😂😂 yokluk demeyelim de , bi uygulama vardı mesafeden kadınları buluyor mesela 50 metrede bilmem ne diye. Bizim binada bir kadınla yazıştık o gece bana geldi üzerine elbise giymiş bende o zaman 23 yaşındayım kadında 40-45 benim alete sarıldı iyice azdırdı ama o zaman fit karıları seviyorum. Üzerini bir çıkardı 8 kat gofret … yere yattım , karı ğzerime geldi kafamı koldığın altına soktum öpemesin dşye boşaldı ve gitti 😂😂 şimdi ise artık ortayaş oldum 20 li yaşları sevmiyorum 28+ karıların @mcıkların terbiye ediyorum
O an soruya nasıl cevap vermek gelirse artıkın içmden :D Romantiğim desem inancan mı ya da okuz ruhluyum desem sence doğruyumu soylemiş olurum ehuehue ne gıcığım dimi.
Bırak su isotu ya :D Bana laf sokamdan rahatlayamıyor idare ediyoruz doktor çok yıpratmayın dedik safnaskl ya etiket te yapamıyoruz gıcık br şekilde yazmış ismini.
Cinsellik anlamında değil arkadaşlar sakin olun mecaz ve teşbihle harmanladığım bir soru ve özlem duyup aklınızdan atamadığınız biri anlamına geliyor. İlginiz için teşekkürler shdhd