Kızlık zarı gidince vajinada yanmamı oluyor ne anlamadım ?
bu konuları bilmiyorum meraktan sordum. Kan hangi renk geliyor ? Kokusu var mı ?
bu konuları bilmiyorum meraktan sordum. Kan hangi renk geliyor ? Kokusu var mı ?
Kızlık zarı ilk cinsel ilişkide mutlaka kanar mı?
Hayır. Kızlık zarı kısmen esnek olmasına karşın, vajinanın içine girilen ilk ilişkide kolaylıkla yırtılan ve kanayan damarlardan zengin bir anatomik yapıdır.
Ancak kızlık zarının özgün yapısı bazı kadınlarda penis girişine izin verir ve birden çok defa ilişkide bulunsa bile zarda yırtık meydana gelmez. Bu tür zarlara "duhule (geçişe) müsait zar" adı verilir. Halk arasında ise "elastik zar" olarak adlandırılır. Bu durumda zar ancak normal doğum sonrasında yırtılacaktır.
Diğer taraftan kişiler arası önemli yapısal farklılıklar nedeniyle, kızlık zarı aşırı esnek olanlarda veya zar üzerinde yapısal olarak çok az sayıda damar bulunması durumunda yine ilk cinsel ilişkide kanama gerçekleşmeyebilir.
Bazen de ilk ilişkide yırtılmanın olduğu bölgede hiç damar olmayabilir veya bulunan çok küçük damarlar anında pıhtılaşabilir, böylelikle de hiç kanama izlenmeyebilir.
Kızlık zarının bozulması ağrıya neden olur mu?
Bazı kadınlarda ilk ilişki sırasında ciddi miktarda bir ağrı olabilir. Bu kızlık zarının normalden kalın olması ve kişinin ağrı eşiğinin düşük olması ile ilişkilidir.
Ancak genelde kızlık zarının yırtılması sırasında dayanılmayacak kadar çok bir rahatsızlık olmaz. Burada erkeğin davranışı ve yaklaşımı da son derece önemlidir. İlk ilişki ister istemez her kadında endişe ve korku sebebidir. Erkeğin yavaş, anlayışlı ve yumuşak davranışı olayın ağrısız olmasını sağlar.
Ayrıca her ilişkide olması gerektiği gibi ilk ilişkide de "ön sevişme" denilen kısım mümkün olduğunca uzatılarak vajenin yeterince ıslanmasının sağlanması, ilişkinin daha rahat ve ağrısız olmasına neden olacaktır.
Kanamanın miktarı genelde çok azdır ve kısa sürede kendiliğine durur. Ancak çok nadiren hymen arkasından bir damar açığa çıkması sonucunda kanama durmazsa cerrahi müdahale ile dikiş atılması gerekebilir.
Bazı durumlarda ise vajina girişinde, hatta derinlerde yırtıklar meydana gelmesi ("Coit yırtıkları") sonucu şiddetli ve durmayan bir kanamal
Kızlık zarı gidince vajinamda müthiş bir yanma oldu
Gelen kanin rengi mor gibiydi,
Kokusuda afrodizyak gibi beni benden aldı
Diktirip diktirip yapasım var çok güzeldi.
Mınakoyim 8 erkek 1 kız cevap vermiş ne diyim ki.
bende bilmiyom
Ben bir ara mastürbasyon yaptım yastıkla. Ama hiç aşağı inmemiştim. Tuvalete gittiğimde kilodumda pembemsi az bişey kan gördüm. Peçiteyle vajinamı sildiğimde hiç gelmemişti aynadan vajinamada baktım delik kuçuk bişey. Gitti mi şimdi anlamadım of😢 ?
bir doktora sordum gitmemiştir en fazla zedelenmiştir öyle hemen gitmez demişti
Cevap
7Cevap
Koyu kırmızı ve kokusuzdu. Yanma da olmamıştı, o an pek birşey hissetmiyordu :)
Ben bir ara mastürbasyon yaptım yastıkla. Tuvalette kilıdumda pembemsi çok az kan gördüm. bir daha hiç gelmedi. Sildiğimde falan. Gittimi benimki off hiç inmemiştim.
Hayır arkadaşım gitmedi merak etme, zar dediğin şey öyle sürtünmeyle olacak birşey değil. Vajinanın ağzı zedelenmiştir ondan dolayı gelmiştir kan. Zar daha içeride birşey yani, iyice girmesi lazım. İlişkiye girmesine rağmen bozulmayan esnek zarlar bile var. Offlama :)
Oh saol içimi rahatlattın 😊
Böyle rahatlatırım ben insanın içini :D :D
evlenene kadar tadını çıkar sonra diktirme yöntemini denersin,
Açık renk olur az da gelen çokta gelen hiç gelmeyen de olur .
Ben bir ara mastürbasyon yaptım yastıkla. Ama hiç aşağı inmemiştim. Tuvalete gittiğimde kilodumda pembemsi az bişey kan gördüm. Peçiteyle vajinamı sildiğimde hiç gelmemişti aynadan vajinamada baktım delik kuçuk bişey. Gitti mi şimdi anlamadım of😢 ?
sarısınmısın kızım sen aptallık nerden geliyo kan ne renk olur lacivert olacak değil ya
Gittiğinde öğrenirsin ya
Kırmızı kokusuz
Yok merak etme. Sağlam. Zarın ortasında zaten küçük bir delik olur. O delik olmazsa adet kanaması dışarı akamaz. O yüzden korkma.
Kan kırmızı hacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar