+1 yılBerbat bir şeydi 7. Sınıfta 13 yaşında yaz tatilinde sınıftan bir kız ile denizde karşılaştık iyi de anlaşıyorduk normalde gel dedi baya boştu sahil falan erken olduğu için sınıra kadar götürdü tutunup ayaklarımızı çırpalım dedi anlamadım sonra gösterdi nasıl yapacağımı yüz üstü yatmak gibi suya neyse yaptım o dur gözlüğümü takayım dedi bir anda arkadan çekti şortumu bişey de yoktu altında gördü ben onun sütyenini çektim çıkardım ama suya dalıp kaçtı sonra bir baktım yeni sütyen almış geri geldi vercem ama bişey yapcam tepki verme dedi mecbur kabul ettim manyak başşak gör herşeyi elledi baktı geri verdi manyak utandım ama sadece o gördü tek tesellim bu
11 Yorumla- +1 yıl
Sizinkiler de bişeymi 3 saniye falan ya ben 30 dakika bekledim mal mal
En İyi Cevaplar
Beden Eğitimi dersinde olmuştu arkadaşım bir anda indirdi eşofmanımı kapalı salonun içindeydik.. külodumda yoktu ayrıca kızlar tam karşımızdaydı :) kızlar cığlık atmıştı :) hafif kalkık vaziyetteydi ki rezil olmadım :) benimde hoşuma gitmedi değil tabiki :))
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyas kacti
+1 yılTeyzeme yapiyim derken iki kardeş bir olup benim donumu indiriyolardı :D
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
+1 yıl5. sınıfa gidiyordum. Mahallede top oynuyoduk. Mahallenin en kalabalık saatleriydi. Saat 5 suları güneşli bir yaz günü. Kaleciydim. Sinsice yaklaştı. Gölgesini gördüğüm anda atağa geçmeye çalıştım ama benden hızlıydı... Ve o an. Bam bam bam. Çocuk indirdi ama kendinden başkası görmedi bişi. Tam yavşak çocuk. Büyük olmasa doverdim. O günden beri eşofmana bile kemer takıyorum. Destan yazdım addsdd
31 Yorumla
+1 yılyapıldı lise1de. beden eğitimi dersine sınıfta giyiniyorduk. herkes giyinmişti erkek arkadaşlardan yavaş olduğumdan son 1 2 kişi kalmıştık sınıfta. kızlardan 3 4 tanesi çantasını unutmuştu diğer arkadaşlar giyinmesini bitirmiş açabilrsin kapıyı derken nöbetçi arkadaşa hayır dememe vakit kalmadan öteki arkadaş da kızlar girer girmez içeri kilodumu indirmez mi? rezillik diz boyu 4 kız şok geçirdi. o sıralar kıllarını da kesmeyi öğrenmemiştim henüz. ağızlar açık kaldı. çığlıklar atıldı. gözler yerinden önce fırladı sonra ellerle kapatıldı. sınıftan son sürat koşarak kaçtılar :D
20 Yorumla
+1 yıllise 1 de arkadaş beden eğitimi dersinde indirmişti. Bütün dal tşak ortaya çıkmıştı. Bide tam kız öğrenciler sıraya geçmiş hocayı beklerken tam karşılarındaydım. Lanet olsun o güne :D utanoşcak bişeyim yok ama 20 kıza bir anda hayatlarında görmedikleri bişeyi gösterdim. Beni her güldüklerinde gülüyolardı :D 1 sene sonra ayrılmıştım okuldan :D ama haketmiştim bunu. Bende bana bunu yapan pzevenke yapmıştım bunu . salak herifin zamanlamadı tam bir yvşaklıktı
11 Yorumla- +1 yıl
Yazcağım cevaba sokam
:-D lise 1 de falan oldu beden eğitimi dersi vardı orda yaklaşık 25 kişi idik bunların en az 12-13 ü kızdı :-D ve hoca ben hemen geliyorum dedi okulun kapısına doğru gidiyordu ve arkadan biri eşofmanı bir indirdi ama allahım :-D onu indiren de yakınım bide :-D neyse kızlar ellerini ağzına koyup kahkaha atmaya, ooo, aaaaaaaa demeye başladı :-D resmen rezillik yaaa öyle bir utandım ki bereket altta boxer vardı yoksa tamam :-D :-D
