Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oooooo istemediğin kadar fakat hiç birine uymadım... En çok evli bayanlardan geldi hemde toplum için de.. İşin en kötüsü en yakın arkadaşının eşinin üstü örtülü mimiklerle bunu istemesi beni üzmüştür.. ir anlık zevk bazen ömür boyu rezillik getirir rahmetli babam derdi hep..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel sozmus.. nasil yani ya okadar mi dusmus insanlar?
- +1 yıl
Maalesef gözü kapalı evleniyor bayan. Adam içkici gece eve gelmiyor ve geldiğinde leş gibi içki ve sigara kokuyor.. Tabi karşısında bakımlı ve tertemiz erkeği görünce bir anda etkileniyor ve işte o zaman her şey kopuyor.. Şimdi ona uydun mu çok şey tehlikede demektir... Eşinin yanında bir arkadaşın hanımının ısrarla bakarak dudaklarını yaladığını ve gözlei ile sanki haykırdığını''Seni arzuluyorum''diye bağırdığını görmek çok zor bir durum. Bir göz kırpmak ve baş hareketi işlem tamam.. peki sonra evet sonra yaşadığın zevk bittikten sonra senin içinde ki pişmanlık ve onun rezilliği.
En İyi Cevaplar
Gerekse açık açık, gerekse üzeri kapalı bir şekilde aldığım teklifler oldu.
Bazılarıda teklif yerine yalnızca niyetini belli etti üstü kapalı ama gayet anlaşılır bir biçimde.02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sozler bunlar?
+1 yılOlmadım, tacizde edilmedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılKız ama sadece arkadaş evine çağırmıştı başka şehirde yaşıyordu. 2 gün sonra sen benim yatağımda yat ben salonda yatarım demişti tamam dedim bilgisayarla işim bitince yatağa doğru gittim birlikte yatalım dedi olur dedim işte uyumadık ama
05 Yorumla
Soran+1 yılbende tam helal olsun kiza diyicektim de misafrperver degilmis pek :/
- +1 yıl
O güne kadar misafir umduğunu değil bulduğu yer mantığıyla düşünüyordum. Öyle değilmiş umduğundan fazlasını da bulabiliyormuş.
Soran+1 yılPeki sonra ne oldu?
Soran+1 yılMisafirlik bitti sohbette mi bitti..
- +1 yıl
Her derdimi anlatırım konuşuruz imkan oldukça. Tüm dakikalarımı ya babamdan para istemek için ya da o hatunla konuşmak için harcıyordum :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Açık açık da oldu. Kimisi güzel son kimisi ise kötü son ile bitti.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel sonu anladim da kotu son nasil oldu?
Neler soyledi peki ima eden.
+1 yılüsü kapalı davet eden oldu.. karşıma bornozla çıkan oldu. birde benimlafımı yanlış anlayıp seks daveti sanan ve hemen yapalımm diyen bir bayan oldu :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYok artik ciddi misin ya :/ bu kizlara bak ben bunlara gore 10 yasinda kiz cocugu kaliyorum herhalde.
- +1 yıl
lisedeyken de bir kız benle hep açık saçık konuşurdu.. ama o zaman bunun bir davet olduğunu anlamamıştım. o da bana bir hediye verdi çok sonra.. bütün sınııfın gözü önünde maket bir eşek verdi bana . gözümün içine baka baka... bana eşeksin dedi yani
Soran+1 yılEseksin anlamadigin icin degil mi yoksa onun da mi bir cagrisimi var mi diye dusunmeden edemedim.. aman biraksana ar damaei catlamis onlarin. Bir kiz nasil bu kadar dusebiliyor ya tabi buyuk konusmak gibi olmasin da hani kiz para istesin ilgi istesin onu istesin bunu istesin ama yani istegi varsa bile bunub icin bu kadar dusmesin ya dusunsene sen kadinsin zaten o gun tisortun biraz acik olsun ya da etegin boyu her gun giydiginden biraz kisalmis olsun zaten karsi taraf gece seni hayal edicektir daha ne ugrasiyorsun ki.. guzelligiyle anilmali bir kiz ya arzusuyla degil.
- +1 yıl
öyle deme kız bunu herkese yapmıyorki bana yapıyor. hoşlandığı erkeğe yani.. senin gibi düşünecek olursak.. bir erkekten hoşlanan her kız sapıktır diycez öylemi :(
Soran+1 yılHayir bak ne dedim en sonunda senin birsey yapmana gerek yokken bu kadar kuculmen kotu ya.. tayt bile tahrik edebiliyorken bu erkekleei bornozmus ima mi ne gerek var diyorum.
