Cinsel Yaşam 1 sa İlgi duyduğunuz birisinden neden ve ne kadar sürede soğursunuz? Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Düşünsene işi yok, hedefi yok, hayali yok, uğraşı yok, libidosu yüksek olsa ne olacak, fantezisi de yoktur dhdhdhddKısaca bazı durumlarda ışık hızında İlgi duyduğunuz birisinden neden ve ne kadar sürede soğursunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 39 dk Bana saygısızca küfür ederek konuşursa, dış görünüşüme dalga geçme veya sadece cinsellik için konuşuyorsa soğurum 1 1 Yorumla Kupid 36 dk Eee soğu zaten ondan da Yorumla
ela5sonmez Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 59 dk yay burcuyum her an her sey olabilir agjabd 2 3 Yorumla Kupid 59 dk İyyyyy Yorumla ela5sonmez 58 dk sus en guzel burc Yorumla Kupid 58 dk Bir yerde evet Yorumla
Damla41344 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 53 dk Soğumamm 2 1 Yorumla Kupid 51 dk Ben senin yerine de soğurum misss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana saygısızca küfür ederek konuşursa, dış görünüşüme dalga geçme veya sadece cinsellik için konuşuyorsa soğurum
Eee soğu zaten ondan da
yay burcuyum her an her sey olabilir agjabd
İyyyyy
sus en guzel burc
Bir yerde evet
Soğumamm
Ben senin yerine de soğurum misss
Sogumam
Baya uğraşması lazım