Selam,
Cinsel çekimden aklınızın başından gittiği oldu mu hiç?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Cinsel çekimden aklınızın başından gittiği oldu mu hiç?

Bu Cinsel çekin denen şey öyle bir şey ki Evet bazen insanlar hormonların kurbanı olduğu zaman karşı tarafa ne söyleyeceğini bilemiyor Ama ben buna Karşıyım Her ne olursa olsun duygularımızı her şekilde söylememiz lazım yani iletişimi çok sağlıklı bir şekilde kurmamız lazım
Evet bence böyle bir şey kesinlikle olabiliyor özellikle birinin bakışları tavrı sana yaklaşma şekli ve kendine güveni çok etkileyiciyse insan bir anda ne söyleyeceğini gerçekten unutabiliyor cinsel çekim de işin içine girince daha da farklı bir heyecan oluşuyor bazen karşıdaki kişinin sadece bakması bile insanın aklını dağıtmaya yetebiliyor ne söyleyeceğini düşünmek yerine sadece o anın etkisinde kalıyorsun bence bu biraz da karşındaki kişiyle arandaki çekimin ne kadar güçlü olduğuyla alakalı oluyor ve böyle anlarda insanın normalde söyleyeceği şeyleri bile unutması bana oldukça doğal geliyor
O nefesin tutulması ve kendini kontrol etme çabası iyi bir göz ile görülebiliyor.. Bu detaylar çok hoş.
Hayır. Bu yaşıma kadar kimse aklımı başımdan alamadı. Sadece lisede tören alanında platonik hoşlandığım kız birden bana dönüp sebepsizce gülümsediğinde nabzım hızlanmıştı ve donakalmıştım. Onun dışında öyle etkilendiğim olmadı.
Ruhumuz ölmüş bizim :D
Cevap
7Cevap
Bir kaç kere başıma geldi evet korkunç bir şey
Hayır olmadı hiç.
Cinsel çekimden değil de aşırı hoşuma giden gözüme takılan bi mimiği gözü ağzı burnu her neyse kaptırdıysam olabiliyor cinsiyet farketmiyor
Kendimi kitlerim ☺️ namuslu biriyim, eşimden başkasına müsade etmem. Çok kolay aslında ama kolay olan bazen hayırlı olmuyor
Evet oldu. Enerjisi esir almıştı. Gözlerimi alamıyordum.
Illa ki olmuştur beklenmedik anda gelince insan ne yapacağını şaşırıyor
Benim olmadı da, karşımda olanı gördüm 🤣
Yok genelde sarhoşken oluyor
Evet oluyor
Oldu 😅
Hayır Olmadı
Olmustu
Hayır olmadı
Hayır hım hiç olmadı
Olmuştur
Yok olmadı
Oldu fgfg