Bazıları erkek dar pantolon giydiği zaman dedi peki bunlar doğru mu?
Bayanlar sorum size erkek sizi nasıl tahrik eder?
Bazıları erkek dar pantolon giydiği zaman dedi peki bunlar doğru mu?
kiza gore degisir. kimi olur kimi olmaz. bir dokunus bile tahrik edebilir bazen. kimi ceketini cikarmasindan , yan tarafa baktiginda cenesinin yapisindan, gozlerinin icine bakmasinda, kullagina fiisldamasindan..hersey olabilir. kisye gore degisir. onu bulmakta erkegin isi
bunlar olur ama kim ne nasl yaptgi onemli. dielim hakan bi bakis atti tahrik oldum. hasan ayni bakisi yapti bende bi etki yaratmadi. ondan diorum kisye gore degisir. o anki hisle alakali. kulaima yakin bi yerden opmesi tahrik eder. cok yaklasip bisey demesi tahrik eder. tabi bu adm ne dercede hosuma gidiora bagli.bekide ben cbuk olayi sexe bagliyip tahrik oliyorum :-) ama arkamda durmasi hep tahrik etmistr. kim olursa olsun bak
fort ne.yani baya bisey yapmadn arkamda olunca bri tahrik olurum.sinamada oldu sndalyelerden gecerken butn erkekler kalkti yaslandi iyice sondaki masus onde durdu,haliyle dokundu arkdan.dha nsl anlatimm
he ondanmis ama otobuste değil hoslandim biri olcak. ole tipsiz yada yabanci değil.
forta mi : ))
kimin teklfini restorana goturecegin o 35-40 yas arasi olan bayan mi ?
sen değilmisin 35-40 yaslardn hoslaniorum diyen. simdide restorani idiosun var herhalde goturcegin diye sordum. acik sozlulukle alakasi ne :-) yksa ben mi anlamadim
sacmalamak mi? neyden sacmaladini dusundunki?ozaman soyleldigin yarsini kendi iradenle degil uykudan dolay soledin :) ?
owww i get it now.. sen bana demissin ark. teklifini bende o tarif ettigin kadin icin dedin diye dedim onca, (senin gozunde)'bos'lafi. kendime guven ? ne icin ispat edicem guvenimi? tahrik oldugumuz seyi soyledik ya iste , birde ozeldemi anlatiyim :)
(tümünü almasaydin bari be :) )
allah rahatlik versin..
neyi 'almak'istion artik orasinida sen karar ver
Restaurantta sevgilimle karşı karşıya otururken, ayaklarıyla benim sandalyemi çekerdi kendisine doğru..Bu hareket beni tahrik ederdi nedense :) Bir de sevgilimin sabahları kollarını yukarı kaldırıp gerinmesinden tahrik olurum :)
onu ben de yapıyorum. sandalyede otururken çekiyorum elimle sandalyeyi . napıyorsun diyor ama sonra iyi ki yapmışsın konumuna geçiyor :)
Cevap
0Cevap
sıradan veya tanımadıgım bır erkekten tahrık olmam
Seksi bir vücudu yoksa beni tahrik edeemez.
kokusundan ve ensesi ve boynu.
degil
kasli vicit.üstünde dar badi
bağri açk darrr gümlek o zaman.da kimi tahrik etcen kuzum sen :) de direk yönlendirelim
iş yerinde.Kapı komşunu.ilginçç
oooo çok seyler yapilir ozaman çoooook
ilk önce masani tam karsisina koy.baktignda hep seni gorsun gozu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar