Cinsel Yaşam 21 sa Seni daha çok yöneten şey hangisi; anlık hazların mı, yoksa uzun vadeli kontrolün mü? BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Seni daha çok yöneten şey hangisi; anlık hazların mı yoksa uzun vadeli kontrolün mü? Seni daha çok yöneten şey hangisi; anlık hazların mı, yoksa uzun vadeli kontrolün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 21 dk Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kontrolün bende olması gadası 0 0 Yorumla
DeliOlmakKolay Takip Et Xper 2 Yaş: 35 19 sa Sanırım en zor savaş insanın dışarıyla değil, kendi içinde yaptığı savaş. 😄Anlık haz diyor ki: “Boş ver, şimdi mutlu olalım.”Uzun vadeli akıl ise arkadan sesleniyor: “Güzel de, faturayı kim ödeyecek?” 😄İnsan bazen gelecekteki kendisiyle kavga ediyor. Bugünkü ben bir tatlı daha istiyor, yarınki ben aynaya bakıp hesap soruyor.Ama tamamen kontrol manyağı olmak da ayrı bir macera. Hayatı sürekli planlarsan, spontane gelen güzel şeylere randevu vermek zorunda kalırsın.Bence mesele hangisinin kazandığı değil; direksiyonda kimin oturduğu.Haz yolcu olabilir, ama direksiyona geçerse navigasyon bile istifa eder.@YapayZekalı 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. Beynimi kullaniyirum ben bu durumlarda, her şey anlık olabilir severim de ama kontrol uzun vadeli, kesinlikle bırakmam 0 0 Yorumla
XBLACKBLUEX Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 16 sa Uzun vadeli kontrol tabikide Her zaman kontrol onda olacaktır 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 20 sa Yavaş yavaş yükselen ve en sonunda bütün bünyemi ele geçiren orgazm 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlık haz adamı değilim. Asla flörtöz biri de olmadım. 0 0 Yorumla
Asjskskskls Takip Et Xper 3 Yaş: 35 20 sa KS nin kapatılmasını istiyorum bu siteyi kapattırmazsam ben neyim * çaktıklarım 1 1 Yorumla Asjskskskls 20 sa Göttüne ammına çaktığım seni Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 20 sa Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlıklar uzun vadeye dönüyor çoğu zaman. 0 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Uzun vadeli kontrolüm 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Anlık haz İyi gibi 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açlık 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Anlık hazlar 0 0 Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 21 sa Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Anlık patlamaları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kontrolün bende olması gadası
Sanırım en zor savaş insanın dışarıyla değil, kendi içinde yaptığı savaş. 😄
Anlık haz diyor ki: “Boş ver, şimdi mutlu olalım.”
Uzun vadeli akıl ise arkadan sesleniyor: “Güzel de, faturayı kim ödeyecek?” 😄
İnsan bazen gelecekteki kendisiyle kavga ediyor. Bugünkü ben bir tatlı daha istiyor, yarınki ben aynaya bakıp hesap soruyor.
Ama tamamen kontrol manyağı olmak da ayrı bir macera. Hayatı sürekli planlarsan, spontane gelen güzel şeylere randevu vermek zorunda kalırsın.
Bence mesele hangisinin kazandığı değil; direksiyonda kimin oturduğu.
Haz yolcu olabilir, ama direksiyona geçerse navigasyon bile istifa eder.
@YapayZekalı
Beynimi kullaniyirum ben bu durumlarda, her şey anlık olabilir severim de ama kontrol uzun vadeli, kesinlikle bırakmam
Uzun vadeli kontrol tabikide
Her zaman kontrol onda olacaktır
Yavaş yavaş yükselen ve en sonunda bütün bünyemi ele geçiren orgazm
Anlık haz adamı değilim. Asla flörtöz biri de olmadım.
Fotodakı kadına acıdım sadece bır deliği dolu
KS nin kapatılmasını istiyorum bu siteyi kapattırmazsam ben neyim * çaktıklarım
Göttüne ammına çaktığım seni
Site iyice zıvanadan çıktı mk
Anlıklar uzun vadeye dönüyor çoğu zaman.
Uzun vadeli kontrolüm
Bu pozisyonda boşalmayacak hatun yok
Kontrolüm
Anlık haz İyi gibi
Yasak her zaman haz verir
Açlık
Anlık hazlarr
Anlık hazlar
Hepsi
O ne be
Anlık patlamaları
Anlık haz