Küçükken kabızlık yaşıyordum çok, o yüzden orası genişlemiş midir, ilişkiye girmedim oradan hiç
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küçükken kabızlık yaşıyordum çok, o yüzden orası genişlemiş midir, ilişkiye girmedim oradan hiç
Makat genişlemez ama kabızlığa bağlı olarak anal fissür (makat çatlağı) yaşarsın. Fissür kendi kendine iyileşemez ya da fissür esnasında anüs içindeki salgı bezlerinden biri ya da hepsi tıkanırsa perianal apse gelişir. Makat içinde yumru çok şiddetli ağrı ve akıntı (basür ile çok sık karıştırılır ama basürden daha tehlikelidir) genellikle ağrıdan çıldırana kadar pek üstüne düşülmez. Genel cerrahide apse bölgesine drenaj yapılır ve apse boşaltılır ama bu sefer de boşaltılan drenaj bölgesi iyileşirken makat ile deri arası tam kapanamazsa fistül adı verilen bir tünel oluşur bu da ameliyatsız düzelen bir şey değil. Fistül yüzeysel fistülse şanslısın operasyonu kolaydır ama dallanıp budaklandıysa ya da makattaki sfinktere kadar indiyse çok hassas bir cerrahi işlemi gerekir ona. Operasyon esnasında makattaki sfinkterin zarar görmesi ömür boyu dışkını tutamaman demek bu yüzden cerrahlar ince eleyip sık dokurlar ve bu tip derinlemesine fistüllerde seton yöntemi kullanılır. Yüzeysel fistüllerde iste fistülotomi denilen cerrahi işlemle fistül hattı açılıp temizlenir ve doğal iyileşmeye bırakılır. O yüzden sen sen ol kabız olmamaya bak tuvalette çok zaman geçirme ve ihtiyacını görürken ıkınma
Cevap
10Cevap
Hayır cunki orasi kastan ibaret ne yaparsan yap belirli bir süre sonra eski haline döner yırtılma çatlama olmadiysa
Genişlemez, makatı yırtar sonra basur derken inim inim inletir.
yani genisleyebilir tabi de Şu an ne durumda nasil bilebilirim kanka bunu kendin daha iyi bilmen lazim sanki
Kesinlikle hayır ama anal fistül ve hemoroid olma ihtimali çok yüksek
Evet kocan olursa başkasıyla fingirdestigini düşünür kesin
Annemde bazan yırtıldı diyo ama yok mecazen diyo öyle bir şey olmaz yani gerçi onlar yapıyor da
Doktora git
Lavman yap kendine kabızlık için
Bi plan var sanırım
Genişlemez be. Saçmalama. Basur olur
elini koyunca hissediyormusun
Hayır mümkün değil
Girmek mi istiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?