Güncellemeler
1 sa
Cinsellik sorusunda yorumlaşmak kadınların altına yazmaya gelenler engellenir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yatak odasında hafif acı, ısırma veya can yakma (BDSM tarzı) içeren pratikler sizce zevki artırır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arttırır ama ben şunu söyleyeyim. Twitterda türk p*rno ne zaman denk gelsem şunu görüyorum. Erkek de kadın da inanılmaz şekilde amatör. burada sadece kadınlar da demicem. Çünkü erkeklerin de çok amatörlerine denk geldim. Hiç mi p*rno izlemedin hiç mi aklında bir şey kalmadı. İlişkiye girenlerin çoğunda beyin yok. Ama burada insanları da suçlamamak lazım. Spor yapan, çalışma saatleri düşük olup kendine zaman ayıran, sosyalleşen, kaç kişi var ki. Kitap okuyan dahi yok. Ya mesela en basiti bj yaparken neden sadece başını ağzına alırsın ki, neden elini kullanırsın ki bu kadar aktif şekilde. Yani en temel hatalar. Cinsellikte çok ve gereksiz konuşmaları. Çoğu zaman konuşmamak daha iyidir. Artı hadi boşal hadi boşal denmez. Erkeğin sistemi böyle çalışmaz. Kadınların diğer bir büyük hatası da bu. Erkeklerde de şunu gördüm. Bir tane adam 18 yaşındaki bir kızla birlikte oluyordu ve bu sırada inanılmaz saçma sorular soruyordu. Bunu ilişki anında sorması durumu çok saçma bir hal aldırıyordu. O güzelim kız öyle mi yapılır? İzlerken ben sinir oldum. Zavallı kızcağız nasıl sinir olmasın. Ha kızı ben yapıyor olsam yine sinir olurdu ama muhtemelen sert olduğum için
Kanka güncellemen biraz fazla kısıtlayıcı değil mi sence?
Kısıtlama değil aslında. Cinsellik kategorisinde insanların konuyu yorumlamasını istiyorum; birbirlerini değil. O yüzden yorumların amacından sapmamasını tercih ediyorum.
Kısmen haklısın ama bence abazaları kısıtlasan yeterli. Çünkü kadınlar da erkeklerin yorumlarına yorum yapabiliyor. İyi günler
Farklılık olan çoğu nokta bu konuda arttirir diyebilirim yinede dozajinda kalmalı asirisi tuhaf olabilir 🙂
Böyle ağır şeyleri sevmem zevki artıracağını da sanmıyorum sert olabilir ama acı vermek nedir
Ben tatlı tatlı ısırmaktan zevk alıyorum. Olumsuz bi geri bildirim almadım.
Karın buna uygunsa hafif değil çok arttırıyor. Uygun değilse çile oluyor. Kalkmış şeyi indiriyor
*kadın
BDSM candir net. Itaatkar bir kadinla. harika oluyor.
@Agnostik_Türk aynen öyle. Bende tecrubelerimden bu karara vardim en son 😅
Resimdeki gibi yaparken ağızdan tutmak ya da boyundan tutmak hard yapılması hoşuma gider grupta olabilir ama onun dışında olmaz
Ben daha Hayatimin Adamini bulamadim millet isiriyor yiyor birbirini ya 😂😂😂😂😂😂
Tatlı sert evet
Onlar olmadan tatminkar bir cinsellik olmaz
Tabi acı bibersiz tatsız tuzsuz yemek olmaz
İğrenç
evet ya olması gerekiyor
Hemde çok
Hiç hoşuma gitmiyor.
Artırır
Sağlıklı değil.