Külotlu çorap fetişi olan erkekler...

Bu forumda dikkat ediyorum ciddi anlamda külotluçorap fetişisti olan erkekler var ki, ben de öyleyim. Kızların öküz gibi bakışlarla rahatsız edilmediği sürece bunun kız arkadaşlar ile yaşandığı sürece zararı yok aksine seks hayatına yararı, kattığı zevk var..

Ama şunu soracağım..Bu külotlu çorap fetişistliğinin neden kaynaklandığını ben de anlamış değilim, bilinçaltında yatan nedenini...Kızların bacaklarını pürüzsüz gösterdiği, defoları kapadığı, belki bacaklardan özel bölgelere kadar giden bir takstil ürünü olarak gizem kattığından mı bilemem ama açıkçası ben ciddi derecede titiz ve herşeyin hatasız olması gerektiğine inanan bir erkeğim...Burdan çıkarak saçma da olsa şunu sormak istiyorum:

Bu külotluçorap fetişisti olan erkeklerde acaba genellikle kızların bacaklarını pürüzsüz, hatasız daha güzel göründüğü için mi külotluçorab fetişistliği yaşıyorlar..

Daha açık olarak, bacaklarında sivilce olan, veya buna benzer olası birkaç görüntü olan kızların çıplak olan bacakları, emin olun külotluçoraplı bacaklar kadar seksi gelmiyor...

Normalde titizlik ve düzenlilik hastası olan biz erkelerde mi genelde külotluçorap fetişistliği oluyor? Lütfen kimse saçma sapan cevaplar vermesin çünkü eminin erkelerin yarısı külotluçorap fetişisti ama nedenini ben dahil bilmiyoruz..Burada her gün penisinin boyunu tartışanlar varken belki buna bir cevap bulabilirmiyiz?
Külotlu çorap fetişi olan erkekler...