Son zamanlarda kime baksan kadın erkek fark etmez olgun insan istiyor peki sizce olgunların yatakta iyi olduğu nereden çıktı ve bu ilgi neden arttı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda kime baksan kadın erkek fark etmez olgun insan istiyor peki sizce olgunların yatakta iyi olduğu nereden çıktı ve bu ilgi neden arttı?

Bence olgun kadınlara ilginin artmasının sebebi sadece yaş değil; özgüven, açıklık ve ne istediğini bilme ihtimali.. Kendi bedenini tanıyan, hoşlandığı şeyleri söyleyebilen ve karşısındakini de önemseyen bir kadınla cinsellik daha rahat ve tatmin edici olabilir.. Olgun kadınların “yatakta daha iyi” olduğu düşüncesi de buradan geliyor... Ama yaş tek başına kalite garantisi değil.. Kırk yaşında olup hâlâ iletişim kuramayan kadın da vardır, yirmili yaşlarında kendini ve bedenini çok iyi tanıyan kadın da. Deneyimli olmakla iyi bir partner olmak aynı şey değil... Genç kadınların artısı ise enerji, heyecan, merak ve birlikte keşfetmeye daha açık olmaları olabilir.. Eksisi isetecrübesizlik, ne istediğini söyleyememe, beden kaygısı veya cinselliği p*rno ve sosyal medya kalıpları üzerinden yaşama ihtimali... Olgun kadınlarda ise bazen alışkanlıkların fazla yerleşmiş olması, geçmiş ilişkilerin yükü veya yeniliğe kapalı olma durumu görülebilir. Yani iki tarafın da güçlü ve zayıf yanları var... Milf/mature ilgisinin görünür biçimde artmasında p*rn* kategorileri ve sosyal medya da etkili.. Olgun kadın eşittir tecrübeli, özgüvenli, yönlendiren ve çekinmeyen bir fantezi karakterine dönüştürüldü.. Gerçek hayatta ise her olgun kadın böyle olmadığı gibi, her genç kadın da tecrübesiz değildir...
Sonuç olarak yatakta iyi olmayı yaş değil; iletişim, özgüven, istek ve uyum belirler. Yaş deneyim kazandırabilir ama kaliteyi garanti etmez...
Birincisi tecrübe tabii ki. Ayrıca olgun kadınlar ne istediğini biliyor ve bunu dile getirmekte çekingen de değil. Daha az sorumluluk hissederek daha fazla seks yapma avantajı da var tabii. Yaş farkı genelde ciddi bir ilişkiye dönüşmeyeceğini sinyalliyor iki tarafa
Ülke nüfusu dünya nüfusu yaşlanıyor yeni nesiller azınlıkta kaldığı için büyüklerin bahçesin de oynuyorlar o yüzden ilgi ve sevgi değişkenlik gösteriyor
Yatakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum sadece. Çocuk büyütmek istemediklerindendir, özellikle yeni nesil biraz fazla değişik geldiğinden olabilir.
Cevap
18Cevap
Biz yaşca büyük olgun erkek istiyoruz diyince de para avcısı oluyoruz 😂 Bende genç erkekleri sevmiyorum. Olgun Adam gibisi yok
45 sınırımdır 🤣
İyidir 40 😆 20 yim
İnsan haysiyetsiz olur anlarım ama bu kadarı gerçekten fazla bildiğin pedofili ve gram utanma ypk
Milf olayı farklı mı? 😂
Sapkınlıga bak Allah affetsin
Arkadaş milflerden de gençlerden de ilgi görmüyor demek ki bir şey diyemem
Dışarda genç kızları tuzağına çeker artık hesabı silindi
En güzel çağımdayım. 38 yaşındayım :)
Sebebi sadece yatak değildir diye düşünüyorum
Daha aklı başında olmaları bile yeterli bi sebep küsüp trip atmamak vs de
Net valla oyle
Çünkü çoğu erkek deneyimli ve olgun kadınlar istiyor.
Hepsi öyle değil tabiki bu mesnetsiz bir algı 40, ı devirmiş ergenler var 20, sinde 45 kafasında kadın var bu olgunluk değil tecrübe ile sabit
Ya gemc çıtır ama olgun ruhlu
ya da direkt olgun ikisinden birini severim
Ergenuslar çoğaldı
Bilmem estetikle genç olmaya fiziği toparlamaya başladıkları için olabilir mi
Gençlerin friplerinden
Olvunlarda o yok her pozisyona hakim
Yapmadıysa da bir şekilde biliyor
1tecrübe
2 öz güven
3 istediğini bilmesi
kapris yok beklenti az, naz az söz az olacaklar belli zaten uztmaya gerek var mı? sorun bu , belli yaşta yani gençken zaman geçiririz , orta yaştan sonra zaman kaybetmeyiz
Daha dünkü 2000li bebeler macera peşinde 😂
Milfin sesleri yükseldi 😂😂😂
Milf olmak da ayrı bir seksi hissettiriyo ama xjxnxj
E hemfikiriz zaten bizde milf arıyok
🫨
Hiç çekemem ergenleri ve onların boş çenelerini :-)) olgun bir başka işinde iyidir :-)))
Nerde ne yapılması gerektiğini bilen olgun bir kadın. Okyanus dibindeki istiridye kabuğuna benzer. Kabuğunu açman yeter. O sana tüm güzelliklerini gösterecektir. Konuşurken ağzını yüzünü 90 derece yamultan kızlardan ne olur ya :)
Yaşıtlar evlenme peşinde milfler eğlenme peşinde ve olgun oh miss gibi.
Çok saçma olgun kadın bitmiş kadındır bana göre bıkmıştır yapa yapa ki
Kıskanma, aksine olgun kadın daha iyidir gençlerden
Sende birgün o halde olacaksın
Uzayın beyler
kime göre neye göre şimdi yani :d
Görüntü olarak çekiyor ve tecrübeli olması
Olgun kadın candır ya
Herseyin kıymetini bilirde ondan bir milf olarak
Milf favorimdir çok harikulade.
Milf tecrübe demek kız heyecan demek stajı tecrübelşyle yapıp diplomayı gençten alırım :-))))
Aklı başında ergen tavırları olmadıkları için
gote baksan anlarsin
Açemi lazım
Kanka fantezi sadece
Tecrübeden dolayı sanırım
Ben genç seviyorum
Onlar çekici
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?