- +1 yıl
ama bornoz giyen komşumdu.. sadece merhabalığımız vardı.. yani başka türlü davetkar olduğunu zor anlarsın..:)...
Soran+1 yılBilemiyorum ya.. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ne diyim.
- +1 yıl
amin diyelim... bizde
oldu 1-2 de önemsemedim. sebebi ise daha önceki tecrübelerimde kafamın rahat olmaması ve doğru gelmemesi. En iyisi evlenmek de nerede bende o şans.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur ins ya Allah gonlune gore versin.
Soran+1 yılInsallah ya :)
+1 yılevet eve gel senle kahve içelim oluyor bu genelde ee kahvenin hatrı buyuk malum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTurklerde buyuk de Amerikada pek degil :D
- +1 yıl
haha aynen :) orada önemli olan şey hazlar daha çok ilk gün yatıyorlar zaten memnun kalırlarsa devam ediyorlar
Soran+1 yılTabi filmlerinde boyle.. gercegini bilmiyoruz :D
- +1 yıl
gercektede öyle merak etme :D
+1 yılOldu çok oldu ama o tiplerle hiç işim olmaz bana açıklık lazım..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Yani ne istediğini bilen kız gelsin söylesin böyle böyle diye oyunlara üstü kapalılıklara gerek yok.. Gerçi bıraktım ben artık seks hayatını.. ciddi bir şeyler istiyorum ve olacak inşallah
beni davet etti evet üstü kapalıydı pek bir tarafları görünmüyordu ama altı çok açıktı ve felakettti
01 Yorumla
Soran+1 yılTovbe estafurullah hadi sen ikna etseb vs dersin erkek sansini deniyor kadina ne oluyor ya bu ne hormon boyle.
aynen ailemle kavga ettim bu aksam yanliz kalicam dedim seni yanliz birakmak istemiyorum dedi😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılE ne var bunda? Belki disarda kaldigin icin sokakta kalma diye dedi.
düz teklifler aldım. dümdüz yani. malum kelimeleri kullanarak. oha dedim la ne cesaret.
02 Yorumla
Soran+1 yılHay masaalh cesaretinden dolayi tebrik etseydin :D
+1 yılDirek teklif oldu, reddettim. Böyle garip biriyim işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana !
- +1 yıl
Helal olsun denecek bir durum yok ama neyse.
davet edilmedim, ama davet edilirsem degerlendiririm.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi bakalim :D
Ne zirvaliyon sen, ne dedigini kimse anlamadi eminim
05 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden mi herkes cevap yaziyor :D
Soran+1 yılErkekler ustu kapali teklif eder ya cinselligi.. bunu hic bir kiz size/ sana yapti mi? Soru tam olarak bu
Soran+1 yılVay namussuzlar :D gecmis olsun :D
Aksam bize gelsene veya bizim eve gidelim mi demek direk öyle zaten :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen oyle dusunme len. Belki msafirperver ya da annesi cagirdi kizinin begendigi cocugu gormesi icin :D
+1 yılBeni de ramazanda kızın biri çağırmıştı yarın oruç tutma gel bende tutmayacam diye :d
04 Yorumla
Soran+1 yılYuh ama belki niyet iyidir ya heemn cinsellik dusumeseydin :/
- +1 yıl
Sen benim yerimde olsan ne düşünürdün? :))
Soran+1 yılevde yemek yapicak yedirecek enayi ariyor :D
- +1 yıl
Yedirecek kısmı doğru :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılettiler ama ben kabul etmedim kendimi evleneceğim kadına saklıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadae guzel dusunuyorsun ya :)
Cevap sahibi+1 yılbakire bir kadınla evlenmek istiyorsam benim de bakir olmam gerek, o ilk heyecanı birlikte yaşamalıyız
Soran+1 yılSupersin ya Allah gonlune gore birini versin ins :)
Cevap sahibi+1 yıltemennilerin için teşekkürler, allah sana da gönlüne göre versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet. Yay burcu iki hatun vardı ikisi de beni sürekli ayartıyordu.
02 Yorumla
Soran+1 yılVay namussuzlar.. kanmasaydin onlara :D
Cevap sahibi+1 yılSevgili olup seviştik zaten :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru Çok Karmaşık Geldi Anlamadım. Diyanet Ne Alaka, Bişeyinin Birşey Ne Demek, Çağıran Kim Çağrılan Kim.
