- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKarşından san bakan bir erkek duruşun, hareketlerin, yüz ifaden ... v.s. erkeklerin sana yaklaşmaya çekinmesine neden olabilir. Bazı kızlar farkında olmadan öyle bir duruş sergilerler ki, karşısındaki erkeğe "bana bak, hiç boşa yanaşma seni burada rezil ederim" imajı verirler.
Bu arada kendini bu kadar güzel, seksi buluyor olman çok güzel ama sadece güzelliğin, seksiliğin pek anlam ifade etmediği durumlar oluyor. Bir kadın veya kız, hele birde senin dediğin gibiyse. Rahatlıkla çoğu erkeği peşinden koşturur. Sanırım sende bir sorun var.02 Yorumla
Soran+1 yılevet istedigim erkegi pesimde kostururm ama bende oyle bir huy yok mallesef sonra kasar denilmek istemiyorum onlar pesimden kossun madem çok istiyorlar vede yanasamiyorlarsa, birde benim durusum asi ve sert bana dokunmayan yilan bin yasasin gibi bir hava ve durus veriyorum
- +1 yıl
Madem böyle düşünüyorsun neden şikayet ediyorsun Ki ?
Hem elimi ateşe koyayım diyorsun, bir yandan da ama elim yanmasın diyorsun. Kusura bakma da sen ne istediğini ya bilmiyorsun, yada çok iyi biliyorsun.
En İyi Cevaplar
Anlattigin kadar varsan beklide erkeklere bana asla ulasamaz imaji ciziyorsundur. Bu senin elinde olan bisey degil. cevrene baksana senden kat kat cirkin kiz yada erkegin sevgilisi vardir. bizim okulda bi kiz vardi. cok basarili cok guzelcok zengin oturmasini kalkmasini bilen bir kizdi. tum gozler ustundeydi ama bircok erkek cesarettsiz bakiyodu. bu kiz bigun arkadasina ayni senin soylediklerini soyluyor. o arada malin birie mevzuyu duyuyor. kizi tavliyor.
Ben kiz icin uzulmustum. cunku hic yakismiyordu11 Yorumla
Soran+1 yıldemek tipsiz bir erkege evet dedi yani, butun gozler onun ustunde olsaydi
+1 yılŞuan itibarı ile, teklif patlaması yaşayabilirdin ancak gizliden çıkman gerekiyor:) Site tanımak isteyecek bukadar meziyetleri olan kızı. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yuzden gizli sordum
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. doğru kategoride misin ? Seks için erkek bulmak zor olmasa gerek dert ettiğin bu mu ?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben flort'e yazmistim ama cinsellige koymuslar sorumu
Soran+1 yılbir kelime ile cinsellige attilar desene:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Seksi olmak ne kadar önemliyse kalbi temiz olmak hiç yalan söylememek, bir erkeğe hak ettiği sevgiyi verebilmek de o kadar önemlidir. Çünkü erkekler her şeyden önce kendisini anlayan her gün daha çok seven, akıllı ve hamarat kızları severler. Kızın sırf güzelliğine, vücut ölçülerine göre tercih yapan erkek abazadır zaten. Sevgilim yoki diye paniğe apılma, iyi bir insan ol, kendin ol, ne istediğ bil bir de çok uçuk olma yani herşey doznda güzeldir. Elbette seni anlayan biri seni seven biri çıkacaktır eminim yeter ki bir erkeğe istediğini GEREKTİĞİ LADAR verebil:)))) masumiyet ve sevgilerle :)))
00 YorumlaDemişsin ya sert bi kızım kendime güvenim sonsuz diye, işte öyle olma. Bu karşı cinsle arana bir duvar örer mesafe koyar. Biz erkekler aptal kadına bi yerden sonra tahammül edemeyiz evet ama çok sert duruşu olan fazla özgüvenli kadınları (tanışma aşamasında) çokta tercih etmeyiz. Bu duruşun seni cazip kılmaz, dominant gösterir itici etki yaratır. Karakterlerimiz ne kadar çeşitli olsada yaradılıştan gelen ortak özelliklerimiz vardır, erkek gücü temsil eder kadında şevkati. Sen güç algısına neden olursan afroditte olsan uzaklaştırırsın kendinden. Tamam ilişki ilerlerken bu duruşun güven verir ama tanışma aşamasında şansın olmaz.
10 Yorumlasunu söyleyimm,yalan yok:)) kendini beğenmişlik var,bencillik var,sanırım biraz da bakıslarında biraz iticilik var,bunlardan bir tanesinin olması bile bu dediklerinin olmasını tetikler..ama yinede bir erkek çıkar eder teklif:) sen biraz daha canlı olmaya, gülümsemeye çalıs daha iyi olur hayata bakısınıda az değiştir bak neler oluyor..tabiki dediğin gibi gzlsen:))
02 Yorumla
Soran+1 yılya hayir ama uzaktan bakinca bana dokunmayan yilan bin yasasin havasi veriyorum yuzumde sert bakisim 'da birde burnum havada saniyorlar beni
+1 yılTıpkı tanzimat dönemi eserleri gibisin sen ozaman
Tanzimat dönemi edebiyatında eserler öyle farklı dilde ve anlatımda yazılmıştırki... İnsanlar şiirleri okumaktan korkarlar ve anlamaya çalışmazlarmış... Ama çok az insan cesaret edip o karmaşık ve anlam yüklü kelimeleri çözebilir, anlatılmak isteneni anlayabilirmiş... İşte aynen sende böylesin... :)))03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim ne dedigini ?
- +1 yıl
demek istiyorumki senden hoşlanan erkekler sana yaklaşmaya korkuyorlar bu kız çok güzel bana bakmaz hem bakımlı ihtiyacıda çok olur ben kalkamam altından yada bu kızın erkek arkadaşı vardır gibi bahanelerle çoğu erkek yaklaşmaya cesaret edemez ancak kendine güvenen özgüveni olan biri sana yaklaşa bilir
Soran+1 yılhimmm anladim :)
benimde kız arkadaşım yok ve bu durumdan bunalmaya başladım o kadar kötü biriside değilim tip olarak o kadar tipsizde değilim ama anlamıyorum doğru düzgün hiç bir kız yok hayatımda... :(
bende artık senin gibi sorun bende mi yoksa başkasında mı düşünmeye başladım... :(00 YorumlaBelki kendinde farkedemediğin bir davranışın çevrene itici geliyor olabilir. Seni görüp tanımadan kimse bu soruna sağlıklı cevap veremeyecektir. Hatta bu sorduğun soru erkekleri üzerine çeken 10 numaralı soru olduğu için başına gelmeyen kalmayabilir :) iyi eğlenceler diliyorum sana.
00 Yorumla
+1 yılgencim güzelim sexyyim çekiyim bir o kadar da güzelim bir o kadar da sexyyim bir o kadar da çekiyim güzel olduğumu söylemiş miydim he bide sexy olduğumu söylemem lazım çekiyim tabi gencim elbette güzelim adlakhsdşlkahdkljahsdlkjahsdkj Devam etmek için bir tuşa basın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sexy'im çok guzelim hemde çekiciyim iste:))
+1 yılcesaret edemiyorlardır, sen onlara teklif et bak nasıl çıkıyorlar, ben yolda yürürüken çoğu bayana bakarım, hatta etkilendiklerim olur ama nasıl teklif edecen, tanıdık olsa bile zor oluyor genelde, bazen acayip cesaretli oluyorum önüme gelene teklif ediyorum. Çağ atladık artık kızlar teklif ediyor. Toy zamanımda kızın birisi beni ayarladı, alışkanlık oldu, kızların teklif etmesini bekliyorum ben genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemek ki dediğin gibi değilsin.bunca zamandır bir teklif gelmediğine gore.ayrıca erkek kibirli megomalamn kızları sevmez.gerçi sadece erkekler değil kimse sevmez sanırsam.daha çok sempatik cana yakın girişken sıcak kızları sever.ayrıca seksiliğini belki de göstermiyorsun.ya da hisettirmiyorsun.biraz cilveli ol bak nasıl geliyor erkekler.aç göster biraz.
00 Yorumlasen turkıyedemı yasıyorsun bence yurt dısındasın turkıyede olupta erkek arkadasının olmamasına ınanmam ıkıncısı nerde yasıyorsun merak ettım üç erkek arkadasın olursa sorunun daha buyuk olur o yuzden boşver
011 Yorumla
Soran+1 yılevet yurt disindanim, turkiye'de olsaydim simdiye kadar olmustum hatta evvlenmistem diyebilirim
Soran+1 yılbelçika:)
Soran+1 yılooo hemen gelirler istemeye , çantada keklik çok var turkiye'de hemen tavlarim yani kendime guvenim sonsuzdur:))
Soran+1 yılah ah keske gelebilsem ama ailemi burda birakamam, okul var sonra is var emekli olmadangelemem ama tatil olursa gelirim canım:))
Soran+1 yılhahhaha iç guveysi getiricem turkiye'en burdaa kalamaz ki begenmez burayi, kendi gider:))
Soran+1 yılolur amca:))
sert bir duruş sergilediğin için.erkekleri dövecek gibi bakma.tebessüm etmeye ve konuşmaya gayret gösterirsen daha çok dikkat çekeceğinden seninle ilgileneceklerdir.
10 Yorumlagenelde güzel kadınların erkek arkadaşları olamıyor, çünkü erkekler kesin bir erkek arkadaşı vardır diye düşünüyorlar, yani bunu boş bırakmazlar mantığı.
06 Yorumla
Soran+1 yılama yok ki:))
Soran+1 yılahahahahah vah vah:)
Soran+1 yılgel senle iki kadeh parlatalim:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalalh arkadaşım bende aynıyım yakışıklıym sevgilim olmadı yaş 22 o kadarda kız açıldık sevgili konumuna gelemedik bir türlü nasip değil herhalde bunun için bir çaban oldumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılya sevgilimin neden olmamasini sormustum halime sukur ediyorum bu yasima kadar gelmisim, erkek eli bile degmedi bana tertemiz kizim, simdiki kizlar bozuk çikiyor yarisi, hiçte çabalamadim erkek pesinden'de kosmadim
Cevap sahibi+1 yılzaten öyle olucak bi çevreye girersin bayanın bi şey yapmasına gerek yokki erkek te bitiyo iş...
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı duumdayız ben de nedenini inan çok merak ediyorum sordum burda cevap alamadım NEDEN ULEN NEDEN:(((
30 Yorumla
+1 yıldediklerin doğruysa ilerisi belki şu nedenle olmaz ...
erkekler çok güzel hatunlara "bu hatun çok güzel bana bakmaz" diyerek bir nevi dengeler kendini .00 YorumlaSenin sorunun Gizli Kullanıcı olman. Kendini gizleyerek hep çekingen davranarak birşeye sahip olamazsın diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılgizli sormamin sebeide abazalardan uzak durmak için ztn, yoksa ikide bir arkadaslik yollicaklar
sen böyle seçmişsin sanırım bölümü
ayrıca
eksik birşey yok benimgibi bekliyorsun işte bende anlam veremedim05 Yorumla
Soran+1 yılevet bekliyorum fazlam var eksiyim yok :))
Soran+1 yılask bolumude sorum cinsellige girmis nasil olduysa
Soran+1 yılks atmis olabilir
Cinsellik konusunda 983 cevap paylaştı. eline erkek eli değmemiş sanırım ondan cinsellik bölümünde ... ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa hayir sexy'yim dedigim için cinsellik bolumune almislar sorumu:))
sana yakın etkilendiğin bir arkadaşın olmadımı?senden hoşlanan birisine cevabın ne oluyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılya sadece bakiyorlar gelipte açilmadilar ki cevabim olsun
Soran+1 yılbende elektrik aldiysam senden neden olmasin, tabi pat diye ilk karsilasmada olmaz bu is, yavas yavas
Soran+1 yılbencede oyle olur :)
+1 yılEğer anlattığın özelliklere sahipsen , yanına gelmeye cesaret edemiyor olabilirler.
00 Yorumlagizli yazman kurtarmışseni bisürü beni ekle beni ekle diye yazardılar şimdi
07 Yorumla
Soran+1 yılevettt sende içinde degil mi:))
Soran+1 yılnet'ten bulmak istemiyorum açikcasi, ustelik resmimi koysam ne olur koymasam ne olur, çunku ben turkiye'den bulamam, sebep ise ben yurt disinda kaliyorum, burdan bulmam imkansiz
Soran+1 yılayri bir havam oluyor tabi:P
+1 yılsexy diyince biliyosn bizim ülkede direk cinsellk birleşme bu tarz şeyler çağrıştıyo insanlarda
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmezmiyim yaa ama birden sorumu burda buldum
- +1 yıl
:)) sexy yazmayaydn keşke.neyse şmdi yorum yaparm snra bi dünya falan filan :))
+1 yılHazır konu cinsellikteyken yazayım, panter gibi parçalarsın sen adamı be :)
02 Yorumla
Soran+1 yılparçalarim valla ahahah yok artik:)) ama hirçin bir kizim
- +1 yıl
öyle bir his uyandırdın :) güzel birşey hırçın olmak ;)
- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklere çok sert bakıyorsan ters tepki görmekten korkuyorlardır.. bize cesaret vermen lazım... şöyle birazcık dekolte falan giyin...
015 Yorumla
Soran+1 yılahahahha ztn çekiyim , birde dekolteyi fazla açarsak ozm fena kotu olur sonumuz:))
- +1 yıl
o zaman ben talibim diyorum...
