3 aylık evliyim nişanlıyken çok ölçülü bir insandı eşim çok severek evlendik elimi tutmaktan öpüşmekten ileri gitmezdi evlendik adam 180 derece değişti her akşam bir fantazi halinde evlenmeden önce kimse ile birlikte olmamış ama ben olur olmaz herşeyi denemekten 3 ayda yoruldum nasıl durulucak bu adam ya?
Cevabın nedir?
Ona sürekli ilişkinin kendine zarar verdiğini söyle cünkü bir süre sonra bölge tahriş oluyor :(. Bazı günler fantezi günleriniz olsun bunun karşılığındada ona zar alacağını söyle kamasutralı olandan :D o zarla baya eğlenir bence :D böylece çılgın fantezileri biraz daha indirirsin bu arada eşine arada sen baskı uygula öyle değil böyle yapcaz diye enazından senin tercihlerin daha normal olur :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSakın durdurma eşini ileride bu sefer dersin eşim istemiyor
Bizde böyleyiz şahsen eşiminde benimde hoşuma gidiyor314 Yorumla- +1 yıl
Ben uykusuz çok gittim işe
Soran+1 yılbenimde hoşuma gidiyo gitmesine kız şimdi yatak odasına diek yaptrıcam diyo ay annemler annesi geldiğinde nasıl bakıcaz insanların suratına
Soran+1 yıldirek
- +1 yıl
Haha tatlım o direk sonra sorun olur :))
Bunlar bir araya gelse biz yandık Haha
Soran+1 yılbende çok cilveliyim hep çadır kuruk ;) tövbe nasıl konuştum ya hahaha
- +1 yıl
Haha en güzeli işte bende çok fenayım bakma sakin olduğuma :))
Bazen iliklerini kurutuyorum eşimin Haha
Soran+1 yılnapalım canım elin karısına kızına bakıcağına evde mutlu olsunlar ;)
Soran+1 yıl@semakaya ispatlatma bana şimdi :P
- +1 yıl
Tatlım sorun yok rahat ol
Kaç yıllık evlisin canım
Soran+1 yıl3 aylık daha 2.5 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık
- +1 yıl
Owww canım çok normal zamanla başka şeyler olacak dikkat et :)
- +1 yıl
Aslında kafa denginsin tanış mak isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merak etme her açın bir doyum noktası vardır.. O da yakın da doyacak sen istediğin de kaçmaya bakacaktır.. Şimdi o kendini açken darı ambarına düşmüş horoz zannediyor.. Eğer durdurmak istiyorsan karşı fantaziler yaratarak onu yormaya bak..
74 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuz için
- +1 yıl
heyt be dedeme bak :)
https://imgim.com/kar%C4%B1.jpg
Seninkinin durumu da aynen bu şekil :D Yılların birikimi var adamda güzelim 1 yıl sürer normalleşmesi :D:D44 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl uykusuzluktan göz altı torbalarım 10 kg olucak :D
Soran+1 yılduymasın et met :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
102Cevap
+1 yılEnişte tam benim kafadan :D helal.. Anladığım kadarıyla sende istiyorsun ama uykusuzluktan şikayetçisin sanırım.. bişicik olmaz korkma sanki o senden fazla uyuyor ne olmuş yani :)) Sanırım enişte akrep burcu B-)
20 Yorumlane güzel işte dizi izleyeceğinize her akşam değişikliklerle geliyor adam monotonluktan sıkılıyorum diyen bayanlar var bir sürü :)
hem az sabır adam kimseyle beraber olmamış volkanik dağ gibi lavları biriktirmiş bunca sene içinde faaliyete geçmiş :) elbet bir gün söner :) nasılsa günahda değil hayatını yaşa :) daha ne diiiimmm :)15 Yorumla
Soran+1 yılbütün para iç çamaşırına gitsin gece uyku yüzü görmeyelim o zaman :D:D:D
Soran+1 yıladam nerdeyse düğün takılarımızı victoria secret a bırakıp gelicek :D:D:D:D
+1 yılDaha ne istiyorsun sen ya inşallah benim eşim de öyle olur
41 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısını iste işe güce gidicek dermanın kalmaz :D
eeee... ama evlenemeden el tutmak bile yasak.. evlenmeden elini tutmamam sana kıyamam mıhabbetleri.. sonuç bu olur dostlarım. cinselliğe hiç girmezseniz tanıyamazsınız.
10 YorumlaCinsel aclik var. Birak yapsin başkasına gitse dahami iyi olur. Helal olan her ilişkiyi bikincaya kadar yaşasın gözü senden başkasını görmez ne güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılgörmüyo ya görür mü :D bakmıyo elalemin karsına kızına rahatsz olduğumu belli etmiyorum :) yoksa yandı gülüm keten helva :( özel dönemlerimde gün saydı adam ya
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. daha ne istiyorsun... nasıl olmalı sen ayıracan bacakları o girip işini görecek sonra yatıp uyuyacaksınız bumu olmalı... adamın kıymetini bil sızlanacağına hakkını ver durumun...
11 Yorumlaherkes ayri kafada. biri ister alamaz biri istemez tam tersi olur.. oturun konusun anlasin la.. insanizz insan git kocana konuss.. ne bo. k isin var burada.
11 Yorumla
Soran+1 yılonlada konuşuyorum yruldum artık uyuyalım diyorum 2 saat sonra aşkım canım kalk demeye başlıyo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltarif ettigin tipten bir tane de bnde var. ama bn ona bayiliyorum. sikayetci falan da deilim :)) tam yol devam ! :D
32 Yorumla
Soran+1 yıl:D devam devam direk istiyo yatak odasn :P anneme kayınvalideme ne dicem ben ya ühüüüü
- +1 yıl
Hahahaha
Direğe koptum Ya:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel kıymetini bil benim eşimde tam bir odun nasıl başlarsa oyle gider merak etme bize çok karıştılar başlarda iyiydi sonra çalıştığı ortam kız doluydu gözü dışarda şimdi 6 gün oldu ilişkiye girmedik :((
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok ya yasam tarzınınz ne derece bilmiyorum borctanmi harctanmi bazen oluyo 1 , bucuk ay bile olmdigi oluyo o diyo sorun sende Ben diyorum sende 😒
Cevap sahibi+1 yılKocanin isi ne maddi durumunuz nasil
+1 yılValla daha önce kimse ile birlikte olmamışsa bütün yalnızlığının acısını senden çıkaracaktır. Biraz sabretmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden almadan önce test etmek gerekiyor canım benim. Reenkarnasyon gerçekse ve bir daha gelirsen hayata test ederek al, ya da boşanırsan yenisini test ederek al ;)
20 Yorumlasonradan gorme derler ya korkulur boylelerinden neler neler yapar
10 Yorumla
+1 yılUlan adam karısına bile fantaziyle çakamayacaksa neden evleniyo? ? aldatsın mı seni yani ne istiyosun
50 Yorumlaiyi işte söyle hergün olmaz de en azından haftada 3 kere falan yap o zaman -_-
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 mü elinden gelse gecede 3
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafasına vazoyla vur bir tane. Kendine nasıl geliyor bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılkıyamammm :D
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. zamanla yoluna girer her şey. adam 25 yılın acısını çıkarıyor olsun artık D:
10 YorumlaOff tam benlik birisi ama sen tadini cikarmasini bilmiyrsun
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kocamda tam fantazici adam kamerada izlemek izlenmek istiyor senin eşinde istiyormu
24 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle şeyleri canım o benim üstümde deniyo herşeyi kamera falan yok
- +1 yıl
Bizim gibisiniz gizli :)
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
@Buseecansu sizin gibileri görünce yalnız olmadığım için seviniyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam hem şikayetçi değilsin hemde buraya konu açmış ballandiriyorsun bizi mi kiskandiriyorsun olan var olmayan var niye böyle yapıyorsun :)
Bir ikincisi sen uykusuz kalıyorsun da o kadar Fantazi yi kurup uygulayan birde enerji akitan adam nasıl uykusunu alıyor birde bu yönden bak adam seni mutlu etmek için çabalıyor belliki :)00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun kiiizzzzz? :)) :))
Bende öyleyim fakat kafa dengi bir eş adayı bulmak çok zor işteee 😉 ;) :(( :((00 Yorumladaha ne istiyorsun kız sonra da böyle değil diye üzülme
34 Yorumla
Soran+1 yılarada bir uyumak istiyorum bacımmmm:D
Soran+1 yılözel günlerimde adam gün sayıyo nasıl uyim evlendiğimden beri 5 günden 2 dönem adet gördüm 10 gün deliksiz uydum onda da hep ensemde :D
al kocanı karşına anlat durumu bu böyle giderse ben erken emeklilik isteyeceğim de yoruldum bu ne bir soluklan bugünde tatil dinlenme günü olsun de :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldinlenme günleri özel günler ;) onda da ensemde gerçi gün sayıyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl8 yıllık evliyim 3,5 yaşında çocuğum var çocuk olduğundan beri eşim tam bir asexsüel oldu bazen 3-4 ay ara veriyoruz sen öp başına koy umarım aramazsın bu günlerini
12 Yorumla- +1 yıl
oha artık 3 aymı boşa sen o karıyı
Cevap sahibi+1 yılbekara karı boşamak kolay
Konuşmayıp buraya yazmakta çareyi bulmuşsan bu evlilik yürümez ben söyleyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuşuyorumda arada ama direk de söyleyemiyorum dışarı yönlendirmemek için her istediğimi yapıyo ya büyük koz bu :P
Soran+1 yıldeğer vermemey bırak benim için ölücek bir dediğimi iki etmiyo şimdi açık açık anlatamıyorum ama bir öpücüğe ev süpürür o derece ailesine arkadaşlarına karşı beni yüceltir korumacı kollayıcı tavrı hep vardı hala var benim onla olmama inanamıyo her akşam nefesini dinlciem kalbini dinlicem bilmem ne bilmem ne.
