Güncellemeler
1 sa
Birinin dediysek x bir yabancı değil sevgili olarak muhattap..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birinin cinsel merakı sana yönelmişse, sen de aynı merakla karşılık verir misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sırf birinin merakı dürtüklendi diye hareket edecek olsam koyun sürüsünden ne farkım kalırdı? İçinde duygu, ruh ve derinlik olmayan basit şeyler bana hiç samimi de gelmiyor, anlamlı da. Anlamı olmayan hiçbir şeyde yokum.
Ben de meraktan doğan ilgiden çok, anlamaya ve hissetmeye dayanan bağları değerli buluyorum. Çünkü insanı bir şeye yönelten sadece dürtüsü değil, ona yüklediği anlam olmalı. Yoksa gerçekten de herkesin peşinden koştuğu şeyin peşinden gitmekten bir farkımız kalmıyor.
O kadar ucuz değilim. Bana layık olmalı + duygusal bir bağımın olmadığı kimseyle boyle şeyler düşünmem bile. İnsanız hayvanlarınkinden farklı olmalı diye düşünüyorum boyle işler.
Koyun ahırında mıyız da gelen tekeye karşılık vericez? Kim bu biri? Sevgilim mi, eşim mi? Tanımadığım biri mi? Tanımadığım biriyse bu bi tacizdir, polisi ararım.
Tanıdığım biri de olsa, eşim/sevgilim olmadığı sürece taciz sayarım.
Hayatımda olmayan birine hiçbir şekilde karşılık vermem.
Sevgilimede evlenmeden karlışık vermem. Benimde ona merakım olur ama evlenene kadar kontrol edilir bir şey olmaz
Cinsellikte duygu ararım.
Sadece merak kendi başına karşılık bulmaz bende.
Tam olarak karşılık vermesem de sevgiyle yaklaşırım
E bu her önüne gelene vermek oluyor esc den pek bir farkı kalmadı dkdkdkkd
Olur mu öyle şey kanka o zaman herkes birbiriyle fanfinfon yapsın karşılıklı çekim olmadıktan sonra olmaz bu iş
Lenn nerenizle okuyorsunuz açıklamaya yazdım ya
He onu okumadım
🥳
Daha o kadar ucuza düşmedik
Hayır sapik diye bagiririm
Hayır
@mına bile korum