20 YorumlaBana yapıldı kız olarak ama çok pis bı duzmeceydi:
Erkek arkadaşım var benim bı tane sahil kenarindaydik öyle fazla kişi yoktu sahilde ama yine vardı 20-30 kişi felan sabah saatlerinde bana dedi ki gel senle spor yapalım bende tamam dedim tayt giyiyorum o zaman off yaa beni kandırdığını hiç düşünemedim eğil dedi ellerini indir kalçanı yukarı doğru kaldır dedi dediklerini yaptım saf gibi tahtını kulotumla beraber bir indirdi assagi bı gördü oraları off çığlık attım herkes bize baktı agliycaktim nerdeyse unuttum heyecandan tsytimi indirdigini 2-3 dakka öyle kaldı bı baktılar bı baktılar bidaha senle gorusmiycem dedim ama yine görüştü ama bende onunkine baktım sonra biraz romantik anımız oldu21 Yorumla
+1 yılYok bunlar olmadı da.
Lise sondayim bir senesi, neyse. Arkadaşın biri tam sandalyeye oturucakken kantinde altından sandalyeyi çekti.
Ben tabi direk döt ustu oturdum tavanı gördüm ayaklarımda havada.
Kızlar millet herkes haha hihi hoho koptu.
Hoskandigim kızda ordaydi tabi oda güldü.
Sonra ben tabi Allah ne verdiyse o arkadaşın burnunu estetik operasyon gerektirecek bir duruma getirdim.
Derken disipline gittik pisi pisine bir şekilde yırtık öyle okul bitti..00 YorumlaCinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yatılı okullarda çok olan bir konu.. Birini yakalarlar yatağa yatırırlar biri donunu indirir ve her kes tükürürdü.. Bazen gece uykusu ağır olanların penisleri iple karyola kenarına bağlanırdı.. Çocukluk işte başka bir şey değil..
30 Yorumla
+1 yılOkulda lokalde maç izlerken (yaklaşık 500 kişilik kızlı erkekli karışık bir grubun içinde) Fenerbahçe gol atınca arkadaşım sevinçten nasıl bir refleksse eşofmanımı indirmişti herkes sevinmeyi bırakıp bana güldü ben de kendime güldüm tabi :D
10 YorumlaDenizde arkadaşlar şaka niyetine ( eşek şakası allah belalarını versin onlarln :P ) deniz şortumu indirip aldılar başladılar sallamaya , etraf kalabalık zaten utandım baya su berrak da uzaklarda bekledim bu eşekleri :/
10 Yorumla
+1 yılYaptım ve yapıldı. Allahtan boxer de giiyiyorum şortun içine :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılolay nasıl oldu :))
- +1 yıl
Teknede çalışıyorum ben :D Norveçliler geldi :D Bende içecek servisi yapıyodum :D İpnenin biri benim şortu bir indirdi herkes birbirininkini indirmeye başladı :D Ben afalladım tabii :D İlk defa öyle bişeyle karşılaşmıştım :D Kızların mayo bikini ve şortlarını bile indiriyolardı düşün :D
Neyse ben indim aşşa (içeçeklerin üstüme döküldüğüyle kaldım :D)
2 gün sonra aynı grupla yine turumuz vardı :D bu sefer bizim öteki gemicileri ve barmeni örgütlerim bunlar yatarken usulca hepsinin şortu çıkarttık (kızlar dahil) Bizim p! ç gemicimiz rujla milletin üstüne erkeğin cinsel organı meme kadının cinsel organı gibi şeyler ciziyodu :D Çokta zevkliydi :D
eee kin tutmam fakat ÖDEŞMEK ADETTENDİR :)
+1 yılİlkokul lise zamanları her beden dersinde o eşofman/şort inmezse arkadaşlarım mutlu olmıyordu sanki bu şakayı yaşamayan varsa hiç samimi ve cesaretli arkadaşı olmamış demektir.
