+1 yılYaşadıkların gerçekten çok acı. Korkulu rüyalarımızdan biri ama sen ailem ne der diye o şeref yoksununu şikayet dahi etmemişsin. *rospu değilsin ya ailen sana ithamda bulunsun kızsin. Hayat o lanet olası zardan ibaret değil. Tamam psikolojn alt üst oldu ama o herife haddini bildirmen gerekirdi. Düşüncem bu. Cinsel obje konusuna gelince erkek ne kadar reverse sevsin karşındakiyle mutlaka cinsellik düşünür. Bazıları var ki konu cinsellik olunca kendini tutamaz daha yakın davranir. Kızda da böyle bir duygu0oluşur. Kimisi de başka amaçlr peşindedir. Kısaca kişiliğe bağlı.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle şeyleri neden içinize atıyosunuz saklıyosunuz sizi anlamıyorum hakkını aramalısın reşitsen psikoljik destek al dr anlattıklarını sen istemediğin sürece anlatamaz anlatmaz polise gidip şikayetçi olman gerekirdi zorla olmuş senin suçun yok ama aile yapını bilemediğim için bişeyde diyemiyorum çok üzüldüm iğrenç yaratık pislik herif yaaa bence hoşlandığın çocuğa anlat sakın yalan söyleme onagöre cizersin yolunu canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılPolise gitseydim ailem ogrenirdi ailem boyle seyi kabul etmez. Sevdigim adama guvenemem ki artik o da cok seviyordu sozde
- +1 yıl
:( sen kötü bişey yapmadın önce bunu kendin kabullen tamam mı o şerefsizde boncuk taksın biyerine pislik herif nazar değmesin. Çok zor yaşadıkların dr git annenle bile gitsen anneni dışarı alıyolar ve hiçbirşey anlatmıyolar inan bana hayata küsme olurmu.
+1 yılTecavüze uğrayan kadın neden şikyet edemez? Neden bunu kimseye anlatamaz. burada sorun bence kız yetiştirmeyi bilmeyen anne babada. Kızın üzerindeki aile baskısı yaş ilerledikçe ortaya çıkan toplum baskısı. Ailede biter olay. Eğer ailen açık görüşlü bir şekilde seni yetiştirip önlem alsaydı belki yine tecavüze uğrardın ama tecavüzcün şu an elini kolunu sallayarak dışarıda gezmek yerine hapiste olurdu. Bu saatten sonra hiçbişey kanıtlayamazsın. Kusura bakma ama cahilliğin daniskasıdır tecavüze uğrayıp ses çıkartmamak.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Tam da bu aslinda biliyo musun annem babam oyle bir seyi kabul etmezler bana hor gozle bakarlar biliyorum. Duyulmasini istemedigim icin oturdum bekledim Allaha havale ettim
- +1 yıl
İşte bu yüzden annen baban sana herşeye rağmen sahip çıkacaklarını hissettirselerdi bu durumda olmazdın. Kendini suçlama bu olay bu toplumun ikiyüzlülüğüdür. Kendi babası annesinin suratına sıçar bu da ondan görür erkeği bir b*k sanar. Namus diye heryerde artistlenir ama 40 yaşında hala liseli eteği peşinde koşar. Güzel nazik bakımlı kızlara o... pu gözüyle bakar. Çünkü hiçbir zaman ne karakteri ne yaşam tarzı öyle bir kızla olmaya yetmemiştir. Hayatı boyunca pislikten soktuğu deliği bile görmemiştir bu yüzden tecavüz o insan kılığına girmiş hayvanın seni tek elde etme yoludur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekle sevgili olmak istiyorsan bazı şeylere kendin dikkat etmelisin (bütün kızlar/kadınlar). Erkek iliskiye girmek isteyebilir belki. Ancak siz istemiyorsanız sizi sevseydi bunu yapmazdı bence. Sizin de dikkat etmeniz gereken ne onun evine gitmekti ne de kendi evinize çağırmak olurdu (çağırdın demiyorum, hangi ev olursa olsun gitme diyorum). Kız kuzeni olması seni kandırmış ama yine de dikkat etmeliydin. Herkes bir değildir. Seviyorsanız çekinmeyin gidip konuşun. Ancak ev olayına vs. dikkat et hep yeterlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılKeşke ailem ne der diye düşünmeyip polise şikayet etseydin. Tabi ailen sana çok kötü bir şey yapmayacaksa.
Adamın yaptığı yanına kar kalmış. Üzüldüm. Ama her erkek öyle değildir. Evlenmeden önce senden cinsel isteklerde bulunmuyorsa bir erkek seni cinsel obje olarak görmüyor demektir. Ama seven bir erkek sevdiğini cinsel manada arzulayabilir fakat sevdiğine evlenmeden dokunmaz.00 YorumlaSende birini ayarla aynısını onun kuzenine yaptır. Ki sen ne diye evine gidiyorsun. Allah akıl fikir versin ve yardımcın olsun. Bence acele etme, bekle çıkacağın kişi evleneceğin kişi olsun. Allah gönlüne göre versin.
10 YorumlaBenim kardesime aynisini yapsalar acik soyleyim her bir parcasini adananin bir mahallesine iple asardim o adamin !!!
57 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Soran+1 yılAbim olsaydin sen sahip cikardin belki bana
- +1 yıl
Ben abin olsaydim sen bu halde olmazdin zaten ben kiz kardesimin okuluna hemen hergun gizlice gidiyorum kizarkaslariyla da abi kardes gibiyim onlar bana kardesimin anlatamadiklarini anlatiyolar bu sayede gelicegi de tahmin ederek ilerliyorum namus benim icin hersey demek sirf bu yuzden dirki gidip dogu ilinden el değmemis termemiz bir kizi alicam sanada inş allah yardim eder kalbim siz her daim siz kimsesiz kizlardan yana :(((
Soran+1 yılAslan yureklisin, sahip cik kiz kardesine. Bu zamana guven olmuyor, adam sozde asikti bana olani goruyoruz.
Soran+1 yılKeske herkes senin gibi olsa. Babamin bana sahip cikacagini bilsem durmazdim sikayet ederdim aileme dokerdim icimi
Yakin arkadas demekki yakin arkadas degilmis.. Olan olmus sonucta sen istememissin o pe*evenk zorla yapmis serefsiz... Senin sucun yok bunu kendinde benimse ve hayatina bak.. Tecavuz olayini ilerki hayatini anlatsan anlatmasanmi bilemedim ona bisey diyemiycem
03 Yorumla
Soran+1 yılGuvenemiyorum ki ya seviyorum adami ama bana cinsel bir objeymisim gibi bakar diye yaklasamiyorum. Gercekten her erkek de bir nebze olsa da var midir bu kadini cinsel obje olarak gorme olayi
+1 yılgerçekten zor bir durum.. ama o tecavüzcünden intikam almanı isterdim
23 Yorumla
Soran+1 yılNasil olacak ki buna gucum yetmez ben Allahin adaletine biraktim
- +1 yıl
nasılki o sana plan yaparak kötülük ettiyse sende plan yaparak hakkın olan intikamını alabilirsin madem Allah ın Adaletine bıraktın o zaman şöyle diyelim İntikam alanların En hayırlısı ALLAH tır.. iyi geceler gerçekten üzüldüm senin adına :(
- +1 yıl
sevdiğin adama gelince belki seni böylede sevebilir herşey iki bacak arası değildir bu dünyada.. Karakterin sağlamsa gerisi önemli değil.. Saygılar tekrardan..
+1 yılya hayvan ya. psikolojik destek al gizli bir şekilde. faydasını görürsün
12 Yorumla
Soran+1 yılOna bile cesaret edemiyorum ailemi bilginderirler diye
- +1 yıl
yok hasta doktor gizliliği. haber vermez.. ama genede araştır
+1 yılgit savciliga bas vur. savcilik zaten böyle bir sürecte ona cezasini verir,, o sana ne yapmissa icerde iki mislini görür.. ailem ögrenir biri ögrenirse yasayamam gibi duygularada kapilma.
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem kabul etmez beni. Sevgili olmasaydin hata sende surun derler olume terk ederler
- +1 yıl
bence yanlis düsünüyorsun... hic bir ana bana böyle düsünmez.. belki abi kardes farkli düsünür ama ane baba hep arkanda durur. bence sana kötülük yapan cezasini görmeli
Soran+1 yılAma bizimkiler zaten sevgilim olmasina karsiydi dusun babam asla izin vermezdj sevgilim olmasina
- +1 yıl
siyaettede bulunmuyorsun. allah her konuda yardimcin olsun ne diyeyim. fazala güvenme erkek milletine derim. sonu olacagini görmüssün
+1 yılErkek arkadaşın tam bir şerefsiz kuzeni olacak kızda tam bir kaşarmış senin suçun yok. Ben en çok o kapıyı kilitleyen kıza takıldım bir gün belki aynı şey onun başına gelir senin durumunu anlar merak etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha sonra bana mesajlar atti benim oyle bir sey yapacagindan haberim yoktu ozur dilerim sadece barismanizi istiyodum falan diye ama nafile ikisini de Allaha havale ettim
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın.. Sen hayatına bak eskiye takılma artık.
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. iyi de kızım ne diyecek ailen. şikayet etseydin. zorla basa çöktü üstüme diye.
yanlış yapmışsın.
bir de anlamadığım bu adam silah falan mı çekti sana.
sanki çok da zorlamamış gibi geliyor bana. normalde hiç bir kadına silah kesici alet falan desteği olmadan tek başına bir erkek tecavüz edemez çok zor. ayrıca evdesin ormanda değil. çığlık atıp yardım isteyebilirdin
bana kalırsa sende biraz istemişsin ya da direnmemişsin. istesen kurtulabilirdin.04 Yorumla
Soran+1 yılO anki psikolojiyi anlatamam ki sana. Oturma odasinda oturuyoruz, kiz kapiyi kitledi biz normal konusurken ben ayrilalim dedikten biraz sonra. O da bana yaklasti bir seyler soylemeye basladi once ayrilmayalim birakamam seni falan. Oturdu bacaklarima agzimi tuttu, beni iyi dinle ile baslayan cumleler kurmaya basladi. Goruyodum yani gozu donmustu bir kere, kipkirmiziydi yuzu masmavi gozleri firlamisti disariya. Seviyodum o adami ama o anki halinden cok korktum, ruh hastasi gibiydi titriyodu bir yandan. Fazla uzun surmedi tecavuz etmesi, yuzume eliyle bastirdi uyustum kaldim oyle. Dirensem ne fayda edecekti ne diyosun sen? Yap demedim tabii agladim nefessiz kaldim ama hastayim ben. Neden boyle onyargilisiniz bilmem ki
- +1 yıl
arkadaşım ön yargı değil anlamaya çalışıyorum. hiç mi adamı itelemeye gücün yok. itele koş pencereye çığlık at.
ya da ne bileyim bacaklarını sıksan o töbe giremez imkansız. bir kadının bacağını zorla açıp içine girebilmek çok imkansız derecede zor. hem senin bacağını açacak hem kendi soyunacak hem o mücadele içinde erkekliğini durutacak çok zor.
hem soyunmaya çalışıp hem seni nasıl soydu ve nasıl açtı. anlamıyorum
Soran+1 yılHaklisin orda. Diyorum ya bazi seyleri anladigim zaman daha dirensem faydasi olmaz dedim dondum kaldim. Basta direndim yuzume bastirana kadar, sonra nefessiz kaldim yoruldum uyustum kaldim. Sana bu anormal gelecek hala anlayamacaksin direnseydin vursaydin diyeceksin ama ne ben anlatabilirim kendimi sana ne sen beni anlayabilirsin
+1 yılYeni çocuğu dert etmene gerek yok be tatlım. Adetli bir dönemine denk getirirsin. Kandırırsın enayiyi...
De benim aklıma şu takıldı. Sen neden ex sevgilini polise şikayet etmedin? Döldür, kıldır bir kriminal inceleme yaparlar Hoop oradan atıverirler, damatlar koğuşuna! Şimdi ranza ranza geziyordu ne güzel şerefsiz.06 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem ogrenir ve beni kabul etmezler
- +1 yıl
Sorun değil. Kanamalı dönemine denk getirirsin. Her türlü yedirirsin evleneceğin kişiye. Ertesi gün de acıyor falan dersin. Adetin bitinceye kadar da el sürdürtmezsin olur biter. Sorun yok ;)
- +1 yıl
Siz kıza şimdi sevdiği adama eşi olcak kişiye yalan söylemesini ve regli döneminde kandırmasını istiyorsunuz birde enayi diyerek öylemi? Buyrun burdan yakın sakın bunun ağzına bakma kimseye yalan söyleme sakın işte ozaman kendini ıspatlayamassın.
- +1 yıl
E zaten ben de aynı şeyden bahsediyordum @Kelebek-kız. Bunun adına ironi yapmak deniyor bizim köyde. Ama sen daha bunun farkına bile varamamışsın.
- +1 yıl
İroni filan anlamam arkdşım ben cahilim anladın mı basmıyo benim kafam görüşüne şok oldum bir yorum daha yapmışın onada şaşırdım amacım seninle polimik değil yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve cevap verdim. iyigeceler.@Sweetsurfer1985
- +1 yıl
Sana da iyi geceler.
Çok büyük hata o adamdan şikayetçi olmaman. Senin yerinde olsam ondan şikayetçi olur o kuzeni olacak kıza da aynı sonu hazırlardım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ettim. Sikayet etsem annem babam ogrenir daha beter olurdu her sey
+1 yılkızlar boyle olaylara aılem duyar cumrem duyar dıye korkkup katlandıkca boyle olaylar devam eder. böyle ınsanlar cezasını cekmıyor dısarda serbest dolasıyor yarın oburkun baskasına yıne yapıcak aynısını
00 Yorumla
+1 yılOha resmen olan sana oldu evlenmeden yapmamak lasim zina bu sikayet et bence ne bicim erkek bu beraberken ayrilmiyor ama istedine ulasdinda birakdi yüh be yüh
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem duyar
- +1 yıl
Bana bir özelden yaz
way annesını babasının onunde ogluna becerttırdıgım cocugu nasıl bir mahlukat bu ibnenın evladı arkadas
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim adama güvenebilmek istemiyorum diyip hayvanlarla sevgili oluyosun :D anlamadım ki çelişkiyi :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBu olayi yasadiktan sonra kime guvenebilirim sence? Neresi celiskili
- +1 yıl
senin sevdiğin insan değilmiş demek istediğim, hayvanın biri bunu yaptı diye insanlara bu gözle bakmak bence çok saçma, biraz pozitif düşünmeli insan her ne olursa olsun, ders almalı geçmişinden, ona göre seçmeli yanına aldığı insanları, sığınabileceği kaleleri olmalı, ölünmüyor belki yalnızlıktan ama mutlu da olunmuyor... iyi insanlarla karşılaşırsın umarım sonraki hayatında
Arkadaşlar bu soru bir ihbar niteliğindedir. Mümkünse moderatör arkadaşlar konuyu yetkili mercilere bildirmek zorundadır. Cinsel saldırı ve zorla alıkoyma bir suçtur
05 Yorumla
Soran+1 yılBen buna izin vermemisken senin bunu istemen cok sacma degil mi
Soran+1 yılbuna ben karar veririrm ailemin bilmesini istemiyorum şikayetçi değilim alakasız yorum yapmazsan da sevinirim
şikayetçi ol , ya da bu konuyu sevdiğine anlat seni seviyorsa olduğun gibi kabul etsin
10 YorumlaGeçmiş olsun, yaşadığın olay kolau unutulacak turden degil, genelleme yapmayıniz hepimiz insaniz cinsiyet ayirt etmeden ben insanlik konusunda erkekleri sollamis kadinlar gördüm.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSen şikayetçi olmadin mi o şerefsiz den? :O :(
26 Yorumla
Soran+1 yılOlursam ailem ogrenmez mi
- +1 yıl
Öğrenir ne var ki bunda zorla yapmış tecavüz nan bu :@
Soran+1 yıl@AliiAksu senin de kiz kardesin vardir umarim? Insallah basina gelmez annenin bacinin ama buyuk konusursan ne olacagi bilinmez kardesim.
- +1 yıl
Keşke şikayet edeydin, o veled-i zina da yaptıklarının cezasını çekseydi ):
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
dava ac ıcerı atdır blkı bı nebzede olsa ıcın rahatlar02 Yorumla
Soran+1 yılAilem?
- +1 yıl
onu bılemem söle artık dolaylı yolla
herkeste yoktur böyle meta olarak bakış kadınlara. Ama geneli öyle yani...
00 Yorumla
+1 yılneden şikayetçi olmadın ki. ne şerefsız ınsanlar var.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek kadını cinsel obje olarak düşünmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlicam seven erkek oldugunu
Bu gerçek mi çok kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılYasadigim seyi anlatiyorum
+1 yılgerçekse büyük şerefsizlik şikayet et
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem duyae
- +1 yıl
senin ayıbın değil ki
+1 yılPek inandırıcı gelmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılve sen hala ona erkek arkadaşım mı diyon
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi ben bu tecavuz yazilarini okuyunca cok tahrik oluyorum...
06 Yorumla
Soran+1 yılInanamiyorum ya gercekten
Cevap sahibi+1 yılNiye inanmiyosun ben kimseye daha zorla dokunmadim bile ama bu gidisle birine tecavuz edicem
Soran+1 yılSapik ruhlu insanlar var iste senin gibi. Nasil guveneyim ki birine daha
Cevap sahibi+1 yılYa elimde degil cok tahrik oluuorum ama bunu tanimadigim birine degil kiz arkadasima yapmak istiyorum
- +1 yıl
Allah belani versin senin!
Cevap sahibi+1 yılSanada iki katini versin @sevimlibağyan
Daha orjinal bir senaryo bulamadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum senin adina bu kadar onyargili olmak zor olmuyor mu
+1 yılErkekler gerçekten şerefsiz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra bir uyandım sırılsıklamım:D
31 Yorumla
Soran+1 yılYazik :)
+1 yılOdunla dövmek lazım
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran kişi tamamen hayal ürünüdür.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazik ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de bana sor aile kuramicakmisim gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılYapanla o iş olmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskandim seni cok zevkli olmali
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarim kiz kardesin vardir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?