Rüyamda fuhuş çetesine satıldım :(?

İlk başta bekaretimi bozmak için bir adam gelecekti. (7bin ödemiş o kadar ucuz muyum be) neyse o gelmeden ben patron kadına yalvarıyorum.sen de annesin bir düşünsene çocuğunun başına aynı şey geldiğini diyerek salya sümük ağlıyorum.yok anam kadının mimiği bile oynamıyor. Neyse kadın çıkıyor ben lavaboya giriyorum biraz işim uzun sürüyor, patronun minik kızı kapıya vuruyor ne yapıyorum bu kadar diye.:@ bu yaşta anasının işini yapıyor. Çıktım lavabodan baktım içeri 45 yaşında amca girdi bıyıklı.neye uğradığımı şaşırdım. Birazdan geliyorum deyip kaçış planı için eşyalarımın olduğu öteki odaya geçtim telefonun giysilerin olduğu poşeti alıyorum kadına bir bahane uydurdum ama hatırlamıyorum olaylar artık nasıl geliştiyse en sonunda patron kadın bana tuzladığı yumurtayı veriyor, bir elimde yumurta bir elimde poşetle odaya giriyorum o da ne adam horluyor. Nası sevindim var ya. O sevinçle uyandım ben ya. :( of. Hayatta 8de uyanmazdım bugün uyandım en heyecanlı yerde :(( sizce uyanmasaydım nasıl devam edecekti? Uyandıktan sonra da sürdürmeye devam ettim, eminim bunu herkes yapmıştır hayatında :D Bu arada kadın bence elimdeki poşete pencereler demirli diye aldırmadı. Şayet demirliyse içimdeki namus aşkıyla iki elimle genleştirirdim demirleri. Ayrıca telefonuma nasıl el koymamışlar, o da hayal gücümün saçmalığı işte. Sonra poşeti yere koyuy orum pencereyi açıp demirler zaten ince, elimle ayırıyorum kafam ve totom çıkacak kadar. O şekilde çıkıyorum ve arkama bakmadan özgürlükkk diye koşuyorum.ama polise gitmeye de güvenemedim bunlar bu kadar yakın, nasıl yakalanmıyorlar kesin polisle işbirliği içindeler dedim ve gittim otogara .hareket eden otobüsün paspasında oturarak başka şehre gittim.
Rüyamda fuhuş çetesine satıldım :(?