10 YorumlaOldu.
Lisede uzun eşek oynuyorduk. Bende en sonda pozusyonumu almıştım. Tam öylece beklerken arkadaş geldi eşofmanımı indirdi. Hayatımda ıyle rezil olduğumu hatırlamıyorum. 3 gün okula gidememiştim.10 Yorumla
+1 yılBenimkisi büyük rezalet tam kızların karşısında yaş 8-10 tam hatırlamıorum arkadan arkadaşim şortu bir indirdi donda şortla beraber indi kızlar dönüktüm o an görmesinler die arkamı döndüm kabak çıktı bu seferde meydana kızlar yaklaşık 3 saat gülmüştü ben yaklaşık yedi saat kıp kırmızıydım.
10 Yorumla
+1 yılLise 2de yapildiydi hissettiudim ama beden dersindeydi esoftman var tabi sinifin firlamasi dolaniodu dedim bu kesin bir p. clik yapacak korktugum oldu bir baktim esoftman yerde donum yerinde duruyoo eheh o nasil duruyodu hayret ettim tabi bebeyi yakaladim çope bastiydim 😄😄😄
00 YorumlaLise zamanlarında beden dersine giricez tenefüsteyiz okulun kantini dışarıda okulun önünde yani muhammet diyede arkadaşım var yanımda duruyordu birden bir indirdi eşofmanı çoraplara kadar :D millet bana baktı tabi bende 1 dakika sonra aynısını ona yaptım tabi :D
00 Yorumlaamcamın köpeği ben küçükken bir keresinde oyun oynarken tutup eşofmanımı indirmişti tüm ailemin önünde :/
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkucukmuydun :D
Yapilmaz mi arkadasimi sinir etmistim kufur ede ede bak etme bak etme falan ben de inatlastim kotta da kemer takmamistim herkes iceri siniflara girerken imdirdi boxerla birakmisti beni serefsiz :D
10 YorumlaEtrafimda cok oluyo da boxer degil tabiki o kadar hayvanlasmadik esofman sadece :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsana oldu mu :)
valla küçükken yapardım, bana da yaparlardı. bildiğin tüm mal ortadaydı. "vıyyy çok küçükk" diye alay ederdik birbirimizinkilerle :D sana yapıldı mı hiç? :D
10 Yorumlahttps://vocaroo.com/i/s0XPC9Uz4ZRY
Zamanında attığım bir ses kaydı şimdi tekrar anlatmayayım dedim.00 Yorumla
+1 yılaskerde çırılçıplak soydular...:) hersey ortada kaldım...
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasip oldu olay nasil gelisti :))
- +1 yıl
100den düşüordum şafak olarak... pijamamı giydim arkama toplandılar.. aha dedim s. ctık... 10 kişi çullandılar yırttılar üstümü başımı
+1 yılben küçükken büýük adamlar beni sevdikleri icin o sakayı yaparlardı. bende küçüğümya şaka nedir bilmiyordum. bikeresinde yine yaptılar bende o an sinirlenmistim. bu sefer o adama önümü döndüm al alda buna bak demiştım 😃😃 adamlar iyi gülmüştü ama
10 Yorumla
+1 yılÜniversitede biri yapmıştı.. Gördükten sonra 3 gün uyuyamadı😂😂😂
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasil oldu olay :D
- +1 yıl
Spordan geldim şaka maksatla indirdi sonrası malum :)))
Gizli Soran+1 yılevdemiydi :D
- +1 yıl
Yurtta
- +1 yıl
Üniversitede :)
Oldum ya elimi yüzümü yıkadıkdan sonra çıktım sevgilim kapının önünde indirdi gülüyordu bende onunkini indirip ittim düştü bende ona güldüm :D
10 YorumlaBeden eğitiminden çıkıyorduk. Soyunma odasındaydım. Önümüzde 12 tane kız vardı. Tam odadan çıkıyordumki bir erkek pantolonumu indirdi. Altıma don giymemiştim. Arkama döndüm ve kızlar bana bakıyordu. Çığlık attılar güldüler. Neden gülüyorsunuz dedim. Bir kız altına bak dedi. Altıma baktım pantolonum aşağıya inmiş pipim görünüyor. O sırada tüm kızlar pipime bakıyorlardı. Hatta 1-2 tanesi pipime bile dokundu. O sırada çok utanmıştım çünkü bütün kızlar pipimi görmüştü. O günün görselleri bile var.
