Cinsellikte deneyimli biriyle deneyimsiz birinin anlaşması zor olur mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsellikte deneyimli biriyle deneyimsiz birinin anlaşması zor olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
zor olmaz
Deneyimliyle anlaşmak da zor olabiliyor. Önemli olan teslimiyet ve uyum. Özellikle kadınlar deneyimliyken seni keşfetmeye çalışmak yerine öncekilerin yaptığını bekleyebiliyor. O zamanlar keşke deneyimsiz olsa da kendisini bana bıraksa diyorsun.
İstişare etsinler deneymli desin ki bu iş böyle yapılır-yapılmaz. Tecrübeleriyle diğer kişiye yardım etsin mesele yok olur
Deneyimi olan deneyimsiz gibi davranıp anlaşılıyorsa rahatsız eder
Diğer türlü zaten birbirini tamamlayabiliyorsa sorun olmaz
Bence deneyim farkı sorun değil, önemli olan iki tarafın da birbirini rahat hissettirmesi. Uyum varsa tecrübe farkı çok da önemli olmaz..
Birinden birinin deneyimli olması kolaylaştırır gibi
Ten uyumu varsa iki tarafta da durumu kabullenmişlik varsa gerisi kolay
Zor değil de zaman alır. Tutku ve ten uyumu varsa sorun çıkmaz.
Deneyimsiz taraf erkek olursa yoruyor insanı
Erkek deneyimli ise sorun olmaz kadına liderlik eder
Erkek tecrübeli olmaliki kadını doyurmali yoksa bazı sıkıntılar cikabilir
Erkek biraz deneyimli olmalı zaten bence
Daha tatlı ve samimi olur artı eksi gibi uyumlu aslında
her şey tuttu oraya takıldık :))
Kimya önemli 🤭
Oraya gelemeden kopuor bende 😂 o kısma gelince dusunucem
Sen daha oraya gelmeden pes ediyorsan, bayağı hassas bir noktan var 🙃
Pes etmek değil ya akıllı bir kadinim bazı şeyler uymuor zaten acele asla etmem iyi gözlemlemem gerekiyor ki mutlaka bir arıza çıkıyor sen benim kafayı bir bilsen isterim ama zor yani bende :))) o işler için biraz aptal olmak gözünün birini kapatmak lazım
Acele etmemek konusunda sana katılıyorum. Zaman zaten birçok şeyi gösteriyor, Kendini tanımak kadar, karşındakini doğru okumak da önemli. Aptal olmaya gerek yok akıllı olmak lazım çünkü herkes çakal olmuş 🙂
Ask meşk dediğimiz şeyler biraz aptallık işi gözün kapalı olucak karşındakine uyum saglicaksin o sana saglicak günümüzde kimse bunu yapmak istemior misal veriorum diorsun ki sosyal medyan var mı ordan konuşalım karşındaki de yok ve açamam dior orada konuşma bitiyor bu en ufak bir konu kimse kendinden ödün vermek istior (özellikle bizim yaşlar için) o zaman da bırakıyorsun gidior yani bu dediğin yerlere gelmek için oooo :)))
Bizim yaşlarımızda ne varmış fıstık gibi yaşlardayız :)) görmüyon mu millet olgun olsun bizim olsun diyorlar 😀 .. uyum önemli gerçekten, uyum olunca her şey güzelleşiyor..
Yaş ilerleyince daha akıllı oluorsun :))) yoksa yaşımiza laf atmiorum
Doğru.. Ben de yaşa değil, kazanılan tecrübeye yatırım yapıyorum :)).. ama bazen dediğin gibi yani anlattığın şeyler benimde başıma geliyor.. bir söylerim, ikinciyi aramam, çabuk pes ederim üstelemem..
Çünkü toleransi düşük oluor insanjn ve hayatta zaten sorumlulukların varsa çocuk vs gibi ekstradan başka şeylerle ugrasicak kader peki diyip gecior insan ama 20 li yaşlarda illa benim istediğim olucak diye savaşırken o enerji bakış açısı olmuor önüne bakior insan
Sen erkeksin erkekler yasa bakmior ama genç birinin tripleriyle beklentileriyle uğraşmakta zor genel olarak insanlar zor :))
Çünkü kimsenin nazını çekmek istemiyorsun..
Sen de mi öylesin bir defa söyleyip ikinciyi tekrar etmeyenlerden misin?
Kadınlarda bazen bazı şeyleri zorlaştırıyor..
Evet bende biraz böyleyim muhtemelen çocuklardan biktigim için yetişkin birine de tekrar gerek duymuorum 😅 neyi zorlastirior kadınlar?
Aynı dengede duramıyoruz o yüzden bazı şeyleri çok zorlaştırıyorsunuz..
Çok kapalı bir cvp oldu ama neyse uzatmicam yeni yaşın kutlu olsun başak erkekleri çekilmez ama umarım istediğin gibi kadınlarla karşılaşirsin 😂
Teşekkür ederim… tüm güzelliklerde senin olsun.. :)) senin doğum günündede karşılaşırız umarım
evet kabul edilmemeli bence
erkek deneyimsiz olmalı
Anlaşmak isteyen her türlü anlaşır
Öğrenmek isterse ders veririz zor olmaz
Erkek deneyimli olmalı ki iyi gecsin öbürü imkansiz fowöfö
deneyimli olan ötekine yok gösterecek
Tamamen içgüdüsel deneyimli vs olması önemli değil
Deneyimsizlik bazılarının hosuna bile gidebilir
Sana soralım
Ben suriyeli ben anlamamm
Sıkıntı olmaz bence zamanla açılır
Aradaki uyum önemli