İmla Kurallarına Dikkat Etseydin Keşke01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ustu kapali teklif eder ya cinselligi.. bunu hic bir kiz size/ sana yapti mi? Soru tam olarak bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kız beni üstü açık ya da üstü kapalı hiç fark etmez sekse davet etse bir an bile durmam, kızla seks yapmak için yer ayarlarım
04 Yorumla
Soran+1 yılVay anasini.. insan bir naz yapar :D
Cevap sahibi+1 yılkonu seks olunca asla naz yapmam. belki naz yapınca kız gider. işimi şansa bırakmam öyle bir durumda
Soran+1 yılAllah seni ne yapmaya ya :D
Cevap sahibi+1 yılo şans her zaman ele geçmez. iyi değerlendirmek lazım. haksız mıyım yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet etti ama ben yapmadım. Pişman mıyım deli gibi. Napalım hataydı yaptık işte :)
00 Yorumlaarkadaşının olayın da bir terslik var ama neyse (adamin birseyinin birsey kizi)
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben unuttum diye oyle yazdim diyanet baskaninin birseyinin birseyiymis iste kiz :D
Soran+1 yılTovbee :D
+1 yılOldu tabi, kızlarda nefis yok mu sanki.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe soyledi peki?
- +1 yıl
Bildiğin yatağına çağırdı
Soran+1 yılOha ya :/
- +1 yıl
sen kızları çok mu masum sanıyodun:)
Soran+1 yılTabi ki.. ben hep erkek ikna ediyor saniyordum :/
+1 yılOlmadi :) dogru soyle sen yaptin mi yoksa :))
02 Yorumla
Soran+1 yılYapsam niye sorayim manyak :D
- +1 yıl
Ne bileyim belli mi olur sana :))
Ahlaksız teklifte bulunduğum oldu :P
02 Yorumla
Soran+1 yılSana etmemisler yani aman iyi :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sayısını hatırlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılOha.. ciddi misin?
Soran+1 yılEtmesen daha iyi gibi :/
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. öpücük bile atmadılar gafıller
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D yazik l*n uzuldum simdi :D
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Yabancı devletlerde oluyordur öyle şeyler yav :D
00 YorumlaOkulda daha bugün oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok ben böyle sapıkça şeylere karşıyım
01 Yorumla
Soran+1 yılEn guzelini dusunuyorsun
Taciz degil benimki direk tecavüz:)
03 Yorumla
Soran+1 yılSana sahip mi oldu yoksa o ahlaksiz :D ciddem etti mi teklif bir kiz ya senin degil karsi tarafin teklif etmesini soruyorum
Soran+1 yıl:D ayy gecmis olsun :D
+1 yılÜstü kapalı oluyor genellikle.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler diyorlar peki?
+1 yılgenedle acık sekilde isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılAferin :D
- +1 yıl
o yüzden tatlım hep aldım :)
Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Yok olmadı olacaktı izin vermedim
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani.. nasil hisseettin bunu?
Soran+1 yılDulsa zaten sasirmamakgerek yaklasmasina.
bu nasıl soru böyle anladıysam arap olayım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ustu kapali teklif eder ya cinselligi.. bunu hic bir kiz size/ sana yapti mi? Soru tam olarak bu :D
Soran+1 yılIyi bakalim olmasin zaten :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldavet etsin hiç geri çevirmem :D üstüne atlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan biraz naz yapar be :D
Cevap sahibi+1 yılnazı kız yapar bana göre değil :)
calıstıgım ıs yerındekı bayan yapmıstı bana
00 Yorumla
+1 yılo kadar azgın kız daha rastlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldu arada sırada.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılnerde öyle bir kız:DD
00 Yorumla nasıl la
02 Yorumla
çokkkk...
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler diyorlar peki?
Soran+1 yılImalarini/kullandigi sozu soruyorum yaptiklarinizi degil ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadi olsaydi affetmezdim :)
00 YorumlaHiç birşey anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kez sen ustu kapali beraber olalim demek yerine bir kiz beraber olmayi ima etti mi diye soruyorum.
Soran+1 yıl44 yasinda ee olsun dersin tabi :D
hayır etmedi
03 Yorumla
Soran+1 yılne guzel o zaman :D
Soran+1 yılEn guzeli ;)
ağlıyorum 1 sn
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye :D yoksa sana sahip mi oldu seni kandirdi mi o ahlaksiz :D
Soran+1 yılYok len ben yapsam niye soruyum :D
+1 yıledenler oldu
10 Yorumla
+1 yılnerde orda yürekliii