Cinsel doyumun sırrı yatakta tamamen "teslim olmak" mıdır, yoksa her an "kontrolü elinde tutmak" mı?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel doyumun sırrı yatakta tamamen "teslim olmak" mıdır, yoksa her an "kontrolü elinde tutmak" mı?
Bence bunun tek bir doğru cevabı yok 🙂 Bazı insanlar kendini tamamen rahat bırakıp partnerine güvendiğinde daha yoğun şeyler hissediyor, bazılarıysa kontrolü kaybetmediğinde daha rahat ve güvende hissediyor. Cinsellikte en önemli şey aslında insanın kendini kasmadan, doğal hissedebilmesi.
Bir de sadece “teslim olmak” ya da “kontrol etmek” değil, iki kişinin enerjisinin uyumu önemli bence. Bazen insan hem güvende hissedip hem de anın içinde akabiliyor. O zaman olay sadece fiziksel olmaktan çıkıp daha duygusal bir yakınlığa dönüşüyor.
Yani bana göre cinsel doyumun sırrı tek bir rolde değil; rahatlık, güven, iletişim ve karşılıklı uyumda 🙂
Karşıdakine güvendikçe teslim olurum ve zevk almaya başlarım. Ona bırakırım. Benim gözlemlediğim kadın ne kadar rahat olur ve zevk alırsa erkek de o kadar zevk alıyor. Her şey bi anlamda bizi mutlu etmek için.
Cevap
9Cevap
Erkeğin dizginleri eline aldığı, kadının teslimiyetçi davrandığı ilişki.
Benim tamamen kontrolü elde tutmam hoşuma gider
İkisi de değil ya, nasıl mutlu oluyosan onu onu yap
Günah evlatlarım günah 😀
😂😂 ok
Her an kontrolü elinde tutmak gerekir ama arada da kısa süreliğine kontrolü ona vermek gerekir
Ben teslim olmam teslim alırım😃
Kontrol elde olmalı.
Kontrolü elinde bulundurmak bana göre
Anı yaşamak 🫠
Karşı taraf ne isterse yapmaktır
Kasmayın bu kadar nasıl istiyorsanız öyle davranın
En çok stres yapan daha çok kadınlar
iki farkli tat
Kontrolü eline almak
Teslim olmak
İkisi de
Yatak iyidir