seven insan başka kız istemez
Bunu isteyen sevgiliden vazgeçeceksin .
Eğleniyor musunuz bari?
sen yaptınmı
Sevgilin seni pazarlamak istiyor heralde.
Çağır iki zenci yapalım de
grupanyaya ilan ver ;)
bunu yapan çok kişi varmış
kaç erkek kaç kız istiyor?
bırak şunu manyak mısın
grup isteyen erkekten hayır gelmez tez ayrıl
yarın marketede satar kişiliksiz adam
ayrıl
neden olmasın?
Ayrılarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar