evet erkekler alırmısnız ve sonra da sahip çıkıp evlenme yoluna gider misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÖf sahip çıkmak nedir kardeşim ya? Birini seversin istersen birlikte olursun istemezsen olmazsın. Bu alınıp verilen bişey değil ki eşya gibi. Alırım almam diye cevap verilsin.. ha adam senle birlikte oldu diye hayatının sonuna kadar sana "sahip çıkmak" zorunda da değil. Sen de bir bireysin. Kendi kendine sahip çık. Kimseye muhtaç değilsin. Konu evlilikse eğer, evlenmek de işteş bir fiil aynı sevişmek gibi. Mesela ben de böyle saçma sapan şeyleri mesele eden dar görüşlü bir adamla evlenmek istemem. Tamamen karşılıklı yani adam gelip tamam aldım deyip marketten karpuz alır gibi almayacak seni. Böyle şeyleri düşünmeden önce bir gerçekten samimi olarak tamamen kendinizi adayarak sevin. Gerisi gelir zaten. Bence bunlar hep sevgisizlik.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünen zaten acele etmez. Zevk için beraber olur bırakır sonra. Net!
163 Yorumla
Soran+1 yılgerçktn mi
- +1 yıl
Evet aynen öyleeee.!
- +1 yıl
Evlenmeden asla, kız kardeşi olan veya olmasada varmış gibi düşündüğünde bir erkek, el kızını'ki sevgilisi veya gerçekten evlenmek istediği bayanda olsa dokunmaya kıyamaz'ki bekaretini nasıl alsın?
Her şey yerinde ve zamanında hak edilerek yaşanmalı.
+1 yıl30 yıldır bir kere bile yapmadım bunu.
Sevmek ya da sevmemek olayı değil bu.
Dünya fani, kimsenin yarına çıkma garantisi yok.
Yaparız, yarın benim başıma bir iş gelir, ya da olmadık şeyler olur ayrılırız kimsenin hayatını mahvedip karartamam ve ahını almakta istemem.10 Yorumla
Almam.
Sahip çıkarım vs. zırvalamıycam kimsenin 1 dakikası garanti değil bir gün sonra ölsem o kız ne yapacak orası var211 Yorumla
Soran+1 yılbuda doğru tabi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
119Cevap
Evlendikten sonra ve ölene kadarda sahip çıkarım ve hatta benden önce ölmesine izin vermeyecek kadar çok sahip çıkar kul köle olurum sevdiğim kıza evlenmeden önce yaşasam ne belli onun beni yari yolda birakmiyacagi? :( hem ben ona kiyamam ki ya gerçekten hani uzemem ben onu ki ben öpmeye bile kiyamazken onu yapamam :( dediğim gibi herşey evlendikten sonra
224 Yorumla
Soran+1 yılağlattın bee
- +1 yıl
Simdi sen öyle diyince benimde içim bir kotu oldu birden sevdiğim kızla onu yasarmisim gibi düşündüm de çok kotu oldum yüz ifadesi düşüncesi bakış i falan geldi gözümun önüne inan yapamam yemin ederim yapamam hani bende bir erkegim ama 2 dk zevk için kiyamam ben melegime hayallerini calamam onu bembeyaz dünyadan alıp simsiyah bir hayata ataman cinsel arzularimi ondan önce nasıl karsiliyorduysam evlenene kadar da öyle devam ederim ve onu ona yapacak kadar aşağılık adi şerefsiz biri değilim YA BEN YAPAMAM :( O İSTE DAHİ İNCİTEMEM BEN ONU
YA BEN ONU COK SEVİYORUM :( OF
Soran+1 yılbende seviyorm ama korkuyorm :(
Soran+1 yılhyr ama ben eğer istersem o esnada yaparmı bilmiyorm
Soran+1 yılya niye böyle diyosn :(
- +1 yıl
Seni düşündüğümden seni korumak istedigimden pişman olacağını bildigimden ileriyi görmeden konuştuğunda dolayı diyorum
Hani seni tanımıyorum etmiyorum diyebilirim demi aman ya git neyini verirsen banane dusunmem umursamam ama nihayetinde benimde bir sevgilim ve anam bacım var onları nasıl dusunuyorsam senide dusunmem ve dusunmemiz lazım biz erkekler ve gerçek sevenler olarak 👍
Soran+1 yılya seviyorsa :(
Soran+1 yıloff taamam :(
Soran+1 yılya bilmiym
Soran+1 yıldoğru hklsın
Soran+1 yılya doğru insan o ise
Soran+1 yılof yeter içim karardı amaa
Soran+1 yılpeki sağl
Soran+1 yılsağln sizde
+1 yılBekaret almak.. Saçma sapan şeyler bunlar bence.. Fakat şu açıdan bakıyorum olaya.. Bu onun için çok önemli bir şey.. Ve o aşamaya gelmişse beni çok seviyor demektir.. Ve bende sevmediğim biriyle sevgili olmam zaten.. Bundan dolayı o anda evlenme teklif ederim ona.. :) Sevgilim değil karım olur benim.. :)
30 Yorumla
+1 yılBen almammmm
Ama burada 2 - 3 - 5 kziin kizliğini aldim diyerek kendini bir b.. k olarak gösteren i.. bneleride gördük
Tek duam Inşallah hayatlari boyunca 2 yakaları bir araya gelmezz ;) ;) 😉😉922 Yorumla
Soran+1 yılbiri eksilemiş bile :D
- +1 yıl
Kesin o i.. bnedir eksi koyann :)) ;) 😉
Hatta az önce yorumunu gördüm karaktersizin
Utanmadan o şekilde yazabilmiş yüzsüz ;)
Soran+1 yılhahhaaa tamam öyle olsn bakalm :D
- +1 yıl
Ama bak bayanlardan da +6 almişimm :)) ;)
Bayanlar candır, gerisi boş heyecanlardır ;) ;) 😉😉
Soran+1 yılevet yeni farkettm :D
- +1 yıl
Çok geç kaliyorsun ama fark etme konusunda yaaa ooohhhhhhoooooooo :)) :))
Soran+1 yılhahahaa :D
- +1 yıl
Aferinnn hep böyle gül uulleeeeyyyyynnnnnn :)) :))
Soran+1 yıltamam ulynnnnnn :D
- +1 yıl
Hahahahaha aramiza hoşgeldin deli kiizzzzz :)) :))
Soran+1 yılhoşbuldm :D
- +1 yıl
Hahahahahaha cidden bende şimdi hoşbuldum uleeeyyyyyynnnnnn ;) ;) 😉 :)) :)) :))
Soran+1 yıltamam uln :D
- +1 yıl
Hahahahhaha çatlaaaakkkkkkk :)) :))
Soran+1 yılsensin
- +1 yıl
Çok merak ettim yaaa bu deli kiz kim acepp? :))
Soran+1 yıltanıyorm ben seni :D
- +1 yıl
Iyode ben nkye seni tanimiyorummm :))
Haksizlik var ama burada yaaaa ;) ;) 😉 :(( :(( :((
Soran+1 yılhaha ohh
- +1 yıl
Ama haksizlik bu yaaaa :))
:(( :(( :(( 😦😦😦😦
Soran+1 yılçok iyi bence
- +1 yıl
Çok iyi olan ne yaaa? :(( :(( :(( ;) 😉😉
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Dur tahmin edeyim, sevgilin seninle ciddi düşünsün diye onunla yatmayı düşünüyorsun..
Ama hayalerin boşuna.. Çoğu erkek sker atar arkasına bile bakmaz..
Bazıları da "seni alacaktım ama vazgeçtim, benimle nikahsız yattığına göre herkesle yatarsın" düşüncesinde olur..
Yani vermekle kimseye nikah yaptıramazsın kızım, bunu bil..00 Yorumlasevişirken mcık yalamada kendime çok güvenirim
1 deliğede sonuna kadar dilimi sokmak çok güzel oluyo
sevgilim 2 yıl önce vardı
yatakta kendinden geçer bana yalvarırsı sk beni derdi
aslında yapmak istesem yapardım itiraz edecek hali yoktu hiçbir sevişmemizde
ama bunu ona yapamam
evlenmeden asla hiç bir kızla bekaret almam ASLA122 Yorumla
Soran+1 yılyalvardığı halde yapmadn mıcidden
Soran+1 yılanladm :(((
Soran+1 yılya yazamam ama isterim bilmiyorm ya of :(
Soran+1 yılkonşmak istemiyrm lütfen
Soran+1 yılbeni ynlş anladnız
Soran+1 yılhyır yazamam
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyazamam kusura bkma ltfen
Soran+1 yılhyır ya lğtfen dedim bak
Soran+1 yılYok Sağol
3 yıllık bir ilişkim vardı.
Evlenmeyi düşünüyorduk, iki taraf da istedi ve birlikte olduk.
6 ay sonra bişeyler oldu ve ayrıldık.
Pişman oldum keşke sabretseydik.61 Yorumla
Soran+1 yılbak bu ihtimalde var :(
Alirim sonrada kendi yoluma giderim beni baglamak icin bakaretini verecek kadar gurursuzsa olmaz zaten
19 Yorumla
Soran+1 yılbune biçim düşünce tarzı ya öyle şey mi olur
Soran+1 yılo anlamda demedm ben seviyor diye dedim o düşünce tarzı zaten olmaz
Soran+1 yılyani yani şok oldm be
Soran+1 yılyk valla vermedm bak artı veriyorm
Soran+1 yılkızma sakin ol :D
+1 yılalmadım, almam.
kimsenin ileride pişmanlığı olmak istemem.290 Yorumla
+1 yılAlmam o damatligin bir anlami var tertemiz olmali bence
101 Yorumla
Soran+1 yılalma kızz :D
+1 yılİkili ilişkilerde maneviyat , his ve duygular önemli benim için kadın, a bakış açımda etek altı değildir sevgili olaylarında cinsellik yaşamak kadın, ın tercihi olmalıdır diyorum. Gerekir ise sahiplenirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılsahiplen
+1 yılevlenınce ıstedıgımı yasarım cunku olur ya seytanın sagı solu bellı olmaz ugrasır basıma ıs gelır o kızı ortada bırakmaya gerek yok en azından evlendıgınde bahanesı olur evlıydım ama evlenmeden once gunaha gırmeye gerek yok
10 YorumlaFiyatta anlaşırsak neden olmasın alırım :D Ne garip insanlarsınız yahu :D bekaretini almak nedir. Takmışsınız bir zara, kızlık zarı yukarı kızlık zarı aşağı. Topunuzun kızlık zarı, nükleer tesis gibi patlar umarım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPara da nasıl anlaşyon ki
Eğer bir araya gelebilmemiz için başka çaremiz yoksa anca o zaman düşünürüm günahı da geçtim ölümlü dünya evlenmeden bana bir şey olabilir ortada kalmasını düşünürüm, vicdan çok önemli bir değerdir ucuz insanlar da olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen hklıısnn
Evlenmeden Vermeyi kabul ediyosa yuzune bakmam bir daha ama bakire degil diye de sevdigim insandan vazgecmem
52 Yorumla
Soran+1 yılAha bu ne be
- +1 yıl
Helalllll sanaaaaa Emremmmm 😍😍😍
+1 yılbu yukun altina girmedim, girmem de.. cunku tasinmasi agir birsey olur. sevgilimin guvenmesi cok guzel bir his ama bu onun tum hayatini belirler.. nisanlanmis olsam bile dusunurum...
10 Yorumlayok öyle bir dünya evlenmeden olmaz bunun vebalini ne o ne de ben ödeyebilirim. Böyle bir şey nasıl söyleyebiliyorsun derim?
