Birinin yatakta iyi olup olmadığını sadece öpüşme tarzından tahmin etmek mümkün müdür?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birinin yatakta iyi olup olmadığını sadece öpüşme tarzından tahmin etmek mümkün müdür?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hızlı hareketli atik, heycanli, yeniliklere açık, neşeli , kendini seven bakımlı , çözüm üretmeyi seven ve romantik , anlayışlı ve değer veren biriyse asiksa yatakta da elinden gelenin en iyisini yapacaktır.
Ama günlük hayatta hantal, ruhsuz, monoton, yavas, soğuk, heycansiz, gelişime kapalı, donuk ve anlayışsız ve cesaretsiz birisi ise hayırlı işler yorar her manada yorar
Teşekkürler yorum için
Rica ederim, opusmeden önce kendine sor bu 10 yıl sonrasi için ölü yatırım mi? Diye. Bilmeyen öğrenir sorun yok ama hantala bişey yaptırasiya canın çıkar. İnat mi hantal mi erkeksi mi cilveli mi bunlar yatak hakkinda çok ipucu verir
10 yıl sonrası için bişey diyemem 😀
Sana beş olsun😅😅
Evde 5 arabada 15 gibi bişey oldu 😀
😅😅 sonucu bildir😅😅😅
Ulaşırsan bana bildiririm 😀
Değildir.. çok iyi öpüşüp ama perpormans ta ölü olan olabilir çekinerek öpüşen ama içinden baskanbir şey cikanda bu birazda sinerjiue duruma koşullara da bağlı :))
Valla hiçte bile, Kendinizi kandırmayın, Ayrıca dünya Seks üzerine de kurulmadı, başka şeyler de var azıcık dikkatinizi başka yöne çekin.
Bu konuda ben sınıfta kalırım her halde çünkü öpüşmekten iğrenirim... Yapacak bir şey yok...
Asla anlayamazsın bence ne alakası var
🫢
Evet bazıları öpüşmeyi bilmiyor ıyhhhh öyle oldu mu kaç 😅
Öpüşmek zevkli mi. Iyyy mi 🙄
Zevkli ama bilenle bilmeyenle iğrenç oluyor
Bilenle hep daha fazla öpmek istersin 🫢
az çok ele verir. lahmacun yer gibi öpmüyorsa az çok bir şeyler biliyordur
Bütün tecrübeli ablalar cevaplamış 😂😂😂
İpucu verir
Bilmiyorum ya