Sevgilimle 2 saat önce kıyafetler varken seviştik. Tayt vardi üstümde. Taytima boşaldı koşarak tuvalete gittim. İç çamaşırıma da bulaştı. Çıkardım hemen. Oramı da yıkadım hemen.
Hamilelik gibi bişey olur mu?
Hamilelik gibi bişey olur mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ciddiye alarak yazıyorum bu yazıyı vajinanın üstüne çıplakken bile boşalsa bir şey olmaz bu içine boşalıp hamile kalamayanlar dahi var sorun yapma canını sıkma hamile kalmazsın
Hamile kalabilmek için illede tam anlamı ile cinsel bir birleşme yaşanması gerekmez. Sperm hücreleri vajinanın girişine yakınsa eğer, bu hamileliğe sebebiyet verebilir. Hatta bakire ( zarı sağlam ) olan bir kadınında bu sebeple hamile kalabilme ihtimali vardır. Uzmanların görüşleride bu yöndedir.
Bu durumda istenmeyen durumlara sebebiyet vermemek için ertesi gün hapı kullanabilirsin. İlk 24 saat içerisinde etkisi dahada büyük olacaktır. 72 saat içerisinde de kullanılabilir diyorlar. Tabi o zaman herhangi bir garantisi yok bu işin.
Çözüm hala mevcut hatun kişi. Karar senin, tercih senin. İllede hamile kalacaksın diye birşey yok, ancak bu riski taşıdığınıda unutma.
Uuuu beybi !
https://i.hizliresim.com/ZL6bba.jpg
Peki çok teşekkürler
Ya içine boşalsa bile hamile kalmama olayı var. Zaten sperm dediğin şey öyle her ortamda yaşayabilen birşey değil. Ani ufacık sıcaklık hava değişimlerinde ölüyor zaten. Ama sen gene de tedbiri elden bırakma, bir test yaptır.
Cevap
41Cevap
taytı musaıt bır yere koyun kuluckaya yatsın 3 ay sonra gıdın bıkınınızı alın:))
Taytı bir tarafına sokmadın nasılsa, birşey olmaz. Ama hap al bence nolur nolmaz
Ya senin gibileri sövesin geliyo biliyomsn millet Taa dibine kadar sokup boşalıyo siz buluttan nem kapıyosunz
Hayirli olsun erkek sortu olarak kucaginiza alirsiniz
Erkek olursa benim adımı berin.
Savaş olsun, sünnetine de çağır kirvesi olayım.
Abowwww yarin doguracaksin...:) ayrica sirtunmeyle nasil bosaliyorlar ya...
Olmaz ama burada adetim gecikti hamilemiyim dememem için ertesi gün hapını almanı tavsiye ederim
Ck faydali bilgi ders niteliginde yil 2015 hala bu tarz sorular var kalmaz sin korkma ve sacmalama
eski partnerimle çıplak vajina üzerine boşaldım defalarca, risk yok. içeri kaçmadığı sürece
bişey olmaz korkma... aynen devam kontrollü yapın ama
bence sen dr git birazdan sancı başlar doğuma az kalmıştır
bu kadar kolay degıl ama her zaman rısk var bazı zamanlarda kadınlar o kadar ısteklı oluyorkı vakum gbı ıcıne ceker her zaman sapka :)
Evlilik dışı ilişkiye hayır !
sizin normal insan oldugunuza dair şüphelerim var benim ;)
Aynısı benimde basıma geldi. sevgilim hamile kaldı kürtajla aldırdı
Hamile kalmaktan korkuyon o şeyi yapiyon. ey allaaam zihniyete bak. ins olursun.
Malmisin ne biçim bir beddua bu
Hakettigin turde bir beddua. amin
Olmaz
Kesinmi
sperm vajinanın içine girmediği sürece hiç bişey olmaz merak etme
kesin hamilesin okadar küçükki sprmler iğne deliğinden bile geçer 2ay sonra karnın şişecek :D
Hayır hamile olamazsınız korkmayın
Eltesi gün var onu içç
Hamilesin geçmiş olsun.
sanmıyorm
Eminmisin
Aynen
Hamilelik riskin yok.
hamilesin hatta ikiz olma olasılığı yuksek
O kadarda dikkat etim ama napim kusura bakma :/
İnsallah hamile kalirsn o b*ku yerken bisry olmuyo demi
Kıyafetler vardı diyorum insanların korkutugu şeyi nasıl boyle beddua olarak soyluyosun anlamıyorum sende allahindan bul
Allahindan bulan sensin şu an farkinda misin hala kiyafet vardi diyo bu adm sana dokunmus ya sen neyin telafisini yapmk icin ugrasiyosun bb
kEsin koşarken bakirelikte gitmiştir vah vah..
Hamilesin. İsim düşündünmü
Tayt ve ve iç çamaşıra hamile kalırsın
Eğer hamile kalırsanız tarihe gecersiniz
oranı çamaşır suyuyla yıkasaydın. garanti olurdu
Yok bee sende birşey olmaz korkma
Duş almadan gelip bize mi anlatıyorsun
3 aylık hamilesin gözün aydın...
trilyonda 1 ihtimal ancak
olmaz
Bilmem ki
Çocuğa isim beğenin şimdiden
korkma olmaz bişey ama ya olursa!