Bence bu tamamen karakter meselesi. Ciddi düşünen birçok erkek, sırf seks istediği için acele etmez. Karşısındaki kadına saygı duyar, onun hazır olmasını önemser ve bazı anların doğru zamanda yaşanmasının daha değerli olduğuna inanır. Çünkü bazı ilkler, sadece yaşanmış olmak için değil; güzel bir anı olarak kalması içindir. Bu erkek içinde böyledir,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 sa
Erkekler istedikleri ile seks yaparlar. Sevip sevmemeleri çok önemli bir detay değil desem
Bu konuya yapar ya da yapmaz diye cvb vermek istemiyorum seven bı erkek karşındaki ne saygı duyar cinselik istemeyen birine cinselik için yanaşmaz ve ona saygı duyar ama durum eşitse kadında istiyosa buna kimse mani olamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence bu tamamen karakter meselesi. Ciddi düşünen birçok erkek, sırf seks istediği için acele etmez. Karşısındaki kadına saygı duyar, onun hazır olmasını önemser ve bazı anların doğru zamanda yaşanmasının daha değerli olduğuna inanır. Çünkü bazı ilkler, sadece yaşanmış olmak için değil; güzel bir anı olarak kalması içindir. Bu erkek içinde böyledir,
Erkekler istedikleri ile seks yaparlar. Sevip sevmemeleri çok önemli bir detay değil desem
Sende ne boş konuşuyorsun ne diye herşeyimizi döküyorsun ortaya..
@SkyAlp-M 🤭🤭🤭🤭
Çok zevk alıyorsun dimi şu an
Bu konuya yapar ya da yapmaz diye cvb vermek istemiyorum seven bı erkek karşındaki ne saygı duyar cinselik istemeyen birine cinselik için yanaşmaz ve ona saygı duyar ama durum eşitse kadında istiyosa buna kimse mani olamaz
Yapmaz çünkü evleneceğinden emin olduğu için acele etmez
Yaparım tabiki bu önemli,
Ben bunun fazla masumlaştırma olup acemilik olduğunu düşünüyorum
Yapmaz ama seks yapacağı kadın illa olur. Biriyle ciddi olur digeriyle cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olur
Evet yapmak isteriz
Eee tabi
Yapılır bence
tersinin olması gerekmiyor mu?
Erkekler herkesle seks yapar bu nasıl soru😃
Neden yapmasın yapar
Erkeklerin Yapmadığı biri Var mı?
Yapar neden yapmasın
Evet ciddi olunca orgasma engel mi
Kesinlikle düşünmez
Yapıyoruz
Yapar