00 YorumlaCinsellik konusunda 358 cevap paylaştı. Askerde yaptık lisedede yaptık..
Askerde 200 den düşenin atletini yırtardık, 100 den düşüncede ıslatırdık..
Biz200 günden aşağı düşenin donunu parçaladık 😀😎 atletim yırtılmasın diye kaçınca bacağındaki dondan oldu the mıstafa 😀10 Yorumlaoldum. dövüşüyorduk şakasına :D kızlarda gördü hatta. aldırış etmedim yiğidin malı meydanda olur dedim devam ettim :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldövüşürken nasil oldu anlamadim
Gizli Soran+1 yılee kim indirdi nasil indirdi anlamadim
arkadaş kaçıyordu beden eğitimi dersindeydik kaçma ulan dedik tuttuk bunu indirdik eşofmanını parlak poposu bir anda karşımıza bir çıktı çok ufaktık :D neden yaptık bilemiyorum sonra olayın şokundan kaçtık dsfdsf :D
00 Yorumla
+1 yılbir keresinde ciddi ciddi balkona yanlışlıkla (Evet yanlışlıkla) boxersiz bir şekilde üstte pijama alt çıplak çıktım yazlıkta.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyaş kaçtı küçükmüydün :D
- +1 yıl
17 yaşında oldu olay birde sabah ereksıyon halindeydim :(
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl olacak istiklal marşı okunurken itin biri gelir çeker pantolonu aşağı
10 Yorumla Yapildi hem okulda yaptilar hemde seyircili basket macinda hicbirinde de iplemedim ayip onun ayibi :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 388 cevap paylaştı. bana yapılmadı ama yaptıklarım oldu :)) bıde lıse donemınde okul çıkışında dıyelım ustu açık bır araç yanımızda gecerken arkadaşın kıtabını elınden alır arabanın ıcıne atardım arkadaş arabanın arkasından koşardı :)))))
00 Yorumla
+1 yılyaptık arkadaşa. cemaat evinde kalıyor misafir olarak gitmiştik donunu indiremedik sonra oglum burada kuran var olmaz dedi koridora gitti 6 kişiydik bir açtı hiç beklemezken herifde 30 cm lik varmış meğer :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsana oldumu hic :)
- +1 yıl
dedem yapar hala :D
okul bahçesinde olmuştu boxerimda inmişti hatta ondan beri okulda baya popülerim biraz büyükte söylemesi ayıptır :D
00 YorumlaŞort değil de beden eğitiminde şerefsizin teki eşofmanımı indirdi yan yana sıradayken ve okulun camından bakan bir kız gülmüştü
00 YorumlaLisede olmuştu baya sınıf küçük joe yu gordu rüyalarına felan girmiş kızların 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBir ara 8 ci sınıfta modaydı.
Özellikle beden dersinde kızlar bizimkisini bizlerde kızlarınkini indirip dururduk.
Kızmaca darılmaca olmazdı.
Benim eşofman ipli olduğu için indiremezlerdi.
;-)10 YorumlaEğlenmeyi seven çocukların hepsi bu olayı yaşamıştır, inkar etmenin manası yok
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsen yasadin mi :D
Gizli Soran+1 yılanlatsana yasadiklarindan :)
denendi ama tuttum son anda sadece çocukken yapılırdı 10 yaşımdan beri yapılamadı hama hep yaptım 3:D
10 YorumlaYapıldı okulun bahçesinde toplamadan yürümeye devam ettim. Umursamam böyle durumları istifimi bozmam...
00 YorumlaCinsellik konusunda 552 cevap paylaştı. bana yaparlardı, kızlar donumu görürdü, onlar utanırdı ben utanmazdım, hiç kendimi bozmadan yavaş yavaş eşofmanımı çekerdim
00 Yorumla
+1 yılkaldım ama boxer inmedi allahtan ama kendimi kabuksuz kaplumbağa gibi hissettim.
10 Yorumla
+1 yılBen 6. sınıftayken bana yapıldı. Yıl 2006 kamptayız yemekhanede arkadaşlarım indirdi arka grup hep bayan çok utanmıstım
00 YorumlaBen yaptımda bana yapılamadı. Deneyene refleksle tekme atmıştım. Zaten başarılı olsa boxerda inersi kemer sıkıydı.
00 Yorumlaönce panikle donu toplayıp, "kobrayı isteseydin verirdim oluumm" demiştim :))
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasil olmustu olay :))
Gizli Soran+1 yılic camasirin yokmuyduu :))
Ya okulda erkeklerin beden eğitimi için soyunduğu zaman neler oluyor bir bilseniz kızlar :PP
Tabiki bu şaka yapılmayan yoktur illa birisi yapar :P00 Yorumla
+1 yılYurtta olmuştu, sonra korktular bir daha yaklaşan olmadı
10 YorumlaAskerliğin bitmesine 200 Gün kala; Askerin arkadaşları çocuğu zorla sıkıştırıp kıyafetlerini yırtarlar... Sen şimdi hala pantolon indirme şakası ile ilgileniyor musun :D
00 Yorumla
+1 yılbir kere başıma gelmişti denizde arkdaş indirmiştiutanmıştım yabancı turistler felan woow diye bagırdılardı :) utandım kendimde arkdaşla kavga ettik :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 425 cevap paylaştı. Bu şakayı küçükken bizim sokakta bir hibne yapmıştı :)
Ben de onun abisine yaptım bu şakayı , benimle 1 ay konuşmadı :/04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasil oldu olayy :)
- +1 yıl
Bizim okuldan bir kızın doğumgünü vardı , ben üst sınıflardan dım , bu çocuk doğumgünü kızıyla aynı sınıftaydı. Ben tabi o zamanlar ergenim , ergen beynimle bir şaka yapayım dedim , gittim çocuğun pantolonunu onlarca kızın içerisinde indirdim :) erkekler den sadece ben , bu çocuk bir de 2 kişi daha vardı. Yani parti de ful kız vardı ve bu çocuğun sınıfındalardı :) ben pantolonu indirince çocuk baya bir rezil oldu , bu çocukta aşırı gurruludur. Benimle 1 ay konuşmadı
Gizli Soran+1 yılsana nasil oldu bide bu olayda yaslar kac :)
+1 yılErgenlik yıllarında yaptık arkadaşın sortunu tam jandarmanin onunde novbet tutan askerin onunde indirdi diğer arkadas benim de geldi bikere basima kötü bir duygu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaya çıkanı gördüklerinde bir daha yapmadılar. :):
10 Yorumla
+1 yılHer beden eğitimi dersinde birini o piti piti yaparak seçer indirirdim.
00 YorumlaYaptılar da yaptım da hem benim hemde yaptıklarımın videosu var malesef jdnxjxjcjs
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 arkadaşa yapmıştık videoya aldık hemde ağır çekimde 😂😂 günlerce kendisi bile güldü o anki haline haberi yoktu çekimden 😂😂
00 Yorumlalisede yurt ortamında olunca binlerce kez şahit oluyosun :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsana yapipdi mi :)
Ne duymak veya ne görmek istiyorsun anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılNiye sürekli bu soruyu soruyorsun anlamadım asdasdasd
bir gün olmuştu o günden beri eşofmana bile kemer takıyorum işte bizde böyle asdsdsd00 YorumlaBir kaç defa hemde metroda denediler inmeyince ''amacınız ne'' dedim kendim indirdim ve yine win :)
00 YorumlaŞortmu pantalonmu pantalon ise sadece izlemek güzel ama şort ise sonucu sorun olur
00 Yorumla- Devamını Gör (276)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat