Cinsel Yaşam 3 sa Çok yüksek libidolu bir partner yazın da sevilir mi? Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevilmez diyenler düşüktür, yeteri kadar yüksek değildir peeeeeh Çok yüksek libidolu bir partner yazın da sevilir mi? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 2 sa İki tarafda çok yüksek libidoluysa yaz kış fark etmez, sorun olmaz. Bir taraf az ise sıkıntı çıkabilir 1 7 Yorumla Kupid 2 sa İki tarafta olmazsa ilişki de ilerlemez bence Yorumla Cevap sahibi 2 sa Bencede, insan seviyorsa sevdiğine yükselir libido azda olsa olmalı Yorumla Kupid 2 sa Libido az da mı olmalı Yorumla Cevap sahibi 2 sa Az derken hiç olmamasından iyidir Yorumla Kupid 2 sa Az olan ile anlaşılmaz olmayanla karşılaşılmaz bile ya yok Yorumla Cevap sahibi 2 sa Herkes yüksek libidolu değil diye demiştim. İki tarafda yüksek olmalı Yorumla Kupid 2 sa Doooğru Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 sa Sevilir niye sevilmesin klimasıyla gelsin ama 😂😂😂 2 12 Yorumla Kupid 2 sa Klimalı yer de olsa olmasaaa daaaa Yorumla Cevap sahibi 2 sa 😂😂😂 ay çok güldüm bu soruya yazın az libidolu kışın çok libidolu sevgili yapma işi 😂 Yorumla Kupid 2 sa Çok kötü olur beee Yorumla Cevap sahibi 2 sa Sezen aksunun teninin tuzunu canım tattığım sensin dediği aşk bu aşk olurdu 😂 Yorumla Kupid 2 sa Bu aşk değilde tuza bağımlılık djshsjs Yorumla Cevap sahibi 2 sa 😂😂😂 ödem olcak her yanımız valla Yorumla Kupid 2 sa Atarsın be ne olması shshshsBu arada ilginç bir şey söyleyeceğim sen gizli yazıyorsun ya bana kullanıcı adınla bildirim düşüyor hdhdhd Yorumla Cevap sahibi 2 sa Çünkü sonradan gizlendim ondan beni elerler yoksa burada 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 2 sa Sana gelsin adım önemli değil 😂 Yorumla Kupid 2 sa Ya ahahahaha nasıl bir eleme mesela shshsj Yorumla Cevap sahibi 2 sa Mahvederler beni sus 😂 Yorumla Kupid 1 sa Uuuuuu jfhfgu Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 3 sa Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Kesinlikle evet 1 1 Yorumla Kupid 3 sa 🫠🫠🫠 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 1 sa Sevilir yazı kışı yok. Ama bıktırmasın yine de 1 2 Yorumla Kupid 1 sa Ne istediğini bilmiyorsun diye yorumladım hghghh Yorumla ŞeffaflığınRitmi 1 sa Xnxbsns Yorumla
ayıcıkmayıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 3 sa Her mevsim. d 3 2 Yorumla ayıcıkmayıcık 3 sa Bakıyorum merak etme Yorumla Kupid 3 sa Kral özelden salça ol ya bildirim geliyor en irite olduğum şey Yorumla
_Reyyan__ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 2 sa Hayır 0 3 Yorumla _Reyyan__ 2 sa İğrenç Yorumla Kupid 2 sa Aayyynen yapay zeka Yorumla _Reyyan__ 2 sa Xkodoxlskdkskx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İki tarafda çok yüksek libidoluysa yaz kış fark etmez, sorun olmaz. Bir taraf az ise sıkıntı çıkabilir
İki tarafta olmazsa ilişki de ilerlemez bence
Bencede, insan seviyorsa sevdiğine yükselir libido azda olsa olmalı
Libido az da mı olmalı
Az derken hiç olmamasından iyidir
Az olan ile anlaşılmaz olmayanla karşılaşılmaz bile ya yok
Herkes yüksek libidolu değil diye demiştim. İki tarafda yüksek olmalı
Doooğru
Sevilir niye sevilmesin klimasıyla gelsin ama 😂😂😂
Klimalı yer de olsa olmasaaa daaaa
😂😂😂 ay çok güldüm bu soruya yazın az libidolu kışın çok libidolu sevgili yapma işi 😂
Çok kötü olur beee
Sezen aksunun teninin tuzunu canım tattığım sensin dediği aşk bu aşk olurdu 😂
Bu aşk değilde tuza bağımlılık djshsjs
😂😂😂 ödem olcak her yanımız valla
Atarsın be ne olması shshshs
Bu arada ilginç bir şey söyleyeceğim sen gizli yazıyorsun ya bana kullanıcı adınla bildirim düşüyor hdhdhd
Çünkü sonradan gizlendim ondan beni elerler yoksa burada 😂😂
Sana gelsin adım önemli değil 😂
Ya ahahahaha nasıl bir eleme mesela shshsj
Mahvederler beni sus 😂
Uuuuuu jfhfgu
Kesinlikle evet
🫠🫠🫠
Sevilir yazı kışı yok. Ama bıktırmasın yine de
Ne istediğini bilmiyorsun diye yorumladım hghghh
Xnxbsns
Her mevsim. d
Bakıyorum merak etme