Cinsel Yaşam 13 gü Cinsellikte hep aynı rutine takılmak mı daha iyi, yoksa yeniliğe açık olmak mı? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Cinsellikte hep aynı rutine takılmak mı daha iyi, yoksa yeniliğe açık olmak mı? Güncellemeler12 gü Güncel Cinsellikte hep aynı rutine takılmak mı daha iyi, yoksa yeniliğe açık olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Cinsel Yaşam konusunda 29b cevap paylaştı. yenilik sevmem 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 13 gü Yeniliğe açık olmak derken uçuk kaçık şeyler de olmaz. Sapkınlığa girecek her şeye karşıyım 1 2 Yorumla ℓuciffєя_ 13 gü Yeniliğe açık olmak bence sınırları tamamen kaldırmak değil. İki insanın birbirini tanıması, keşfetmesi ve ikisinin de içinin rahat ettiği şeyleri paylaşması önemli yani iki insanı rahatsız etmicek şekilde olmalı.. Yorumla ŞeffaflığınRitmi 13 gü O zaman olur tabi yeniliğe açık olmaktan yanayım Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 gü Yenilik denilen şey iki kişi arasında mahremiyete uygın bir şeyse pek tabi olmalıda.. 2 0 Yorumla
Liyann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 gü Yeniliğe açık olmak , tek kişiye , eşe bağlı kalmak şartı ile 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 13 gü Mantık çerçevesindeki yeniliklere açık olunmalı rutin sıkar 1 0 Yorumla
turkishdelightHAKO Takip Et Xper 3 Yaş: 18 11 gü mesela ben genelde şnorkel denerim olmassa duş başlığını sökerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 13 gü https://www.youtube.com/watch?v=QRZMTy8sibs böyle şeyler lazım arkadaşlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 13 gü ben görsele takılı kaldım ya onu napıcaz 1 2 Yorumla ℓuciffєя_ 13 gü Bişey yapamıyoruz Yorumla Cevap sahibi 13 gü 🥺 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 11 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yenilik bir yere kadar. 4 pozisyon bil yeter. 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 11 gü Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Yenilik mi Normali olsun da:)) 1 0 Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 11 gü Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Yenilik iyidir 1 1 Yorumla ℓuciffєя_ 11 gü Katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yenilik sevmem
Yeniliğe açık olmak derken uçuk kaçık şeyler de olmaz. Sapkınlığa girecek her şeye karşıyım
Yeniliğe açık olmak bence sınırları tamamen kaldırmak değil. İki insanın birbirini tanıması, keşfetmesi ve ikisinin de içinin rahat ettiği şeyleri paylaşması önemli yani iki insanı rahatsız etmicek şekilde olmalı..
O zaman olur tabi yeniliğe açık olmaktan yanayım
Yenilik denilen şey iki kişi arasında mahremiyete uygın bir şeyse pek tabi olmalıda..
Yeniliğe açık olmak , tek kişiye , eşe bağlı kalmak şartı ile
Mantık çerçevesindeki yeniliklere açık olunmalı rutin sıkar
mesela ben genelde şnorkel denerim olmassa duş başlığını sökerim
böyle şeyler lazım arkadaşlar
ben görsele takılı kaldım ya onu napıcaz
Bişey yapamıyoruz
🥺
Yenilik bir yere kadar.
4 pozisyon bil yeter.
Yenilik mi Normali olsun da:))
Yeniligin ne oldugu onemli simdi
Yenilik iyidir