Sevgilimle sakso yaparken iyiyiz yanımdan gittiğinde küs kalıyo bir bakın acil lütfen sizce ne bu seven insan sevdiğine dokunamaz bu neden böyle?

Sevgilimle ilişkiye girmeden sadece sakso vs yapıyoruz ama ben yapıyorum o yapmıyo hep kendi zevklerini tatmin ediyo hiç beni zevke getirmiyo kaç gündür de normal olan konular hakkında kavga ediyoruz benimle konuşmuyor onları yaparken gayet iyiyiz ama yapmayınca toplulukta falan olunca gayet küs ben bu durumdan hiç memnun değilim beni kullanıyor gibi düşünüyorum geçenlerde sakso yapmak istemediğimi söyledim neden dedi istemiyorum nedeni yok dedim durgunlaştı falan konuşuyoruz ama eskisi gibi yakın değil.
bütün sevgililere bakıyorum kızlara çok güzel davranıyolar gayet romantik ve kibarlar bide benimkisine bakıyorum odunun odunu ne iki çift güzel söz ne güzel bakış nede kibar bir davranış hiçbirşey yok seven insan sevdiğini mutlu eder sevdiği kişiye dokunmaya kıyamaz üzemez canının yanmasına izin vermez ama benim sevgilimde hiçbiri yok 1 yıldır birlikteyiz onu çok seviyorum ve ben bu durumları nasıl düzeltebilirim?
Sevgilimle sakso yaparken iyiyiz yanımdan gittiğinde küs kalıyo bir bakın acil lütfen sizce ne bu seven insan sevdiğine dokunamaz bu neden böyle?