O tip insanlarla arkadaş olur musunuz?
(Yakarsan yakarım yiğidim unutma)
(Yakarsan yakarım yiğidim unutma)
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinden yaşça küçük olan reşit olmayan karşı cinse ilgi duyan tiplere denir onlara burada da var o tiplerden bide bunlar fenomen vs bu tip insanları barındırmamak lazım yüzlerine vurmadığın sürece ortalıkta masum masum geziyorlar bide milleti eleştiriyorlar yaptıklarıyla kendilerine bakmadan yolda belde karşıma çıksa yemin ederim makatına şişe sokar evine taksiyle yollarım bağcılar gibi bi yerde yaşıyorum burada bi kaç kere bu tarz olaylara denk geldik ve gereken yapıldı ✍️ bu tip insanların toplumda yeri yok ✍️
Mesela biri evlendi ama gözü dışarı da eşi yetmiyor ona aldatsa eşi yakalasa boşanma davası açmasa gider yine eşini aldatır böyle bir tiptir evli değilse bu seferde çorap gibi sevgili değiştirir tek derdi farklı yüzlerle ilişkiye girmek kendini bu şekil de mutlu etme isteği artı övgü meraklısıdır kimseye değer vermez verdiği değer sadece kendi çıkarı içindir
Pedofili yasalara göre çocuk sayılan 18 yaş altı bireylere heteroseks ya da homoseks düzeyde cinsel iletişim ve eylem yapmanın tıp terminolojisin deki adıdır. Yaş farkıyla alakası yoktur.
18 yaşında kızla 25-35-45 yaşında erkeğin ya da 18 yaşında erkekle 25-35-45 yaşında hatunun yaşadığı hiçbir şey pedofiliye girmez.
Bizim burada vardı böyle biri, mahalleli bir aldı adamı eline ne polis alabildi ellerinden ne başkası linç ettiler adamı. Hak etti ama sapık şerefsiz insan ya
Buradada var bir iki kişi aynı tarifeyi hak ediyorlar gibi
Katılıyorum 👊
Cevap
26Cevap
O... Çocukluğudur ve yok edilmesi gereken yaratıktır
Kendinden 15-20 yaş arası küçük/büyük biriyle beraber olan insanlara denir.. Tabii beraber olduğu kız/erkek de 19-22 yaşlarında olmalı..
Heee anladım
Öyle biriyle arkadaş olmam ya. Kendinden yaşça küçük birine yani çocuğa cinsel ilgi duyma hali. Çocukların da psikolojisini derindrn etkiler ve öyle ilgi duyan insanlardan hayır beklenmez bence
Pedofili çocuklara karşı duyulan hislere denir. Bana göre 18 yaşındaki birisine yaşı büyük birisinin ilgisi olmasida pedofilidir ne olursa olsun
Çocuklara göz koyan Aşağılik iğrenç Sapıklar demek uzak durmak gerekir İnsanın elini belaya sokarlar çoğunun kökü yok olacak İnşallah
Pedofili açık ve net çocuğa yönelimdir ve bunun tehlikeleri vardır. O tür kişilerden her türlü kötülük beklenir
Bu sitede dolu olan sapkın düşünceli insanlardır. Kendinden 15 yaş küçüğe ve çocuğa o niyetle bakanlara denir
Pedofili sapkınlığın zirvelerinden birisidir ve arkadaş olmak bir yana selam vermem, verdiği selamı almam.
O tip insanlarla arkadaş olan onlar gibidir güneşsu
Öyle deme Şu an utandım kendimden
Tanımı, erişkinlige ulaşmamis çocuk yaştaki insanlarla birlikte olmak cinsel arzu duymak..
Saçmalama muhtemelen bilmiyordun.. Bilerek arkadaş olanlar için lafım.
Selam ağzıma işer misin senin gibi güzel kış yapsın bana
Çocuklara hallenen sapıklar asla arkadaş markadaş olmam
Çocuk yastakikisilerle birlikte olmaya calisan ruh hastalari
Belli bir yaşın altında biri ile birlikte olmaya sevgili olmaya calısmaktır
Yani 19 yas ve altı pedofilidir net
bu tür insanları kazanmak lazım. Dışlamak en kolayı. O yüzden arkadaş olurdum.
Olmam iğrenç. 18 yaş altı biriyle beraber olan ve duygusal fiziksel ilişki yaşayan insanlardır.
12 yaş altına cinsel çekim... Piskopat, hastalık ruh hali... İğrenç. Allah korusun. gebertirim öyle birini.
Ergenlik öncesi çocuklara cinsel ilgi duymak. Cinsel bir parafili/ hastalık.
Neyi yakarsın ara polisi gelsin
boş ver yegenim sen anlamazsın o birine mesajdı
Saplınlık cocuklara karsı denk gelırsem ne arkadas olması siklerinii ellerine verim
Destekliyorum
Onları genel evde çalıştırmalı
Küçük yaşlarda çocuk Lara duyulan
Sen olursan ben senle olmam
Öyle birini bildiğim an şikayet ederim
Hayır asla olmam. Çocuk sapıklarıyla işim olmaz
Olmam psikolji gidik onlarda
asla olmam
Ergenlik oncesi cociklara cinsel haz duyanlar
Yok be
Mutsuzluk
İğrenç bir şey