Dildo almak istiyorum ama çok utanıyorum nasıl giripte isticemki ? Yanıma gelip sorcaklar kesin , nasıl gidip alcam ben :(
Dildo yerine başka birşeymi alim yardım edin lütfen
Dildo yerine başka birşeymi alim yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müşteri olduğunuzu unutmayın. Firmanında ticari kar amacıyla kurulan işletme olduğunu unutmayın. O yüzden yapacağınız alışverişin normal bir olay olduğunu unutmayın. Sorun yok. Zaten sizin rahatsız hissetmenizi sağlayacak davranışlardan onlar özellikle kaçınırlar. Bu sayede hem siz yeni alışverişlerinizde tekrar gelirsiniz, hem de güvenilir olarak tavsiyede bulunursunuz. Böylelikle işletme müşteri potansiyelini arttırır.
internetten sipariş ver ama eve değil evine en yakın kargo şirketine gitsin orda ödemeyi yap al o kargoların içinde ne olduğunu kimse bilmiyor sadece internette sipariş ettiğin mağazanın adı söylersin parasını verir alırsın he yalnız yaşıyorum diyorsan eve çağır kapıda ödeme yap =D bu kadar basit
https://i.hizliresim.com/DlbyY1.png
Allahınız varsa :D
😂😂😂😂
Cevap
43Cevap
Marker kalem al olmafi cam icecek şişesi al biynu uzun olanlardan oda olmadi internetten dildo siparisi veriyosun kargo subesinden gidip aliyorsun kargocular dahil kimse kutu icerigini bilmiyor ; ))
Biz de kondom alırken aynı şeyi yaşıyoruz. Kasadaki hımmm demek birazdan cinsel ilişkiye gireceksin biz burada çalışırken der gibi bakıyor :)
İnternetten alabilirsin ya da sahibi bayan olan sekshoplar var Uşak'ta bile vardı yakın zamanda kapandı orlara git.
izmirdeysen ben gidip senin yerine alırım, ne yapayım satıcının benim i*ne olduğumu düşüneceğini bildiğim halde sana yardım etmek isterim :)))
Bimden kapalı kızdan arkamda kadınlar ve erkekler olmasına rağmen prezarvatif aldım siz hesap edin :D
Bugün hem eşim hem kendim için sipariş ettim n. 11 den
Kendiniz için mi?
Kendinedemi sokacan
internetten sipariş ver hayir diyosan giycen şapkayı gözlüğü kalın bir palto girip alıp çıkcan kafayı da ey öne
Kırtasiyecilerde plastik muz şeklinde kalem kutuları var. Ondan bir tane al.
tecrube?
ya da ev dwkorasyon ürünü plastik meyveler var onlardan muz ya da patlıcan al bence.
dildo volkan konak şarkısı da di da dildo dildo anam dildo.. :) netten sıparış ve kapıda odeme durumu var bunlarda gizlilik için
Yaşın kaç bilmiyom ama gerek yok bende hakikisi var ücretsiz kiralarım sana :)
internetin varlığından haberin var deme, sonuçta bu siteye petrolle bağlanmıyorsun.
netten sipariş edebilirsin, www aliexpress com / çin sitesi %100 güvenli herşey var fakat 3 haftada geliyor.
İnt sipariş ver daha rahat olur ve kutuda kimse ne olduğunu bilmez
banada şişme karı alsana panpa parası neyse verim :(
seks shoplar var ordan alabikirsin veya internettenn sparis et
internet üzerinden al ya da satan bir arkadaşım var istersen yaz bana yollatym sana
İnternetten al adreside bolge kargo sirketi ver git ordan bana bir paket gelcekti de..
hayatında görcekmi seni bida ne düşünüyosun bukadar senin gibi kimler alış veriş yapıyor oralardan
alma daha etkili vibratöre benzeyen bir yöntem var çok etkili :)
İlk resimdeki eğri olanı alsaydın keşke
İnternetten sipariş ver.
Gidip almama gerek yok.
Netten al eve gelsin.
Banada şisme karı al panpa ya :(
İnternetten sipariş et.
hepsiburada rahatlıkla alırsın ;)
internetten sipariş edebilirsin :)
yaşın kaç senin ne yapacaksın dildoyu?
18 ...
Internetten siparis et
Ne olduğunu bilmiyorum ama netten sipariş et
Gercegi var Kiraya veriyorum
internetten sipariş etsene?
bana de gerçek hem sonunda sütlü :D
git pazara 2 kğ patlıcan istiyorum de
Sevgilin yok mu ne yapıcaksın dildoyu.
netten sipariş etsene ne gerel var gidip almaya
Netten al.
sokaktan çevir bir tane ne satın alıyon.
Netten al
Netten sipariş etsen
İnternetten al.
Dildo ne?
vibratör ne mi!!!😳
Dustun mu bu kdr
Beni al ya :))))
dildo mu
Aldın mı 😘
eve siparıs et
Pazara git :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?