Küçüktüm bir hata ile erkenden evliliğin peşine koştum. Sevgilimi tanıyordum aslında ve bayadır seviyordum. Normalde erken evlilik istediğim bir şey değildi, okul bitirip kariyer yaptıktan sonraydı. Ama evdeki yaşadığım maddi zorluklar, evdekilerin intihar çoğunun psikolojik rahatsızlığı olma sebebi beni bu duruma itti. Benim ailem erken evliliğe karşıydı, oku oku derlerdi ama babam her akşam içerisinde alem yapar, asgari ücretli haliyle zengin gibi yaşar, bana para vermezdi, annem çalışmıyor, kardeşlerim de var zaten okula giden. Özel eğitim öğretmenliği kazanmış, sözelde ilk 2 bine girmiş biriyim ama ailem "para yok, seni okutamayız başka şehirde" diye KYK burs, yurt imkanlarını söylememe rağmen tercihe yazdırmadı, daha adamlar bana 2 yıllık ataması olmayan kısa yoldan bir iş sahibi ol diye sağlık bölümleri yazdırmaya çalıştırdılar. Sevgilimin ailesi doğulu, 5 kardeşler, kendisi 2. çocuk ve en büyük erkek çocuğu, diğeri reşit değil, en küçük kardeş zaten ortaokullu daha, onların kültüründe biraz erken evlilik, torun sahibi olmak isteği vb. Sorun yok diye tanışmaya gittik, beğenmediler beni. Neymiş, açıkmışım. Sadece saçım açık bu arada. Kendi ailem Bulgaristan muhaciri olmamıza rağmen rahat olmadığı için benim sadece çoğunlukla kukla saçım açık, yazın anca kısa kollu dar body pantolon tayt, o da abartmadan, üstte en fazla dekolte, o da dekolte sayılırsa kare yaka ve V yaka giyiyordum, bazen askılı ama onda çoğunlukla üstüme gömlek alıyordum. Bazen sadece sırt dekoltesi ipli elbiselerde, onlarda ailem saçım açık olunca arkama geliyordu ya da babaannemin loca karı şallarıyla kapatmaya çalışıyorlardı. Keyifleri yerine gelirse diz altı midi boy elbise/etek, onda bile çoğu zaman yaz sıcağında külotlu çorap giydiriyorlardı. Ama normal günlük genelde en fazla kısa kollu bol oversize basic tişört ve normal düz kesim pantolon, hatta bazen bol pantolon veya eşofman sadece. Onların sinir olacağı belki anca makyaj, biraz fazla kaçırıyordum biliyorum ve oje, yani koyu olması, protez ya da uzun tırnak da değil ki, gayet bunlar normal şeyler, kime hesap veriyorsam. Ha bir de kültürlerine uygun değilmişim, anlamazlarmış, sanırım "sen Kürt değilsin" demeye çalıştılar, benim ailemde annem değil de babam ırktan dolayı istemedi, normalde ülkücü ya da faşist derece milliyetçi değil, sol görüşlü bir adam ama. Çok seviyordum, ilişkiye girdim, normalde kendisi de muhafazakar yaşama, dindar birisi iken. Hamile kaldım. İlk tabii evlilik dışı diye tepki koydular ama onun ailesi sonra beni çok güzel karşıladı, çok şaşırdım. Altınlar kolumda, her şey yerli yerinde. Ancak şimdi 7 aylık hamileyim.. İş yaptırmaya daha çok baskı yapar hale geldiler. Çok yoruluyorum, konuşuyorum, anlama falan yok. Benden 4 yaş büyük görümcem, 4 yaş küçük de var, 1 yaş küçük de evdeler, hiç yardımcı olmuyorlar, iş yok, ben yatıyorum işlerini.. Çok uzattım biliyorum ama arkadaşım falan da yok iç dökmek istedim. Kimse de okumayacak ama
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer