O an soruya nasıl cevap vermek gelirse artıkın içmden :D Romantiğim desem inancan mı ya da okuz ruhluyum desem sence doğruyumu soylemiş olurum ehuehue ne gıcığım dimi.
Bırak su isotu ya :D Bana laf sokamdan rahatlayamıyor idare ediyoruz doktor çok yıpratmayın dedik safnaskl ya etiket te yapamıyoruz gıcık br şekilde yazmış ismini.
Cinsellik anlamında değil arkadaşlar sakin olun mecaz ve teşbihle harmanladığım bir soru ve özlem duyup aklınızdan atamadığınız biri anlamına geliyor. İlginiz için teşekkürler shdhd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben Cherie Deville'nin yokluğuyla sevişiyorum. Çok ateşli bir kadın, oldukça da profesyonel seks yapıyor.
Madem bir ayrılık , özlem var
Vites yükseltelim
https://www.youtube.com/embed/lx9bzqrMtn8Şifa olsun
O kadar yoklukta değilim kjasbfa
Metafor yapıyoruz yahu az romantik ol sjshs
Maks romantizm bu bendeki aslkfbasjk espromantiikim ben galiba sakjlfbjakh
Kütükten hallice diyosun shdhd
O an soruya nasıl cevap vermek gelirse artıkın içmden :D Romantiğim desem inancan mı ya da okuz ruhluyum desem sence doğruyumu soylemiş olurum ehuehue ne gıcığım dimi.
Neyse ki sorunda sobelendin shshs
Üf yaa ne akdar mukemmel olduğunu bilmeyin altında ezilmeyin istemiştim halbukisi. D
Senin tetenoviç nerde seni ona havale edicem sdjdjd
Bırak su isotu ya :D Bana laf sokamdan rahatlayamıyor idare ediyoruz doktor çok yıpratmayın dedik safnaskl ya etiket te yapamıyoruz gıcık br şekilde yazmış ismini.
o nasıl oluyor yahuu
@tenedos hayaliyle falan herhalde shdhfkg
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yokluktan hep :( herkes kapısının önüne bi tas kosa böyle bişi olmaz asdfasdf
Herkes kapısının önüne bir tas ne koyacaksa artık dhdjdjflhş
Cinsellik anlamında değil arkadaşlar sakin olun mecaz ve teşbihle harmanladığım bir soru ve özlem duyup aklınızdan atamadığınız biri anlamına geliyor. İlginiz için teşekkürler shdhd
rica eder saygılarımı sunar başarılar dilerim
iyi çalışmalar. fuhefasdf
Ricalar efem shdjfl
Yok öyle birini on kere de üflesem işe yaramaz nefesime yazık
Yokluklarıyla seviştiklerimiz bizi varlıklarıyla s**enler olmuştur hep...
Somut şeyleri tercih ederim
sapık derler sonra yapmam öyle şeyler
Evet oldu o kişi bu sitede
Ahh ahhh olmaz mı vardır herkesin bence
Zaten hep öyle değil miydi
Yok olmadı
Bir resme bakıpta sevişemezsin
Video mu istiyorsun
Varlığı dururken yokluğuyla neden sevişeyim
Ohoo sert sorular bunlar 😀
Olanla sevişmeyi tercih ederim
Kiminle