karsınızdakini yükseltmek için ne söylersiniz ilk deneyiminiz nasıldı biraz bahsedin bize
10 gü
Karşımdakini yükseltmek için özel bir cümlem yok açıkçası. Çünkü yıllar içinde şunu fark ettim; insanları en çok etkileyen şey söylenen sözler değil, kendilerini nasıl hissettirdikleri.. Çoğu insan duyulmak için konuşuyor. Çok az insan gerçekten dinliyor.. Bir kadınla sohbet ederken bazen saatlerce anlatıp kimsenin fark etmediği bir şeyi iki dakikada fark ettiğinde, çoğu iltifattan daha etkili oluyor bu. Çünkü insanlar güzel olduklarını defalarca duyuyor. Ama gerçekten görüldüklerini çok nadir hissediyor.. Çekim bazen bir dokunuşta değil, bir insanın sana baktığında seni gerçekten gördüğünü hissettiğin anda başlıyor.
İlk deneyimim de öyle kusursuz aman aman bişey değildi, ama senin sormak istediğin yaşadığım ilk deneyim mi yaşattığım ilk deneyimler mi?
Bize bahsedin derken nasıl yani? Kahve içerken çikolata bulaşığını elimle temizledim. o esnada parmaklar emildi ve devamında çikolata tadı beraber dudaklarımıza yayıldı oradan usul usul oynaşma okşama ve soyunmalar. Devamı fena işte. Senin burcun ne soran?
Partneri yükseltmenin en kolay yolu boynuna sıcak nefes vermektir. Özellikle öpüşme kısmında bunu yapmak daha da çıldırtabiliyor. İlk deneyim kısmı biraz çalkantılıydı. Yoğu olarak zevkli ama sevişmeden sonrası biraz çalkantılı.
Cevap
31Cevap
doggy pozisyonunda saçlarını elime dolayıpp sert sert becersem sonra bi anda altıma alıp gözlerine bakarak daha da hızlansam en son boğazna kadar köklesem ne yapabilirsin ki 🫦👅
25 yaşındayım bir sürü kıza teklif ettim red edildim. Arkadaşlar genel eve götürdüler. Kadın soyun dedi. Çıkardım sokacam. Bir anda bağırdı. Ben memelerini un ufak etmişim. Girdim. 2 git geldim boşaldım. Sıcacık bir duygu.
Kadını sözlerle yüksektmek pek kolay değil erkeği yükseltmek daha kolay
neye yükselirsin mesela
Erkeğimmm
Gibi şeyler
senin oraya bülbül öte kafayı gömeyip ite ite
özşxöcşçc
Ne oldu
Karşı taraf arzu duymuyorsa sana ne söylersen söyle yükselmez :D
bir şey yapmıyorum şu an
bişi yapıyomusun demedim kii
fiziğine iltifat ederdim ve ufak tefek temaslarla heyecanlandırırdım
karşımdaki benden yüksekti zaten o benim üstüme atladı gdsad
bi öpücük yeterli oluyor cogu zaman devami gelir zaten
Direk yapışırım
yeterli on sevisme, once dudak dudaga sonra elleserek devami gelie
İlk deneyim efsaneydi arada görüşürüz hala :D
Dudaklarıni yer. mle başlar sonra şeftalili gelir sıra
Benim üstümde staj yapabilirsin
öxşcöcşc
Allah nasip ederse son nefesime kadar seni seveceğim Çok mesut olacağız sımsıcak bir yuvamız olacak
mantıklı
Yükselmek mi istiyorsun yoksa yükseltmek mi
hayır genelde naparsın öyle durumlarda ya da neye yükselirsin
ona yükselmeyen
Hiç öyle bir çabaya gerek yok
tutku olmadan olmaz ki
Olmasın zaten
Burdan anlatılmaz özel
Saçına dokunmakla başlarım boyun dudak göğüs kalçalar bakların vajina yakın kismi
Ohoo sen de uzun hikaye soruyorsun
Teninin kokusunu özledim istiyorum
Vücudum görünce çoğu erkek yükselir
Çok iddialı bir yorum
Kaç yaşındasınki
Yqrrmı merak edersen sende gel aw cocu
Seni merak ediyorum. Yazabilir misin?
Aşko konusmak ister misin
?
Kızzz
her
he