- +1 yıl
acıyı severim. hemen yıldırım nikahı hazırlıkları başlasın...
Soran+1 yılolur nikah meymurunu çagir olmazsa imam nikahi kiyariz:)) ahahah
- +1 yıl
bak gördün mü? iki dakikada koca buldun... bir de kimse bakmıyor diyorsun...
Soran+1 yılbakiyorlar ama cesaret edemiyorlar ileriye gidemiyorlar
- +1 yıl
nikahtan daha ilerisi var mı?
Soran+1 yılçok komiksin:))
- +1 yıl
bak hala şaka zannediyor...
- +1 yıl
gördün mü? bak.. aslında erkekler seni istiyor ama sen istemiyorsun... bu da sorunun yanıtı oldu..
Soran+1 yılbir yandan'da istemiyorum aslinda eger niyeti ciddiyse olur tabi
- +1 yıl
ne zaman buluşuyoruz?
Soran+1 yılbulasmayiz biz senle çunku ben yurt disinda yasiyorum
- +1 yıl
neyse kısmet değilmiş...
Gizli Üye(36-45)+1 yılimam nikahı kıyarsan benle, sevgilin olurum.
elin erkek eline degmiş olur böylece. ögretirim ben sana hayatı, tecrübeleri.02 Yorumla
Soran+1 yılahahha seninle olmaz çunku ben yurt disinda yasiyorum turkiye'den istemiyorum hem beni bile gormedin hemen nikah diyorsun, belki çirkinimdir sana gore:D
Cevap sahibi+1 yılben de yurt dışındayım. yurtta kalmıyorum. :)
yaradanın yarattıgı herşey güzeldir.
+1 yılsevgılısı vardır bunun kesın mantıgıyla karsı karsıya gıbısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence hırçınlığını başka yönden göster.:))
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil bir yon mesela?
Cevap sahibi+1 yılerkeği uçuracak hissi ver.senin için zor biliyorum
Soran+1 yılya aslinda yapmama gerek yok ama beni gorunce anliyorlar hepside buyuluyorum ben onlari guzelligimle:)
Cevap sahibi+1 yıldiyosun.güzellik evet dikkat çekicidir.ama erkeğe tavan yaptırmaz.mesela hülya koçyiğit güzel bir kadın ama erkeği uçuracak tipi yok.güzelliğini bence doğru kullan
Cevap sahibi+1 yılsende görmüşsünür okumuşsundur.dünyanın en güzel kadını genel kadını ile aldatan oluyor.güzel kadın soğuktur kaprisli nazlıdır.hem güzel hemde tatmin edici olsa asla erkek vageçemez kanımca
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi ne kadar çok teklif eden oldu.sanırsam artık diyemezsin teklif eden olmuyor diye.)))
çok güzelsen cesaret edemiyorlar
00 Yorumlakendini beğenmiş olmandan dolayı olmayabilir mi?
00 YorumlaErkeklere cok soguk davranmazsan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeklif edenler oldumu peki?
011 Yorumla
Soran+1 yılhayir teklif eden olmadi sadece uzaktan bakiyorlar begenneler, anlamadim panter miyim ben ustune atlamicam ya , yirtici ve asi durdugum için korkabilirler belki:))
Cevap sahibi+1 yıl:) açıkcası fotograf görmeden hiçbişey diyemem, çünkü insanların yüzü tarife göre anlaşılmıyor
Cevap sahibi+1 yılbizim sınıftada bir kız var mesela, çok sert bakışlı, bu sene biraz yumuşadı teklif ettim, reddedildim, düşün yani artık erkekler reddedilme ve terslenme korkusundan geri adım atıyor
Soran+1 yıldmek ki terslenmekten vede red edilmekten korkuyorlar
Cevap sahibi+1 yılama her güzel kızda bana göre çekici değildir mesela, ileriyi düşünebileceğim bir kız olmalı
Soran+1 yılya benim farkli oldugumu fark ediyorlar durusum asil ve sert durdugum için çok çabuk dikkat çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılfotograf görebilmem mümkün mü veya face dede olabilir
Soran+1 yılya seninle olmasi imkansiz çunku ben yurt disinda yasiyorum:)
Cevap sahibi+1 yıl:) benimle olsun diye uğraşmıyorum sadece merak ettim neden teklif etmiyorlar diye
Soran+1 yılbende merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılfotograf görmeme izin ver bende bir çağre bulayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de erkek arkadaşım yok ee?
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. evlen benle :)
00 Yorumla
+1 yılno ss no güven
00 Yorumla
+1 yılallah kurtarsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam