Erkek arkadasim tarafindan tecavuze ugradim?

Erkek arkadasimi cok seviyordum, ona guveniyordum. Bana daha once iliskiye girmeyi teklif etti kabul etmemistim ama aklima takilmisti beni cinsel bir obje gibi mi goruyor acaba deyip ayrilmayi dusunmustum. Kuzeni yakin arkadasimdi onlara gittigimde sevgilim de vardi. Ayrilmak istedigimi soyledim kiza gozuyle isaret yapti kiz ustumuze kitledi kapiyi. Sonra bana tecavuz etti ve simdi ayril ayrilabiliyorsan dedi cekti gitti. Bir daha ikisinin de yuzune bakmadim ama olan bana oldu. Bunu kimseye anlatamadim ve erkeklere yaklasamiyorum. Birini uzaktan uzaga seviyorum o da beni seviyor ama kabul edemiyorum onu. Gel sevgilin olayim diyemiyorum, bu daha ne kadar devam eder 2 sene oldu bu olay olali. Kurtulmak istiyorum bu dusunceden, sevdigim adama guvenebilmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Merak ettigim sey her erkekte bir nebze olsa da var midir kadini cinsel obje olarak gorme olayi? Sevdigim adam beni cinsel obje olarak gorur, kullanir atar diye ona acilamiyorum uzaktan seviyorum ve bu cok zor. bir ailem olamayacak mi cok merak ediyorum
Erkek arkadasim tarafindan tecavuze ugradim?