11 Yorumla
Soran+1 yılvayy :D
sevdiğim birine bunu yapamam.. hayat bu ne olacağı belli olmaz, bir aksilik olur onun geleceğini karartmak istemem
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalmam ve almadım da o istedi olucaksa sen yap pişman olmam dedi ama yapmadım benden sonrasını da düşündüm hiç bişiyin garantisi olmayan bir dünya da sevdiğim kadına bu kötülüğü yapamam benden sonra ki hayatına giren lavuk onun hakkında kötü düşünmesine izin veremem
01 Yorumla
Soran+1 yılsağll
+1 yılSanki hep erkeklerde suç , bunu kullanan hatta annelerinin teşvik ettiği kızlar var, kızım bu oğlanı kafesleyelim değilse böyle zenginini zor buluruz meyanında.
00 Yorumla
+1 yıl1 defa aşık oldum o benim olmak istedi hemde fazlasıyla defalarca tahrik etti yinede yapmadım ama sonra keşke skseymişim dedim çünkü seven sklir sken sevilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon :D
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek gibi yürekten bir erkek sevdiği kız alnına tabanca dayasa da kızlığımı sana vereceğim diye ölür ama asla o işi yapmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu derece mi cidden
Soran+1 yıldoğru kötü bir durum cidden :((
Soran+1 yılkötü gerçktn :(
+1 yılAsla almam. Sevgilim istesin ama ben istemem asla boyle bir vebali almam üstüme nişan söz bile kesmiş olsakta yarin ne olacağı belli değil. O yüzden boyle birşeyi kabuk edemem.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılŞu nesilde temiz kız bulmuşken ne kadar isterse istesin evlenmeden yaşatmazdım
56 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
- +1 yıl
aynen öyle takıntılıyım bu konulara
Soran+1 yılbeni bulmuş bırakmasn o zaman
- +1 yıl
bişeyler yaşarsan pişman olursun böyle devam edin
Soran+1 yılyaşamadm halen ama istiyorm
- +1 yıl
Bianlık zevk için hayatını karartma sabret
+1 yılbekaretini alır mıydım almaz mıydım kesin olarak bilemem ama ufak bir ön sevişme yapacağım kesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılUfak ön sevişme derken :)
- +1 yıl
biraz öpüşmek, biraz koklaşmak işte canım :D
Çok seviyorsam alırım kendimi garantiye alırım anlıcağın başkasına gidemez ilerde evlenirim ama dediğim gibi çöl sevmek şart
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne biçim düşünce tarzı be :D
- +1 yıl
Kızım düşünce çok ince anlamam normal hahhah şimdi bir kız var ve korkuyorsunuz başkalarına gönül vermesin diye sevgilisiniz ve ayrılıesanız ne olur başkasını bulur demi ama kızlığını alırsan başkasına gidemez ayrılmak istemez senden anladın mı çok gördüm mesela bir kız var sevilmiyor ben çok seviyorum kızı neden bana gelmiyorsun terket diyorum yapamam diyor hala anlamadıysan salaksındır hahahahha
Soran+1 yılsensin salak
+1 yılevleneceksek olabilir. ama ciddi düşünmüyorsak öyle bişey olmasını istemem. kızlar bugun hevesli oluyor yarın pişman oluyor sonuçta biz üzülüyoruz kalbi olan insanlarız.
04 Yorumla
Soran+1 yılA hayret siz üzülüyorsnz :)
- +1 yıl
neden insan değilmiyiz, kadın bizim sebep oldugumuz bir durumdan dolayı üzüntü duyuyorsa üzüntüsünü paylaşırız tabiki en azından ben.
Soran+1 yılpeki ölye olsun :D
- +1 yıl
isterse böyle olsun :)
+1 yılOna bu zararı vermediğim için 2 senemizi bir anda yok etti.
53 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
- +1 yıl
İşte bu kadar basit onlar için, zarar vermek mi gerekiyor? Sevmek buysa eğer ben sevmiyorum..
Soran+1 yılsevme ulen
evleneceksem olabilir ama gerdek heyecanı olsun da düşünebilirim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbak buda güzl olurr :D
asla almaya cesaret edemem bir kıza bunu yapamam. ztn ben sevişmesem dahi sevgilim olacak kişiyi bırakamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılVay be :(
+1 yılben yaparım ama asla bırakmam. sanki göbek bağım varmış gibi onunla sonsuza dek devam ederim. eğer kendisi bırakırsa onu bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılglmektn öldüm be :D
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılgöbek bağına
+1 yılSöylerim benden pek gelecek bekleme diye. Evlilik bekleme derim. Kabul ederse yaparım. Kabul etmezse de sıkıntı değil açıkçası.
03 Yorumla
Soran+1 yılne gıcıksn be
- +1 yıl
Benim evlenmek istediğim insan başka derim zaten peşin peşin. Sevmediğimi de söylerim. 1 kişi var işte onun dışında tüm kızlar hikaye bana. Eğer o kız için konuşacaksak. Ben o kızı beklerim ya.
Soran+1 yılpekii
+1 yılSeviyosam alman o güzel gecenin anlami olmali sevmiyosam yine almam onunda bir eşi olacak onu dusunurum
22 Yorumla
Soran+1 yılbune be :D
- +1 yıl
Gayet acik :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmam onuda alırsak evleninceye kadar kime vereceği belli olmaz hiç güvenemem
27 Yorumla
Soran+1 yılYuh :)
Cevap sahibi+1 yılNe oldu :)
Soran+1 yılhiç hiç :D
Cevap sahibi+1 yılalsak suc almasak suc :=)
Soran+1 yılbirşey demedm ya
Cevap sahibi+1 yılSen demedin eksileyenler dedi :)
Soran+1 yılboşver amann :D
+1 yılkesinlikle almam
sevmedigim biri bile olsa kıyamam50 YorumlaEvlenmeden olmaz derim. Israr ederse gel beni iste bizimkilerden derim 😀
218 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni ne yapmasn :D
Soran+1 yılEvde kal emi :D
Soran+1 yılEvde kal Ohh :)
Soran+1 yılBanane banane :D
Soran+1 yılAlsam ne olacak yani :D
Soran+1 yılSevgili buldum onu bırakmam :D
Soran+1 yılEtme l*n :D
Soran+1 yılBen derm :(
Soran+1 yılgıcık *-*
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten bundan sonra bir ufak tartışmayla ayrılacağımıza inanmıyorsam geleceğimi onun üzerine kurduysam. Aşkımızı daha da alevlendirmek adına girerim..
11 Yorumla
Soran+1 yılbak bu daha mntklı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaretini aldıktan daha sonra neden evleneyim ki? yanlış şeyler yapma lütfen kezban olma. kişilikli ol namusuna sahip çık ailenin başını öne eğme
08 Yorumla
Soran+1 yılkezban ne alaka
Cevap sahibi+1 yılancak kezbanlar sevdiği kişiyi elinde tutabilmek için bacaklarını kullanır
Soran+1 yılöyle birşey değil bence bu
Cevap sahibi+1 yıltam da öyle...
Soran+1 yılpeki sen öyle san
Cevap sahibi+1 yılsen bekaretini verdikten sonra tekmeyi yediğinde ben mi öyle sanıyormuşum yoksa sen mi öyle sanıyormuşsun görürüz. inşallah herşey bittikten sonra bu laflarımı hatırlarsın. bir dinle da bizi bişey biliyoruzda konuşuyoruz bizde erkeğiz senin gibileri düşürmek için sabah akşam takla atıyoruz. bir dinle da
Soran+1 yılya nededim be
Cevap sahibi+1 yılyapma yapma. en son sevdiğim kız benden önce senin yapmayı düşündüğün şeyi yapmıştı mahvetti benim hayatımıda kendi hayatınıda. sende öyle olma. en son onu bırakmak zorunda kaldığımda sokaktaki köpekten daha aciz durumdaydı inşallah doğru olanı yaparsın sen
Birşey devamı olmalı kızı ortada bırakmak olmaz , hoşlandığım kadından bitme sebeplerinden biri de buydu...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeydi
Samimi olursak kimsenin hyr diyecegini sanmam is evlenmeye gelince kıza bağlı biriraz durust olursa neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Almadım her konuda sahip çıkardım resmi eşim olmadanda yapmazdım 1 dakika sonrasına garantimiz olmayan hayat için kimseyi o duruma sokmak istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen Sağol
Hayır almam nikahı ne zaman basarsam o zaman alırım hemde çok pis hhehehehe :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme dusuncesi yoksa almam bir kızın gururuyla namusuyla oynamam bastan koyarım adını
10 Yorumla
+1 yılSıralama sorudakinin tersine işler. Önce evlilik...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. evlendikten sonra alırım yoksa ona dokunmaya dahi kıyamam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılbenim olmak istiyosa bekaretini bana vermek istiyosa evlenmek okadar zor değil evlensin benle ömür boyu benim olsun
30 Yorumla Alırım, sahip çıkar evlenirim de. Bu çok güzel bişey.
12 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi
+1 yılEvlenmeden yapmam herseyin zamanı vardır herşey zamanı geldiginde güzeldir evlendiğinde ilk gece yasamak varken o heycani bir zevk uğruna sevdiğim kadını o heyecandan mahrum etmem
00 Yorumla
+1 yılO İstese Bile O Vebal Alınmaz.
İleride Şartlar Durumlar Ne Olur Bilinmez, Sevgilisi İse Zaten Sevdiğidir. Sevdiğine de Evlenince Dokunmak Gerekir.07 Yorumla
Soran+1 yılsenin böyle söylemn ilginç
- +1 yıl
Beni Tanıyorsan Bunu Yazdığıma Şaşırmaman Gerekir.
Demek ki Tanımıyorsun Beni Bayan
Soran+1 yıltabi tabi
- +1 yıl
Bir Mesaj İle İfşa Et Kendini. Göreyim Saklı Çehreni
Soran+1 yılistemem sana mesaj atmam
- +1 yıl
Kimsin. Gerçekten Merak İçindeyim.
Söylemezsen de Yine Sen Bilirsin, İçime Atar Giderim.
Soran+1 yılgit güle güle
Benim olmak istese ona sahip olurum, kızlığını alırım. Döllerim. Evlenirim.
00 Yorumlaberaber olur sonrada doğru nikahaya bırakmam öyle:)) tabi oda isterse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evleneceğim kızım bekaretni niye alayım evlenir sonra alırım
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
Eyer ben sevgilim aşkımla bu yola çıkmışsak tabiki isteme olayı uzun bir süre sonra olur buda demektirki güvenmiş adam olan ortada bırakmaz.
00 YorumlaTabiki almam ya obenim yüzüme ben onun yüzüne nasıl bakacağız bidaha onu geçmişinden utanacağı hiç bişey yapmam asla
00 Yorumla
+1 yılevlilik olmadan almam çunku her şeyin bir zamanı vardır ve o zaman içinde olması en güzel duygular içinde olucaktır.
00 YorumlaÇok oldu ama kimsenin bekaretini almadım hep düşündüm ve almadım
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm iyiiiiii
Soran+1 yılofffffffffffff :(
seviyorsam fazla uzatmam evlenirimde evlenmeden dokunmam
00 Yorumla
+1 yılgelecek vaadediyosa nikahıma alırım etmiyosa ellemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsahip çıkma ne demek mk, mala mülkemi sahip çıkıyoruz ne oluyor :D
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet mK
Cevap sahibi+1 yılya defol kendinize mal muamelesi yapıyonuz
Soran+1 yılHa ha :D
Eğer bekaretini alacak isem evleneceğim bayandır
43 Yorumla
Soran+1 yılne güzl :D
Soran+1 yıl:((((((((
Öyle bir vicdansızlık yapmam, yarın ne olacağım belli değil
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında