Bir de bazıları o kadar seviyor ki yani göğüsleri bile unutacak kadar çünkü göğüs sevmeleri anlaşılır sonuçta bunun arkasında psikolojik biyolojik nedenler falan var ama popo sevmelerinin nedenini asla anlayamayacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de bazıları o kadar seviyor ki yani göğüsleri bile unutacak kadar çünkü göğüs sevmeleri anlaşılır sonuçta bunun arkasında psikolojik biyolojik nedenler falan var ama popo sevmelerinin nedenini asla anlayamayacağım
Ya sen popo ile anüsü karıştırıyorsun popo bir kastır üzeri yağ tabakası ile kaplıdır bildiğimiz kolumuz bacağımız gibi anüs de bir kastır ama dışkının çıktığo bölümdür iki taraf fark şeyler
Sonuca poponun olduğu yerde anus var
E iyide kıl popondoda var saçındada var saçındaki kıl dan iğreniyormusun mesela
Kil ile b0ku mı karşılaştırıyorsun
Sende kas ile bokumu karşılaştırıyorsun biz popomuzla sı@mıyoruz anüsümüz ile yapıyoruz
Cevap
28Cevap
Meme mükemmel.. vajina zaten harika. Bunlar varken hala aklı totoda olan gaydir. Erkekte olan deliğe azmak başka ne olabilir ki?
popodan kastın ne anal seks mi? oysa haklısın popoysa kastın haksızsın. yemeğin salçası kadını kalçası
Kadında kararmamış popo deliği görsel manzaradır, küçücük daracık çok tatlı ve şehvet uyandırır.
mundar pis aam bunlar
her erkek aynı değil
ben ön isteriö arka depil
önü de yalar bakarım
arka ile işim olmaz
Yaratılış öyle
O rahatlama olana kadar her yerinizi seviyoruz
Rahatlama bittimi normal seviyoruz
Dışkı yaptıktan sonra temizleniyor ya hani ayrıca onun sürtünmesi görüntüsü vb o bölgeden ilişkiye giririliyor zaten. Memelerin çoğu sarkık oluyor ayrıca orada zevk alınacak bi taraf yok
Darlığı tamamen sahip olma duygusu ve bazı kadınların isteği
Vajina da çiş yapıyor ama orayı yalamak seksten bile daha çok zevk veriyor
Cis o kadarda iğrenç değil ve cis deligi igne deligi kadar ve oraya girilmiyor zaten ayrı bir delik var
Ama biri yalanıyor diğerine giriliyor
Hatta vajinayı ağıza alıp emmek bile var emerek ağıza akan o zevk suyunu tatmak yutmak var
g**tten sikilmeyi mi diyorsun yoksa orana masaj yapılmasını mı ilgilenilmesini mi
Her anlamda, mesela internetten erkekler falan kızlara twerk atarken video at falan diyorlar muhtemelern izleyip mastürbasyon yapıyorlar bazıları cinsel iliskiye anca arkadan olursa giriyorlar bazıları dokunmaktan vurmaktan oksamaktan zevk alıyor bazıları da bakmasını falan seviyor birsürü çeşit var yani
Kadın kalçasının erkeği tahrik etmesi neden sana sapıkça geliyor
Herkes seni g0t deliğini s*kmekten bahsediyor sanmış bu yazdığını güncelemeye eklesene
Fantezi ve film etkisi öyle dşrejt yapılmıyor onun hazırlığı var
Abi kim ne derse desin bir çift güzel göğüsten iyisi yoktur
Bende anlamış değilim. Hak yolu dururken neden bok yolu?
Dar olması falan daha çok zevk veriyormuş ta bana aşırı igrenccc geliyor
Dar olması bir nevi zevk verebilir ama hak yolu daha tercih edilesi bişey.
Evet anal ve oral iğrençtir...
Ama her erkek sevmiyor
hangı sehırdensın acaba
ben sevmiyorum genelleme yapma lütfen
p*rno bağımlılığı yüzünden bence
Kesinlikle
Ve o sahte zevk sshnelerini gerçek sanmalari.
+ Saygısızlık
@ThisTimeForReal evet halbuki anal kadına pek zevk veren bir şey değil aksine zararı olabilecek bir şey
Anal denemedim. Merakta etmedim.
Ama bence anal, vajinal zevkin verdiği zevki de veremez ki. Ne o ıslaklık vardır ne de o kasılmalar. Sıcaklıkta keza.
Tamamen saçma özentilik
@ThisTimeForReal bence de
Bir de erkekte de var bu delik. Abi bence normal bir erkeği yatakta yükselten kendinde olmayanlar olsun ya. Kadını da 😅
Kıvrımlı güzel çekici
Ya boşversene sen ver geç
Ben ön seviyorum
Dar olması cezbediyor
Vgna da öyle ama
Hissiyatı güzel
daha dar ondan
Seni destekliyorum.
Iğrenç ya
Bir dk yazsana bana
Oraya girmesi daha tatlı oluyor
Popoda iyi