Cinsel Yaşam 2 sa Size en cringe gelen şeyler ne? Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlk üçü seçeceğim-Ya sitede bana erkekler çok mesaj atıyor ya. s. s. s. ss- Arabam var evim var tanışalım mı. a. s. s. ss- Sevgilim yanımdan yürüdü hamile kalır mıyım?Bu üçü geldi aklıma şahsen dhdjdd Size en cringe gelen şeyler ne? Cevapla Hamilelik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 sa Cahillik diyebilirim. Korunmayıp hamilelik korkularını burada paylaşanlar sksndkd 1 0 Yorumla
sardunya000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 sa -Kızlar sizden hoşlanıyorum garip mi diyen erkek- Sürekli sesim nasıl diyip bu soruyu envai çeşit şekilde soran 35 yaşındaki amca 2 1 Yorumla Kupid 1 sa Ayıp sesli sorularım seviliyor halbuki jdhdhddj Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 56 dk Cinsel Yaşam konusunda 683 cevap paylaştı. Senin varlığın kdkdkd (şaka şaka gül diye) şu sesini yorumlatmak isteyen kişi olabilir 1 0 Yorumla
civciv7338 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 sa Ay gerçekten bıktık bide şey var evliler var mı evlilik hakkında görüşlerini söylesinler onu da çok gördüm burada 1 0 Yorumla
kelebek_kiz61 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 sa Yorumlarda tanışalım mı demeleri fark etmez kız erkek 0 11 Yorumla kelebek_kiz61 1 sa Yorumdan yazması Yorumla GeceyeYazılmışLanet 55 dk Tanışalım mı Yorumla kelebek_kiz61 51 dk Bilmem Yorumla GeceyeYazılmışLanet 50 dk Ee hani cringe geliyordu djjdkd Yorumla kelebek_kiz61 50 dk Bilmem dedim Yorumla kelebek_kiz61 50 dk 😂😂😂 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 49 dk Hakaret etmen gerekirdi ne diyosun be defol falab Yorumla kelebek_kiz61 45 dk Yok😂😂😂 Yorumla kelebek_kiz61 45 dk Ayıptır Yorumla GeceyeYazılmışLanet 44 dk Takdir ettim Yorumla kelebek_kiz61 44 dk Olması gereken☺️☺️☺️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 24 dk Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yalan söylemek, rol yapmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cahillik diyebilirim. Korunmayıp hamilelik korkularını burada paylaşanlar sksndkd
-Kızlar sizden hoşlanıyorum garip mi diyen erkek
- Sürekli sesim nasıl diyip bu soruyu envai çeşit şekilde soran 35 yaşındaki amca
Ayıp sesli sorularım seviliyor halbuki jdhdhddj
Senin varlığın kdkdkd (şaka şaka gül diye) şu sesini yorumlatmak isteyen kişi olabilir
Ay gerçekten bıktık bide şey var evliler var mı evlilik hakkında görüşlerini söylesinler onu da çok gördüm burada
Yorumlarda tanışalım mı demeleri fark etmez kız erkek
Yorumdan yazması
Tanışalım mı
Bilmem
Ee hani cringe geliyordu djjdkd
Bilmem dedim
😂😂😂
Hakaret etmen gerekirdi ne diyosun be defol falab
Yok😂😂😂
Ayıptır
Takdir ettim
Olması gereken☺️☺️☺️