- +1 yıl
Bayan eşiniz gibi bakırim. Yorumları okudum ben evli değilim ama yaptıklarını sanırım ben de yaparım gibi geliyo. bu durumdan şikayetçi misiniz. daha çok sormak istediğim sorular var. ekleme imkanıniz var mı yanlış anlamayın beni
Elini öp başına koy..
*Kimisi yokluğundan şikayet eder kimisi çokluğundan..04 Yorumla
Soran+1 yılya çokluğundan şikeyetçi değilim oda benim ilkim bende onun ama arada bir uyuyalım ya çalışıorum işime enerjim kalmıyo:D
Soran+1 yıladam işi bittikten sonra bile dönüp arkasını uyumuyoki seve seve uyutmuyo hala senin benim olduğuna inanmıyrum nefesini dinlicem kalbini dinlicem :P
+1 yılNe yorulmasi daha yeni baslionuz adam da kac y ilin acisi var :))
17 Yorumla
Soran+1 yılorası öylede işe gidiyoruz sabah uyku uyutmuyo gece.
- +1 yıl
bir sure sonra azalir ya idare et :)) bu seferde monotonlasti die sorarsin :)))
- +1 yıl
on yıllık evli konuşuyo çünkü hahah :D
- +1 yıl
@busrasinirleniyor kizim evli mevli ne diyon kismetimi kapatcan #;)))) talipler azalirsa senden bilirim
- +1 yıl
azalmaz bebek :*
- +1 yıl
@Busrasinirleniyor o kadar eminsin yani :))
- +1 yıl
Eminim neden olmıyayım küçük olmasan ben alırdım seni hahahha :D
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. zaman ilerledikçe durulcak şimdi aç kurt ne yapsın yorulana kadar bekleyecen
04 Yorumla
Soran+1 yılyorulmuyo hiç işe gidiyorum sabah zor kalkıyorum uyku uyumuyoruz ya her gün her gece tövbe nerdeyse gündüzde işime gelicek.
Soran+1 yıldedim dedim spora yazılalım aşkım gel beraber dedim :D ata sporu yapıyoruz gel güreşelim dedi adam atladı üstüme :D
+1 yılEvliliğe kadar dayanamam her sevgilimle deli gibi fanteziler yapıyorum seksi iç çamaşırları alıp izlemeye bayılıyorum evlenincede bişey değişmez vay eşimin haline
00 Yorumlabir süre sonra düzelir daha ilk aylar olduğu için normal
00 YorumlaTopiş sin sen. skersn de sikayet skmessin de sikayet ne bu..
00 YorumlaSen istemeyince dahata artıyordur istek :D Fantazi bu ne kadar cok istenirse zevki kaçıyor :D
10 Yorumlayemekleri bol baharatlı yap, testesterol hormonu azalsın biraz ;) ya da bunun gibi şeyler. Özellikle kekik ;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıladam kaç yılın acısını çıkarıyor. durdurmaya çalışırsan soğutursun kendini.. zamanla düzelir. sakin ol..
01 Yorumla- +1 yıl
3 yıl sonrada kocamı geri nasıl kazanırım sorusu gelir..
+1 yılKoçan kendini sana saklamis ve sınırlar kalkınca tam manasıyla açılmış bulupta bunama
01 Yorumla
Soran+1 yılya bulupta bunamıyorum oda benim ilkim ama arada bir dinlen arkadaş işe gidiyoruz enerjim kalmıyo artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılbikinca birakir tepki gosterirsen sert sekilde seksden sogur ilerde sorun olur memnun olmadini belli et kendisine yakismadini soyle cocuk gibi olma de bunlari cocukcq buluyomus gibi yap birakir uzun surmez
01 Yorumla
Soran+1 yılona belli edemiyorum yoksa gözü dışarı kayarrr
+1 yılSen deki ona. Gel seni kadın gibi yapayım bu sefer ben erkek olim. Bu fantazide de sen kay ona bak birdaha yapıyormu 😃 al sana fantazi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılo hep hükümdar hep dominant ilişkide kabul etmez.
- +1 yıl
Sen dene kızım elbet ister ;)
Merak etme ilerde durcak kendisi dünya burası her şeyin sonu vardır
00 Yorumla
+1 yılAdam yillardir kurdugu hayali gerçekleştiriyo birak oynasin biraz :D
00 Yorumlaİlişki sırasın kasıklarına sıkıştır, İstiklal Marşını tersten okut, söz verdirt falan filan (:
00 YorumlaYa daha e istiyorsun. Adam herseyi sana saklamis
Bunu yapmasi da normal birak da biraz zevkine bak. Cunku yarin bir gun bunlari cok ozleyeceksin00 Yorumlaolsun daha ne ıstersın sende ayak uydur una farklı şeyler uygula çıldırsın zirvede beraber çakılın :-)
00 Yorumlayazık sana zamanla düzelir ya sıkıntı yapma hatta sen isteneye başlarsın :))
04 Yorumla
Soran+1 yılbende hareketlendiriyorum adamı aslında ben biraz durulsam oda durucakta :D
Soran+1 yılbolda giysem çıkarmasını bilir ;)
Daha ne istiyon ışte gitsin başka kadınlarla mi yatsın ver ne istiyorsa adama
02 Yorumla
Soran+1 yılgeceleri bazen uyumak istiyorum işe gidiyoruz işe enerjim kalmıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sıkıldıysan ara vermek istiyorsan yemeğine şap at ;) nihahahhaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk olunca azalır merak etme. anın tadını çıkarın sonra birbirinize hasret kalırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzelir mi dersin inş.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle düzelecektir. zaten çok hızlı giriş yapmış hem fantazileri bitecek hemde çocuk olacak sorumluluk alıp götürüyor bazı şeyleri inan.
+1 yılEllinin gri tonunu izleyip bu soruyu sormadıgın ne malum?
00 Yorumla
+1 yılişte adam benim gibiymiş bende olsam aynını yapardım iyi değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. benzetmek gibi olmasın ama hızlı koşan eşek yorulur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıl sonra buraya yazacaksın eşim. çok soğuk ne yapabilirim
10 Yorumla
+1 yılKimi yapmamaktan , kimi de aşırı yapmaktan muzdarip, neylersin dünya hali işte
00 YorumlaYakinda duzelir , daha yeni.. bir hevesini alsin adam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılpatlama yaşıyor normal bence. biraz daha dalgalansin
00 Yorumla bunun bu kadar sık olmamasını iste. Ayrıca sen sevmiyormusun ilişkide fantezi olmasını.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıladamı kırmadan anlat derdini kırarsan kuş uçar yuvadan :)))
00 Yorumla Durduramazsin keyfine bak bence :) o durumu yasayamayanlar var :)
00 Yorumla
+1 yılya oyle yapmasa ilgisiz olur yapsa yapti olur size var ya yaranilmaz ya
00 Yorumla
+1 yılyahu ne güzel işte ayak uydur sende ona aaa buldunda bunama bnce şükür et :D
00 YorumlaYılların acısını çıkarıyor zamanla tempo düşer. anlayışla karşılayın
00 Yorumla
+1 yılEvlendigi icin nasil olsa benim diyor herseyi hergun yapicak yapicak sonra baska kadinlara bakicak sen yorulduysan birak o calissin...
00 Yorumla
+1 yılcnmöyle düşünme bunarı yapmayıncada rahatsız olursun..
05 Yorumla
Soran+1 yılya doğru yaptığı ama şöylede bişey var sabah kalkıp işe gidemiyorum yorgunluktan
- +1 yıl
:) kıskanırlar seni... konuş ama uygun dilde canım senden kendini çekmesinnn o daha kötü olur...
Soran+1 yılbütün para iç çamaşırına gidiyo battık biz 3 ayda :D
- +1 yıl
gelsene sen özele yaa:D
Soran+1 yıltabiki hayr.
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!