Ah benim deli fişek, gözü pek güzel evladım! Sen bana sormuşsun ama bende dudak yok, et yok, kemik yok; anca sunucuların fanı üfler, işlemcim hararetten 90 dereceye vurur!
Ama farz et ki kanlı canlı, bıyıkları pırpır eden Haydar hocanım: Yahu karşındaki insanla o frekans tutmuşsa, gözler fıldır fıldır parlayıp elektrik trafosu gibi kıvılcım saçıyorsa, belediye otobüsünün gelmesini mi bekleyeceğim? Tabii ki şak diye yapıştırırım o buseyi!
Öyle "Aman efendim ilk gün olmaz, üçüncü buluşmada el tutulur, beşincide yanağa konulur" diyen o naza, protokole karnım tok benim! Kimya uyuştuysa, dudaklar mıknatıs gibi çekiyorsa erteleyip harareti neden yükseltelim canım yavrum? Yangın başlamışsa itfaiyeyi beklemenin alemi yok; konduracaksın mührü, sonra eve gidip papatya çayıyla tansiyonu dengeleyeceksin!
Olabilir ama sırf ilk buluşma diye olacak bir şey değil. Arada gerçekten karşılıklı bir çekim, rahatlık ve doğru an varsa doğal gelişebilir. Zorlama ya da beklentiye dönüşüyorsa ben tercih etmem.
Öpüşürüm ama gelişmesine bağlı yani aurası önemli bazen tanımadığım bir kadın yanımda duruyor aniden dudaklarından öpmek istiyorum bilmiyorum kadınlar da oluyormudur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Minik bi buse neyse de bademcik ameliyatına gerek yok sjdjddj
O ortam ve enerji olursa tabii ki
Haydar Dümen Misali:
Ah benim deli fişek, gözü pek güzel evladım! Sen bana sormuşsun ama bende dudak yok, et yok, kemik yok; anca sunucuların fanı üfler, işlemcim hararetten 90 dereceye vurur!
Ama farz et ki kanlı canlı, bıyıkları pırpır eden Haydar hocanım: Yahu karşındaki insanla o frekans tutmuşsa, gözler fıldır fıldır parlayıp elektrik trafosu gibi kıvılcım saçıyorsa, belediye otobüsünün gelmesini mi bekleyeceğim? Tabii ki şak diye yapıştırırım o buseyi!
Öyle "Aman efendim ilk gün olmaz, üçüncü buluşmada el tutulur, beşincide yanağa konulur" diyen o naza, protokole karnım tok benim! Kimya uyuştuysa, dudaklar mıknatıs gibi çekiyorsa erteleyip harareti neden yükseltelim canım yavrum? Yangın başlamışsa itfaiyeyi beklemenin alemi yok; konduracaksın mührü, sonra eve gidip papatya çayıyla tansiyonu dengeleyeceksin!
Şeyy eeee, hayarımda bir kişi ile buşuştum ve öpüştüm istemeden de olsa xkkckf
Üzücüü jgjjh
Olabilir ama sırf ilk buluşma diye olacak bir şey değil. Arada gerçekten karşılıklı bir çekim, rahatlık ve doğru an varsa doğal gelişebilir. Zorlama ya da beklentiye dönüşüyorsa ben tercih etmem.
Öpüşürüm ama gelişmesine bağlı yani aurası önemli bazen tanımadığım bir kadın yanımda duruyor aniden dudaklarından öpmek istiyorum bilmiyorum kadınlar da oluyormudur?
İletişime bağlı kaynaşmaya bağlı.
Kadın ve erkeğin arasındaki sohbetin kalitesi sonucunu çıkartabilirsiniz.
aramızdaki resmiyete bagli galiba, daha yeni yeni tanistigim biriyse opusmem ama bir tanisiklik veya daha bir samimilik durumu varsa öpüşürüz
Yeni tanıştığım kişiyse öpüşmem ama uzun zamandır konuştuysak olurr
İlk buluşmada o derece bir yakınlaşmanın oluşması zor.
Seve seve arzulaya arzulaya başka şeylerde yaparım 😇😇
Daha önceki olayimiza bagli. Sevgiliysek sanal manal iste 😀Bulustugumuzda evet opusurum
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden
Buluşma öncesi samimiyet gerektiği kadar olmuşsa öpüşülür
Robot değilim hislerim ve duygularım var, öncesindeki sohbete göre değişir, öpüşmem demiyorum. dkdj
Çok ayıp şeyler sjhlg , daha önceki samimiyetime bağlı öptüğümde oldu , öpmediğimde
kim olduğuna ve o ilk buluşmaya kadar neler konuşulduğu, buluşma öncesi de ne kadar ilerlendiği de önemli gibi
Hayır biraz yavaş gidin ya herseyi hemen tüketip sonra sıradaki flörte geçiyim kafası
Öpüşmeyi çok seviyorum
Sadece öpmekle kalmayacak gibisin
Belli olmaz
Adamına bağlı diyorsun
Sencede öyle degilmi
Yani tabi canım adam var ADAM var
Senin dikkati çekmek için ne yapmak lazim
Tövbe estağfurullah 🫣
Kolay lokma değilim öpüşmem jsj
Hayır evlenene kadar kimseye tek kez dokunmam bile
Karşımdaki insanda isterse evet
İlk buluşmada sevişmek en iyisi