Nasıl bir ses tonu olmalı erkekte?
Aşık eder mi sizi onun bir ses tonu?
Nasıl olmalı bir örnek varmı? :)
Teşekkürler.
Aşık eder mi sizi onun bir ses tonu?
Nasıl olmalı bir örnek varmı? :)
Teşekkürler.
Ses tonu çok önemliymiş kızlar için , misal ben babyface bir tipim var boy pos yerinde ( Maşallah diyin ) ama sese gelelim 50 lik amcalar gibi sesim var. bir keresinde durakta beklerken 18 19 yaşlarında bir kız geldi ateş istedi benden verdim yaktı sigarasını ama kaşı gözü oynuyo zillinin , teşekkür etti bende önemli değil diyince pardon amca diyip kaçtı :(
psikolojik olarak kadında güven hissi uyandırdığı ve babasına duyduğu sevgi ve bağlılığı partnerine duyma ihtimalini kuvvetlendirdiği için kadınların tok sesli, bilhassa babasının ses tonuna yakın sese sahip erkeklere oldukça ilgi duyduğu bilimsel olarak sabitlenmiştir.
Hayır. Bu daha çok Türk, Arap ve Ermeni kadınları için geçerli. Çünkü Ortadoğu zihniyetinde kalın ses eşittir otorite kabul edilir ve Ortadoğu kadınları otoriter ve kadına hükmedebilen erkek isterler. Avrupa'da yok böyle bir şey. Batılı kadınlar için geçerli değil yani. Aksini kanıtlayan da pek çok araştırma var.
Kalın ve tok bir ses olmali. Bir kadın için nasıl çok kalin bir ses ve kaba bir konusma iticiyse...:( ben ölüp bittiğim bir erkeğin ince tiz sesli olduğunu hayal edemiyorum. Gerçekten korkunç :(( olabilecek herşeyi en başından yok edebilir. Eig e katılıyorum yani.
Allah sesimizi güzel yaratmasını beceremediyse bizim ne suçumuz var ki?
Kalın ve sempatik ses iyidir. çok ince sesli konuşan erkekle telefonda konuşmak bile istemiyorum. itici geliyo
Eig için teşekkürler :)
Allah sesimizi güzel yaratmasını beceremediyse bizim ne suçumuz var ki? Evet iyisiyiz, Allahınız itici yaratmış bizi.
Cevap
22Cevap
Tabi kide önemli biraz kalın ve etkileyici olmalı kızlar bayılıyor o zaman :)) Birde şarkı söyleyebilirsen oh ne ala :D Çok kız tavlamışlığım var sesimle tipte var tabi boyda 190 kızlar 4 dönüyor etrafımda :D:D
Emin misin :)
Ses tonu ve onun kullanım şekli bence çok önemli, ne demek istediğini karşı tarafa tam bir şekilde anlatman lazım...
aynen
Bilmem onemi var mi?
dw4.convertfiles.com/.../ses%20004.mp3
Çoook önemli özellikle genizden gelen hırıltılı bir sesse baska bir şeye gerek yok yani kapa gözlerini dinle
Youtube yaz Mehmet Kovancı şiirleri var. Nasıl olursa olsun öyle bir ses tonu olsun direkt evlenirim.
Aşık etmez mi.. Şahsen beğendiğim erkek bazen konuşurken sesi değişiyor, ılık ılık erimiş karamel gibi. O sesi duyduğum an çim titriyor..
Sekil bir A:D
Benim arkadaşım eski sevgilisinin sesine aşıktı duymadan yapamıyordu hep konuşmak istiyordu onunla. Benim içinde önemli ses tonu ama aşık olmam yani :D Kaba bir sesi olmasın yeterli
Sabah tavuk ötünür durur ya aynı öyle işte benim sesimde
Asik etmez ama ses tonu bazi seyleri belirleyicidir
ne gibi
Ben şunu gördüm, ne söylediklerinle ilgilendikleri kadar, nasıl söylediğinle de ilgileniyor karşındakiler. Ses tonu büyük resmin sadece bir parçası :)
Konuşması. Diksiyonu da etkilidir. Mesaj at söyliyeyim. Örnek vereyim. İfşa etmeyelim buralarda ama, değil mi?
hic tanimadigim biriyse birden sesini duyunca tinisi hosuma giderse etkilenirim ama cokta onemli degil incecik olmasin yeter
Etkilendin diyelim tanışmak ister misin?
Ses tonu aşık eder diye bir saçmalığa inanmıyorum ama sesi inceyse kız gibiyse falan itici gelir yani^^
Sen benim ses tonunu duymadın demek duysan kesin aşık olurdun bebeğeem <3 :D
Gel sana bir konuşayım ben :D
Ahaha kez :D
Üslup onemli once kaba olmamali ses tonu tipiyle uyusmuyo bazen :(
Ya tabiki önemli sesi tok olmali böyle ya aslinda tipine uygun olmali
Marko Saaresto iyidir. Max Payne ve Mona Sax'in aşkı daha iyi betimlenemezdi. (Late Goodbye)
evet ya önemli. serhat teomanın bir röportajında sesini duymuştum çok gülmüştüm ama şimdi sesine alıştığımdan mıdır nedir adamın sesini bile seviyorum:D
Yok yea ses tonuna pek takmam ben sahsen sesi guzel ama hic tipim olmayan erkege pas vermem:))
yaa yemin ederim en güvendigim şey sesim bazen kendimle konuşuyorum :))
bir diksiyon kadar olmasa da mühim elbette, zira radyocu arkadaşlara aşık olan arkadaşlar çoğunlukta..
Öncelikle bir kadını etkilemenin yolu bakışlardır ardından da güzel ve nezaket bir ses tonu
kardes bak su fotoma.
o fotoya incecik ses olursa ne olur dusunsene bir:-)
eder galiba küçükken sadece sesi için kenan ışık'a aşık olmuştum :)
ses tonu tipiyle uyumlu olmalı. ama genel olarak biraz boğuk boğuk olan sesler beni çok etkiliyor
hitabeti güzel olmalı bir miktar kalın olmalı ince erkek sesi pek hos değil bence
tok bir sese sahip olmalı konuşurken çevredekileri hayran bırakmalı bencee
Kalın ve gür ses iyidir. benim ses kalı ve gür. Bağırsam iyi blok öteden duyulur.
Erkeği karizma yapan 3 şey;
Giyim, sakal, ses tonu.. kalın ince farketmez yeni ergen gibi çatallı bir ses tonun olmasın yeterki
ulen ses için erkek seçiyorlarsa yere batsın onların sevgisi, Allah vergisi ulen sesimize napalım?
Diksiyondan sonra ses tonu da önemli tabiikide. Kalin ama kulaga yumusak bir ses hic de fena olmaz :)
Ben de kalın tok bir ses var ama şivesi konuşuyorum pek hoşuma gitmiyor sanırım
Kardesim dediklerine bakma kizda da 3g onemli diyorum o zaman hepsi kaybeder. d. dd.
Unlulerden ornek verirsem baris kilic 👍👍
Cok cok cok cok onemli
Kızlarında önemli :D
ne kadar önemsiyolarmış hatunlar sesii
kesinlikle çok önemli.
Çok önemli güzel sesle 1-0 önde bşlarsın
Kesinlikle çok önemli
Tabiki etkiler, bide güzel kokuyosaaa offff :))
Vay be :D
Öyle valla :D
eder kahretsın :-(
ses önemlıdır.
Sesi kalın olsub bence
çok önemli , tok sesi olmalı mümkünse kalın olsun
Kalın ve karizmatik ses önemli.
Yani. Bazılarının ses tonu cidden etkileyici.
Önemlidir tabi, etkiler :D
Onemli..
Çok önemli.
bende çok olmasada pelteklik var nolucak :)
basları severim
evet onemli
Pekii :D
Cidden önemli
Fazlasıyla önemli
Kesinlikle eder ^^
Eder
Evet çok önemli
Çok mu önemli :D
Çok önemli 😃
önemli panpa, o yüzden kaybettim ben.
tabıkı onemlı