İnsan oğlu bazen garip tellifler sunabilecek kadar az düşünüyor .. peki karşılaştınızmı ?
alanlar : tepkiniz ne oldu ?
yapanlar : gözünüzü karartan etken neydi ?
alanlar : tepkiniz ne oldu ?
yapanlar : gözünüzü karartan etken neydi ?
Arabaya çağırmaşlardı ama çantamda ansiklopedi benzeri kalın ciltli bi kitap var güveniyorumda kendime..
spor bi araba Söför mahali + ön 2 kişi
arkası 2 kişi =4 erkek hisara iniyoduk yokuşta önümüzü kestiler 3 kızız
gelsenize gibi hareketler çekip laf attılar cam açık eğildim nereye? dedim..(araba dolu ya)
Sıkışırız dedi.. aansiklopediyi arabanın camına kodum (kıramadım beceremedim)
Senin ananı varya eşşek sudan gelinceye kadar sıkıştııttırım lan pez. diye ağzımı bozarak cümlelerime devam ettiydim..
arkada cafe vardı sahipleri koştu sesime
Ansiklopedi de kütüphanindi ya ona üzüldüm en çok:( baya bi parçalandıydı..
:))))))))) aman turtii kaparlarr walla ;)
ergendik la bi de 16-17
Aldım. Beni en iyi cevap seçersen, sana 5 yıldız veririm dediler :(
puhahahah :)) allah belalarını verecek canım onların
yıllar önce bir sitede sohbet ederken uzayan sohbet sonunda kadının kocasının yanında olması ve ben inanmadıkça bana cam açmaları,sonra benimle sohbeti ilerletmeye çalışmaları ve akabilinde gelen teklif şok olmuştum gece onları aldım gezdirdim kadın bebekti erkek alkolik eve gittik karısını benimle paylaştı inanırmısınız ben yapmak istemedikçe bağırdı çağırdı kalkmamıştı uzun uğraş,adam karısının saçlarını çekip ağzına veriyordu bende arkasına geçmek zorunda kaldım hadi yap canını yak karımın felan diye bağırıp durdu tabi bir daha görüşmedim sapıktı adam resmen
İma yoluyla 45 yaş civarında biri bulunmuştu bu sayılır mı ?
:)) sayılırr tabiii
Cevap
3Cevap
üniversite okucağımız yerde öğrenci evi ararken ew sahibi olacak mendebura 3 arkadaş kiralıcaz kişi başına çok düşüyo fiyatta biraz indirim yapın deyince orasını merak etme senden kira almam istersen demişti.. şerefsiz...!şikayet ettim polise şahidim yok diye bişey yapamadılar. ama snra biz arabsını boydan boya çizip üzerine şerefsizin önde gideni yazmıştık.. yanına mı kalsaydı..? :DD
yuuuuuuuuh ! kalmasaydıı tabİ :D
senin gibiler lazım bu millete helal olsun
meyilli olanların dersini verdik desek.. kimseye o teklifi etmem zaten hal ve hareketlerinden belli ediyor. sevişirken devamını getirmekle sorumu sorar o da sevişmeye devam ederek cevabını verir..
Yolda laf atmak maksatli çok oldu ama ortaokulda bitanesi pandik tabir edilen elle tacizde bulunmuştu ama bende sağlam tokat atmıştım ve idareye şikayet edip sağlam dayak yemesini saglamistim
Aldım etmedim etmemde edeninde penisine tekme atar yerde yatan halinin fotoğrafını çeker ailesine gönderirim.
nasıl bi teklifftiiki ?
Benimle yatar mısın diye sorulmuştu.Dediğimin aynısınıda yaptım yalnız penisine tekme atıp yerde sürünen halini videoya çekip ailesine gönderdim nihahaha :D
:))
müşterimden birkaç evli bayandan birliktelik teklifi aldım.
ne iş yaparsın aga sen ?
bayan giyim fashion istanbul mağazaları.
anladım kardeşm ;)
14 yaşındayken almıştım, şoka girmiştim hala unutmuyorum.
ohaaaa yaaaa gerçi normal şarkılarda türkülerde bile 13 -14 gidiyoruzz
aldım kendimden yaşça büyük bir hocam tarafından.. kabul ettim ve pişman olmadım..
çok özellikle netten ööö
Evet geldi.
ewet geldi kısa ve öz oldu ;) birazcık detay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar