Çünkü her ilişkinin amacı aynı değildir. Bazı insanlar birini tanımak, duygusal bağ kurmak ve evlilik düşüncesiyle ilişkiye başlar. Bazıları ise sadece çekim, eğlence veya seks odaklı bir ilişki yaşamak ister.
Buna evette demem hayırda yetişme kendini yetiştirme tarzı önemli erkeğin onlar için evlenicek evlenecek olarak ikiye ayrılır kızlar geriside kolay veya zor olarak ona kendini tanıtmaya kslmış kızlarda nasıl olsa evlensin yatarsam mecbur evlenir hamile kalırsam zihniyeti onları sıkarken kızların kurtuluşu gibi bir saçma zihniyette var
Evlenmeden önce seks yapan kadın %90 ihtimalle sap gibi ortada kalır. Ortada kalmazda evlenirsede %90 aldatılır. Evlilik dışı cinsellik yaşayan birinin aldatma ihtimali çok yüksektir. Evlenmeden cinsellik yaşamayın
Böyle bir uyarıyı yapan erkek yaşıyo mudur sence? Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım herkes eşine özel olmalı. Adam olan düzgün bir erkek bulmak istiyorsanız evlilik öncesi cinsellik yaşamayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ne maksatla takıldığına bağlı,
Bazıları Evlenir, bazıları evlenmez
Neden
Çünkü her ilişkinin amacı aynı değildir. Bazı insanlar birini tanımak, duygusal bağ kurmak ve evlilik düşüncesiyle ilişkiye başlar. Bazıları ise sadece çekim, eğlence veya seks odaklı bir ilişki yaşamak ister.
Buna evette demem hayırda yetişme kendini yetiştirme tarzı önemli erkeğin onlar için evlenicek evlenecek olarak ikiye ayrılır kızlar geriside kolay veya zor olarak ona kendini tanıtmaya kslmış kızlarda nasıl olsa evlensin yatarsam mecbur evlenir hamile kalırsam zihniyeti onları sıkarken kızların kurtuluşu gibi bir saçma zihniyette var
Evlenmeden önce seks yapan kadın %90 ihtimalle sap gibi ortada kalır. Ortada kalmazda evlenirsede %90 aldatılır. Evlilik dışı cinsellik yaşayan birinin aldatma ihtimali çok yüksektir.
Evlenmeden cinsellik yaşamayın
Ama siz erkekler dilediğiniz gibi yaşayın öyle mi
Böyle bir uyarıyı yapan erkek yaşıyo mudur sence?
Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım herkes eşine özel olmalı.
Adam olan düzgün bir erkek bulmak istiyorsanız evlilik öncesi cinsellik yaşamayın.
Evlenir herşeyi onla yaşamak güzel
Bencede
Memnun ise evlenir tabi neden olmasin
derken ataerkil toplum yapimiz aklima geldi
Evlenir neden evlenmesin. Yeter ki ten uyumu ve karşılıklı arzu ve istekler olsun
Bitane suriyeli kız vardı çok güzeldi cinsel ilişkiden sonra onu hiç göremedim evlenecektim onla 😂
ooo her seks yaptigimizla evlensek 20 30 esimiz olurdu heralde
Bana göre evlenir
Yani amaç sadece seks ise hemen evlenilmez de. Ama sevişildiyse zaten duygu da vardır. İyice yakınlaşılır. Evliliğe gidebilir güzel olur ya
Evlenirim o kendisini bana teslim etmiş o fedakarlığı göstermiş 👍
evlencek diye bir sey yok illaa
Sabırsızlıkla evlenmek ister
Ecs değil ilkiyse kızın seviyorsa evlenir
Evlenmez (sebebini yazınız )
Yatakta hareketliyse evlenirdim
Evlenebilir
Evlene bilir
Onu tercih etmiştir