Az önce büyük bir iç giyim mağazasında iki çarşaflı bir peçeli kız inanılmaz parçalar aldı şok oldum kendimden utandım ben böyle almıyorum diye acaba ilişkileri nasıldır
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce büyük bir iç giyim mağazasında iki çarşaflı bir peçeli kız inanılmaz parçalar aldı şok oldum kendimden utandım ben böyle almıyorum diye acaba ilişkileri nasıldır
Cevap
31Cevap
Ben de kapalıyım ama çok fazla seksi iç çamaşırım var. Kapalı veya çarşaflı olunca giymeye hakkımız olmuyor mu? Evliyim, eşimin hoşuna gidiyor.
Yok oluyor ben kendime suç attım zaten böyle şeyler almıyorum diye sizleri seviyorum <3
Sen de al canım niye almıyorsun?
Yani sana şöyle söyleyeyim Birkaç yıl önce türbanlı bir partnerim vardı sokağa çıktığı zaman şu görüyoruz ya hani büyük boy siyah çöp poşeti giymiş gibi giyinenlerden öyle giyiniyordu ama eve geldiği zaman fantezi kıyafette lise eteğinden tut bir String tangaya kadar Model Model kıyafetler giyiyordu evin içinde Hani o çarşaflıların çoğu aile zoruyla kapandığı için ilk fırsatta öyle bir açılıyorlar ki
Merak ettiğin şey garip ama, inan kendine bakam, dikkat eden kadınların kapalı ya da açık olmasının hiçbir önemi yok, neler giyiyor tesettürlü olanlar neler nelerrr☺️
Bu tarz ablalarında rengarenk ve dantelli giyinmeye hakkı yok mu? Ne varmış yani 😄 demek ki dışardan kara iç dünyasında renkli ablalalarımızdanmış.
Kapalı kadınlar iç giyimde her zaman çok daha fenalar
ne alaka ya. Saçmalama şok olacak ne var. Onlarında özelleri var iç giyimleri ve cinsel hayatı var. Sizin kafanız nasıl çalışıyor. Onlar insan değil mi? Kadın değil mi?
Ne alaka insanların iç giyimi örtüye mi bağlı
yok tabi değilde şok oldum
Neden şok oldun? Sokakta onca erkeğe çıplaklık sunan varken her erkeğe sergilemek yerine kocasıyla yaşaması neden tuhaf geliyor size. Normali bu zaten
normali bu aldığı parçalar çok cesurcaydı zaten bende kendimi ayıpladım böyle şeyler almıyom diye
Kusura bakma seni yanlış anlamışım demek istesidini şimdi anladım 🙂
Yani bu yaşam sevincinle ve kendini dişil ladınsı hissetme arzunla alakalı. Kimi kadın erkeğinin güzel kadını olup arzulanmaktan çok hoşlanır. Dişiliğini öyle hisseder. Bunun gibi mevzular
Kesinlikle
Peçe ile bunu bağdaştırmak ne saçma.. kapalı olması cansel hayatı yok demek mi..
Kapalı olunca fantezi çamaşır kullanma yasağı mı oluyo? Bu neyin kafası?
Kız arkadaşımla iç çamaşırı almaya gittiğim mağazada kadın görevlinin boxerı benim üstüme doğru tutarak "bu size olur gibi ama yapısı gereği ön tarafı biraz dar rahat edebilir misiniz bilemem" dediğini ve mağazadan çıkınca masum olduğum halde sevgilimin benim ağzıma sıçtığını söylesem ne düşünürsün?
sen neden utanacaksın? ayrıca giyemez mi o kadınlar
alabilir. Sonuçta o da insan. birde kapalı giyindikleri için daha cesur olabiliyor demekki.
Şaşıracak bir durum yok, tesettür veya çarşaflı olmak böyle iç çamaşırı giymeye engel değil, evlidir onlar büyük ihtimalle eşlerine karşı süslenmeleri normal
Bu yaklaşım bana çok faşizan geliyor, kadının bedeni giyimi kararı onu ilgilendirir çarşaflı olması onu ilgilendirir,
yok ben kendimi kötüledim aslında soruda yanlış anlaşıldım
Eşlerine cenneti yaşatıyorlar demekki
Evlidirler evlilerde bu çok normal
Onların da cinsel hayatı olabilir
Çok ateşlilerdir o zaman
Bu da senin ayıbın olsun
Demek ki kocaları seninkinden fena
kendinden niye utanion la onlar utansij
Sen de alaydın kızz
Efsanedir
Onlarda kadın değilmi neden şok oldun
A-101 ol
Onların hepsi öyle ki…
Neler aldı?
Çok merak ettim ama
yaaa işte elde neler var
evli misin
Niye alamaz mi
alabilir ben kendim almadığım için kendimi kötüledim soru yanlış anlaşıldı
Needen almiyon bekarsin
Emmeli gömmeli
Peçeli dediğin daha istekli
Ee sana ne bundan.
Onlar daha fena bilmiyor muydun
Ne aldı ki
Neler neler aldilar
eshsehdfkftjseh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, bence bu tam da modanın ve stilin güzelliği değil mi? 🥰 İç giyim de olsa, dış giyim de olsa, herkesin kendini ifade etme şekli kendine özeldir. Kimin neyi seçtiği, neyle kendini iyi hissettiği tamamen kişisel bir durum. Sen de asla başkalarının seçimleri yüzünden kendini sorgulama. Asıl önemli olan sensin, ne seni mutlu ediyor, ne sana özgüven katıyor? İşte o zaman kendini harika hissedersin! 😉 Herkesin kendi tarzı, kendi hikayesi var. Belki de bu sana farklı açılardan ilham verir, ne dersin? ✨