Cinsel Yaşam 20 gü Malum videoları sürekli izlemek normal mi, benim gibi takılan var mı? SüheylaTaşş Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Malum videoları izlemek normal mi? Fesat olmayın, olanı söyledim. Benim gibi başka öyle olan var mı Malum videoları sürekli izlemek normal mi, benim gibi takılan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı. Normaldir evet,. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Herkes izliyor canim merak etme izleme sıklığı ve yoğunluğu kişiden kişiye değişir sadece canım 2 0 Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Videodan zevk almıyorum ama görüntülü oartner olması en güzeli diyenlerdenim ama birşeyi izlemek normal mi değilmi önemli olan senin istediğindir. 0 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Sürekli izlemek gerçeklik algısını kırar ve bağımlı hale getirir 1 0 Yorumla
NikoIaTesIa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 14 gü realistik oyuncak aldım , sexting ile hallediyorum 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 95% 18 gü Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Çok fazla izlemek psikolojik açıdan doğru değil. Ama çoğu insan izler. Normal bu. 0 0 Yorumla
Zıbın003 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 20 gü Gerçeğini yaşayabilir misin?Hayır O zaman izlemeden nasıl olacak 0 0 Yorumla
akasyaolcn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 20 gü Sevgilimde malum rahatlamak için izlemek isitypr ben izlemesine izin vermiyorum ama herkes izleyerek yapıyor diyo sizcede herkes öylemi yapıyor 3 4 Yorumla huseyn89210 20 gü Öyle Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Ben kaç kere eski sevgilimi öyle yakaladım hepsi öyle Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü O zmn siz video cekin sizi izleyelim siteden izlicegimize , sevgilinizi memnun edin Yorumla Emirr25310 20 gü İzleyerek yapmak çok ayrı bi seviye zevklidir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü Benim bilinçaltım daha azdirici ya o yüzden olabildiğince seyrek seyrediyorum izlersem de amatör 1 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sürekli de izlenmez bence. Azgınlık almış başını gitmiş demek ki 0 0 Yorumla
Berkay06060 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 20 gü Herkes izliyor kiNereden izliyon link at 😂 1 6 Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Xhamster var orada sjsj Yorumla Berkay06060 20 gü Çok iyi ahahah Yorumla Berkay06060 20 gü Kategori var mı peki Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Ben daha çok aktif hızlı sert izliyorum sjsjs Yorumla Berkay06060 20 gü Ben küçük göğüslü minyın kızlara ve anak yapanlara 😂 Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü Benimde favorim orasi en sevdiğin katagorei nedir Yorumla
Slnsgkcsm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 18 gü Tabikide normal ihtiyaç bu 🫶🏻 ama başka şeyler de dene sanal olsun ya da başka şeylerle mst yapmak da zevk verir 0 0 Yorumla
Hotfire69 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 20 gü Normal ben de izlerim. Hatta çok farklı bir klasörüm var 1 0 Yorumla
Sanal_Hayatt Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 20 gü Senin gibi olmayan var mı diye sorsana 1 2 Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Cidden buna kızlar da dahil mi Yorumla Sanal_Hayatt 20 gü Dahil dahil emin ol Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım gayret normal 0 4 Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Size bir sorum olcak Yorumla benfero35 20 gü Elbette buyrun Yorumla SüheylaTaşş 20 gü burada değil Yorumla Emirr25310 20 gü Banada sorar msnnn Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Akıl bırakmaz insanda mallaşmaya başlarsın 1 0 Yorumla
guneyliyolcu16 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Ben de aynı sürekli izlerim bağımlı gibi oldum 1 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal nesi anormal olabilir Bunun 1 0 Yorumla
Sahinylmz134 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 14 gü Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı. Hayır normal olmamalı 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 18 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok mu izliyorsun 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 18 gü Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Hayır normal değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 19 gü Sürekli olması biraz garip çünkü saplantı olur oranın amacı yenilikler öğrenmek o kadar 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an izliyorum mesela 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tam yerine sordun bu soruyu :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 20 gü Zevkle izliyorum 9 2 Yorumla Hossohbet3435 20 gü Kadınlar izliyor mu yaö Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü Anahtar kelimeler kategori nedir Yorumla
bengiş97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 20 gü Bende sureklı ızlıyorum 3 2 Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Kategorin nedir Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü En sevdiginiz shlnahtar kelimeler neler Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 19 gü Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı. Sürekli izlemen iyi değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü Ne kadar sık? 4 7 Yorumla SüheylaTaşş 20 gü Her gün muhakkak Yorumla Cevap sahibi 20 gü Yani şimdi saatler harcıyorsan elbette hiç iyi bir şey değil. Sadece işin bitene kadar 15 dk ise olabilir Yorumla SüheylaTaşş 20 gü İş bitene kadar ya öyle çok değil ama işte bazı videolarda sık sık aynı sahneyi izlediğim oluyor. Yorumla Cevap sahibi 20 gü E yani insan sevdiği filmi bir kaç kez izler 😅 Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü Tum günüm öyle gecti sizin kategori nedir hangi videolar Yorumla Cevap sahibi 20 gü Bu kadar mı yokluktasın kardeşim? Her kıza yorum yapıyosun Yorumla Kimyager9ustasi 20 gü Hyr sanirim bağımlı oldum ve kurtulucam offff offfff bunaldim artık. ustume gelme lütfen Yorumla
aaabcdefg Takip Et Xper 5 Yaş: 23 20 gü Çok normal bende izliyorum 2 2 Yorumla Acelecibey1 19 gü Hangi tür? Yorumla aaabcdefg 19 gü Her tür Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok normal 1 0 Yorumla
AskeriiMühendisszz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Anormal 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 18 gü Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Var kesinlikle 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı. Yaşın doğru mu? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 17,3b cevap paylaştı. düzenli izlerim 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Ara sıra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Normaldir evet,.
