neden kadına kendiniz e bakar gibi bakmıyorsunuz? neden hep tecavüz ve taciz derdindesiniz? neden?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer neden kadına kendiniz e bakar gibi bakmıyorsunuz? neden hep tecavüz ve taciz derdindesiniz? neden?
Erkekler sadece insanlar değil tüm erkek cinsiyetli doğan canlılarin tek amacı neslini devam ettirmek soyunu gelecek nesillere aktarmak bu içgüdü yani hiç şeytanın oyununa gelmek falan değil nefis dediğimiz şey aslında hormonlar 🤣🤣
peki bunun için bir kadını üremek neslin devamını sağlamak için bir oyuncak bir araç olarak mı gördüğünüz anlamına gelir?
Ben öyle görmüyorum bunu kişiselleştirme lütfen tarih boyunca bu şekilde bir erkeğin aşk sevgi hoşlanmak adı altında bütün gayesi altında üremek değil mi sadece sevimli gözüksün diye adına aşk sevgi demişler
anladım
peki tecavüz ve tacizler hakında düşüncen nedir?
Hayvanlar aleminde taciz yok ama tecavüz olabilir ve ama bizi hayvanlardan ayıran özelliğimiz toplum içinde yaşamamız ve taciz ve tecavüz toplumda kabul edilemez ancak medeniyetten uzak toplumlarda kadının rızası alınmadan yapılan ilişkiler tecavüze girer. Örnek Hindistan sürekli tecavüz haberleri. Cezalarda caydırıcı ama ne yazık ki bu haberlere sıkça duymak mümkün çünkü toplumsal refah düştükçe toplumsal çöküşte meydana geliyor tecavüz bunlardan bir tanesi sadece adam öldürmek hırsızlık çok basit hale geliyor bu gibi toplumlarda
Cevap
7Cevap
kadın hayat yoldaşıdır eğerliir
şunu unutmayın. erkekler diyerek tek kalıba alıyorsunuz
erkekler fabrikada üretilen bir ürün değil
fabriakdaki ürün değilsiniz elbete ama cinsiyeyinizin adı erkek
kadınlar hep aynı mı
anlamadım
Birer canlı ruhu olan
Yani öyle bir derdim yok hepsi insan normal
Kukla derken
biyolojik arzularınızı rahatlatmak için kadınların tecavüz ve tacizlerin sebebi bu değil mi?
Sanmam
senin için kadın nedir?
Sevip evlenirsib işte
bu kadar mı?
İstiyosan konuşalım
Ne alakaa
Kendim hallediyorum
Noluyor
ne noluyır?
Bu nasıl soru
ne nasıl soru
Ben ce sizde canlısınıZ