Namaza başladım ama tam 5 vakit kılamıyorum genelde günde 2 vakit kılıyorum öğlen ve yatsı 3 haftadır falan kılıyorum öncesinde zaten inançsızdım başlamaya karar verdim ve başladım namaza başladıktan sonra içki kumar gibi şeylerden artık nefsim soğudu hiç birini istemiyorum ama 2 sorum var
1)5 vakit kılamıyorum tam o dereceye nasıl gelebilirim özellikle sabah kalkamıyorum ama şu anlık 2 vaktin üstündeyim ve 3 haftadır da bozmadım
2) Ne kadar namaz kılarsam kılayım bu bana çok huzur veriyor ve senelerce inançsız yaşamış biri olarak artık tek gayem Allah’ın rızasını kazanmak ve bunu yapmaya çalışıyorum ama namaz kılsam bile cinsel dürtülerimi durduramıyorum yanımdan çok açık kız geçse dönüp bakıyorum artık zinayı da bıraktım ama açık giyinen kadın görünce ister istemez gözüm kayıyor işte bundan tamamen vazgeçmem lazım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi adam meyhanede bozulmaz.. kötü adam camide namaz kılarak düzelmez🙃 bırakın bu boş işleri dürüst olun ahlaklı olun gerisi önemli değil
Benim için önemli süslü manipülatif laflara karnım tok
Devam et o zman hem namaz kılıp hemde kadınlara bakmaya müslüman😄😄😄
Ben nefsime hakim olurum zamanla oturuyor unutma bu dünyada her zevk gelip geçicidir
Alkol kumar karı kız hepsi boş iştir
İslam’ın kesin olarak hak din olduğu ortada
Nefsine yenilmeyenler kazanacaklar..
Biz bakmıyoruz onlar baktırmak için elinden geleni yapıyor eskiden şeriat düşmanıydım şimdi şeriat’ın ne kadar iyi bir şey olduğunu anladım eğer şeriat olsaydı kadınlar bu kadar açık giyinmezdi ve bunların hiçbiri olmazdı
Ohhh be ne güzel zamanında yaşadın ettin karı kızla oldun sonra dine yönel😃 bende senin tam tersiyim bu yaşıma kadar namaz kıldım zina yapmadım eğlenmedim elime hiç birsey geçmedi boş bir hayat yaşamışım... bu saatten sonra da karı kız eğlence alkol hızlı bir hayat yaşamak istiyorum ki yaşamaya başladım inan daha zevkli... kendime kızıyorum keşke zamaninda hızlı hayat yasasaydim çok geç kalmışım...
Kanka zor bi durum aslında baktığın zaman ama namaz vakitlerini çoğaltıp abdestli gezerek kendini dahaok tutabilşrsin
Sağol reis
Eyvallah inşallah istediğin gibi olur kral
Altta biri gelmiş iyi adam meyhanede bozulmaz kötü adam camide düzelmez demiş
İslam’ın hak din olduğunu gören biri bir gün kafasına dank eder alkol mekan karı kız kumar bunların hepsinin boş dünya hayatı olduğunu anlar ve kendisini her şeyden soyutlayarak maneviyata yönelir reis ben bu 3 haftadır hissettiğim huzuru hayatımın hiçbir evresinde hissedemedim uzun yıllardır
Reis boş konuşanları takma senin geçmişini bilenlerde boş konuşacak önemli olan senin Allahla içinde oluşturdupun bağı kuvvetlendirmek
Reis benim güvenim sonsuz ben inanmıyorum artık olduğunu biliyorum ve Kuran’ı araştırdıkca hayranlığım arttı nasıl bir gaflet içinde olduğumu zamanla gördüm
Allah yolunu bozmasın kral
Amin başkan
Öğle ikindi, akşam yatsıyı birlikte kıl. Peygamberin bu şekilde uygulaması çok.
Nefsine hakim ol