Cinsel Yaşam 1 sa Stres, sıkıntı varken mastürbasyon düşünülür mü? Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bu hayvansı bir dürtü müdür yoksa keyif vermesi beklenen eylem mi? Stres, sıkıntı varken mastürbasyon düşünülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ℓuciffєя_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 56 dk Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Mastürbasyon seven insanlarda var seven düşünebilir.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 sa Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsan zevkinden mahrum olmak istemez gadası herşeyin geri ayrıdır 🙃 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 32 dk Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Strest ve sıkıntı cinsel isteği baskılar. Motivasyon tam olmadığı sürece cinsellige yönelmek cinsellikten zamanla soğumaya neden olur. Bu gibi durumda anlayışlı partner gerekli. Kendi kendine olan durum ise normal cinsellikten haz almayı azaltir 0 0 Yorumla
pathoss Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% 55 dk mastürbasyon bilmiyorum ama her ruh halinin baska bir duygusu var hissi var aglarken bile ayrica hala bu saclar mi 😊 0 3 Yorumla Degisik_-_ 51 dk Değişmez, benle özleşti 😄 Yorumla pathoss 50 dk Kisa mi peki uzadi mi 😅 Yorumla Degisik_-_ 49 dk Uzuyor ama kestim. Bu resmin üzerine 10 renk değişti ama bu burdaki kimlik 😄 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 39 dk Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Yani bu tür şeyleri normal zaman da bile düşünmek beni yeterince geriyor 0 2 Yorumla Degisik_-_ 36 dk Gerilecek bir eylem mi? Yorumla KayipPsikopat_3 36 dk Bana göre öyle Yorumla
ZorAmaKolay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 49 dk Çoğu insan düşünür, kafa dağıtma stresten ve sıkıntıdan bir müddet uzaklaşma amaçlı yapılan bir eylemdir 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 11 dk Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aq o zaman yemek yemek aklıma gelmiyor mastürbasyon nasıl gelsin dmdkdk 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 52 dk Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rahatlamak olarak görüyorum insan boşalınca rahatlar sonuçta 0 0 Yorumla
denningss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 56 dk Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Dopamin için o dönemlerde yapmak daha mantıklı zaten 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 56 dk Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Stres, sıkıntı yoğunluğuna göre zaten libido düşük olur, akla pek gelmez. 0 0 Yorumla
Nicksizeleman567 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 sa maalesef düşünülebilşyor yapıp rahatlıyım bari deniyor 0 0 Yorumla
Dontbelabulmakben Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 1 sa Ya keyif vermesi beklenen bir eylem ama rabbim tarafından da hoş görülmemiş bir şey 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 sa Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. en olmadık zamanlarda bile yapmışlığım var. Bence hayvansı bir dürtü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 36 dk Yalnızsam ve canım çok sıkılıyorsa rahatlamak için bazen yaparım. Sonra da banyo yapar temizlenirim. 0 0 Yorumla
Donsuzbirdonjuano Takip Et Xper 5 Yaş: 30 58 dk Neden olmasın. Görseli çözemedim 🙄😂 0 3 Yorumla Degisik_-_ 51 dk Çözemediysen bırak dağınık kalsın Yorumla Donsuzbirdonjuano 50 dk Olmaj bu sıcakda Yorumla Donsuzbirdonjuano 50 dk Tahmınım var ama🤔 Yorumla
ferihannnnxx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 56 dk Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. stres varken odaklanamıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 18 dk Hiç işim olmaz öyle niyretim olursada partner ayarlamasi zor degil bir kac alo bakar. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 20 dk Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yok seks bile zor oluyordu 0 0 Yorumla
arayagirenadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 36 dk Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Asıl o zaman düşünülür 0 0 Yorumla
büyük_muzlu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 40 dk Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşünülür kafa dağıtmaya yarar 0 0 Yorumla
Pişmaniyemsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 51 dk Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Kafa dağıtıyor ama, bu gerçek. 0 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 52 dk İnsanın aklına pek gelmiyor evet canı istemiyor 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 sa Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aklımın ucundan geçmezdi 0 0 Yorumla
yaralıcocuk07 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 48 dk Daha çok yapasım geliri stres atmak için 1 1 Yorumla VerYetkiyiGörEtkiyi 6 dk aynısı aynısısısıus Yorumla
HayretBirşey69 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 41 dk Düşünülür 0 1 Yorumla HayretBirşey69 40 dk Strese sıkıntıya iyi gelir Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gelmez herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 58 dk Stres atılır işte ne güzel 😄 0 1 Yorumla nightman35 53 dk Hahah evet en neti bu Yorumla
saatlikgecelik Takip Et Xper 4 Yaş: 18 1 sa Stres atmaya birebir 2 1 Yorumla Nicksizeleman567 1 sa Ne sıklıkla yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Mastürbasyon seven insanlarda var seven düşünebilir..
İnsan zevkinden mahrum olmak istemez gadası herşeyin geri ayrıdır 🙃
Strest ve sıkıntı cinsel isteği baskılar. Motivasyon tam olmadığı sürece cinsellige yönelmek cinsellikten zamanla soğumaya neden olur. Bu gibi durumda anlayışlı partner gerekli. Kendi kendine olan durum ise normal cinsellikten haz almayı azaltir
mastürbasyon bilmiyorum ama her ruh halinin baska bir duygusu var hissi var aglarken bile ayrica hala bu saclar mi 😊
Değişmez, benle özleşti 😄
Kisa mi peki uzadi mi 😅
Uzuyor ama kestim. Bu resmin üzerine 10 renk değişti ama bu burdaki kimlik 😄
Yani bu tür şeyleri normal zaman da bile düşünmek beni yeterince geriyor
Gerilecek bir eylem mi?
Bana göre öyle
Çoğu insan düşünür, kafa dağıtma stresten ve sıkıntıdan bir müddet uzaklaşma amaçlı yapılan bir eylemdir
Aq o zaman yemek yemek aklıma gelmiyor mastürbasyon nasıl gelsin dmdkdk
Rahatlamak olarak görüyorum insan boşalınca rahatlar sonuçta
Dopamin için o dönemlerde yapmak daha mantıklı zaten
Stres, sıkıntı yoğunluğuna göre zaten libido düşük olur, akla pek gelmez.
maalesef düşünülebilşyor yapıp rahatlıyım bari deniyor
Ya keyif vermesi beklenen bir eylem ama rabbim tarafından da hoş görülmemiş bir şey
en olmadık zamanlarda bile yapmışlığım var. Bence hayvansı bir dürtü.
Yalnızsam ve canım çok sıkılıyorsa rahatlamak için bazen yaparım. Sonra da banyo yapar temizlenirim.
Stres sıkıntı varken ereksiyon olmak adapte olmak sıkıntılı olur.
Neden olmasın.
Görseli çözemedim 🙄😂
Çözemediysen bırak dağınık kalsın
Olmaj bu sıcakda
Tahmınım var ama🤔
stres varken odaklanamıyorum
Hiç işim olmaz öyle niyretim olursada partner ayarlamasi zor degil bir kac alo bakar.
Yok seks bile zor oluyordu
Asıl o zaman düşünülür
Düşünülür kafa dağıtmaya yarar
Kafa dağıtıyor ama, bu gerçek.
İnsanın aklına pek gelmiyor evet canı istemiyor
Aklımın ucundan geçmezdi
Daha çok yapasım geliri stres atmak için
aynısı aynısısısıus
İnsanın düşüncesini dağıtan bir şey aslında
Zevk alması
Düşünülür
Strese sıkıntıya iyi gelir
Ben tutamam
Gelmez herhalde
Yani seks düşünüldüğüne göre o da düşünülebilir.
Stres atılır işte ne güzel 😄
Hahah evet en neti bu
Stresi attıran bir eylem
Stres atmaya birebir
Ne sıklıkla yapıyorsun
Düşünmem ben
İyi gelebilir