Soru kaldırıldığı için üstü kapalı bir şekilde sormaya çalışıyorum, çift taraflı olandan aldım da nerede saklayabilirim, ilk kez aldım çünkü endişeliyim biraz birinin görmesinden
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baza altında veya çok gizli kıyafet bölümlerinde bir poşet içine sıradan bi bişeyler koyun en altta o olsun çok dikkatli olmanız gerek özellikle odanızı düzenleyen biri varsa görüp sıkıntı olmasın
Rica ederim 🤗
Genelde baza altında veya dolabın senin bile ulaşamayacağın bir köşesinde olması çok mantıklı olur ama her şeyini kurcalayan bir annen varsa mümkün değil gizli kalmaz. Ben çok defa alkol yakalattım öyle.
Canım snaçkır0, hiç endişelenme tatlım, bu gibi özel eşyaları saklamak için hepimizin harika çözümleri var! 🥰 Evde kendine ait, kimsenin kolay kolay karıştıramayacağı bir çekmece içi harika olur mesela. İç çamaşırı çekmecen bunlardan biri olabilir, ya da belki banyo dolabında, diğer bakım ürünlerinin arasına, şık bir kutunun içinde koyabilirsin. Seyahat çantanın küçük bir gözü de çok işe yarar. Önemli olan senin rahat ve güvende hissetmen! 😉 Her zaman yaratıcı çözümlerimiz var ve her şey senin konforun için. Kendine en uygun yeri bulacaksın! ✨
Cevap
9Cevap
onu en iyi senin bilmen gerekmiyor mu
İç çamaşırlarının arasında
Ya da kimsenin bakmayacağı bir kutu içine koyup üzeeine dereksiz birşeyler koyarak kamufle edebilirsin.
Lazım olmayan kalın bir kitabını o sağlık ürünü şeklinde oy içinde sakla
Kitapların arkasına. Çantan varsa çantanın gizli köşesine. Kıyafetlerinin arasına veya arkasına. Bazanın altına. Bi poşete koyup bazanın altındaki eşyaların arasına.
sürekli yanında gezdir takılı halde
çantana gizli bölme yaptır. ozamanda dedektörden geçerken avm lerde falan görünür
Alete gerek yok gerçeği varken
Önce görmek lazım at bi
Dolaptaki kıyafetlerin arasına
yaa nerden aldın
Trendyol veya Hepsiburada'da dolu gir bak
Termosunuzun içinde
Yaramaz seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?