Herkes izliyor canim merak etme izleme sıklığı ve yoğunluğu kişiden kişiye değişir sadece canım
Videodan zevk almıyorum ama görüntülü oartner olması en güzeli diyenlerdenim ama birşeyi izlemek normal mi değilmi önemli olan senin istediğindir.
Sürekli izlemek gerçeklik algısını kırar ve bağımlı hale getirir
realistik oyuncak aldım , sexting ile hallediyorum
Çok fazla izlemek psikolojik açıdan doğru değil. Ama çoğu insan izler. Normal bu.
Gerçeğini yaşayabilir misin?
Hayır
O zaman izlemeden nasıl olacak
Sevgilimde malum rahatlamak için izlemek isitypr ben izlemesine izin vermiyorum ama herkes izleyerek yapıyor diyo sizcede herkes öylemi yapıyor
Öyle
Ben kaç kere eski sevgilimi öyle yakaladım hepsi öyle
O zmn siz video cekin sizi izleyelim siteden izlicegimize , sevgilinizi memnun edin
İzleyerek yapmak çok ayrı bi seviye zevklidir
Benim bilinçaltım daha azdirici ya o yüzden olabildiğince seyrek seyrediyorum izlersem de amatör
Normal bence izlemeyen yoktur ama sürekli olması sıkıntı bence
Sürekli de izlenmez bence. Azgınlık almış başını gitmiş demek ki
Herkes izliyor ki
Nereden izliyon link at 😂
Xhamster var orada sjsj
Çok iyi ahahah
Kategori var mı peki
Ben daha çok aktif hızlı sert izliyorum sjsjs
Ben küçük göğüslü minyın kızlara ve anak yapanlara 😂
Benimde favorim orasi en sevdiğin katagorei nedir
Tabikide normal ihtiyaç bu 🫶🏻 ama başka şeyler de dene sanal olsun ya da başka şeylerle mst yapmak da zevk verir
Normal ben de izlerim. Hatta çok farklı bir klasörüm var
Senin gibi olmayan var mı diye sorsana
Cidden buna kızlar da dahil mi
Dahil dahil emin ol
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım gayret normal
Size bir sorum olcak
Elbette buyrun
burada değil
Banada sorar msnnn
Vardır ve bağımlılık yapıyor
Akıl bırakmaz insanda mallaşmaya başlarsın
Ben de aynı sürekli izlerim bağımlı gibi oldum
Çok uzun zaman oldu izlemeyeli
Normal nesi anormal olabilir Bunun
Gun içerisinde kisa süreli bakıyorsan normal
Hayır normal olmamalı
Çok mu izliyorsun
Hayır normal değil
İzlenir izliyorum normal yani
Sürekli olması biraz garip çünkü saplantı olur oranın amacı yenilikler öğrenmek o kadar
Yeni şeyler bulmazsan bırakamazsın
şu an izliyorum mesela
Tam yerine sordun bu soruyu :)
Zevkle izliyorum
Kadınlar izliyor mu yaö
Anahtar kelimeler kategori nedir
Bende sureklı ızlıyorum
Kategorin nedir
En sevdiginiz shlnahtar kelimeler neler
Benimkini yorumlarmisin
Sürekli izlemen iyi değil.
Ne kadar sık?
Her gün muhakkak
Yani şimdi saatler harcıyorsan elbette hiç iyi bir şey değil. Sadece işin bitene kadar 15 dk ise olabilir
İş bitene kadar ya öyle çok değil ama işte bazı videolarda sık sık aynı sahneyi izlediğim oluyor.
E yani insan sevdiği filmi bir kaç kez izler 😅
Tum günüm öyle gecti sizin kategori nedir hangi videolar
Bu kadar mı yokluktasın kardeşim? Her kıza yorum yapıyosun
Hyr sanirim bağımlı oldum ve kurtulucam offff offfff bunaldim artık. ustume gelme lütfen
Çok normal bende izliyorum
Hangi tür?
Her tür
Çok normal
Anormal
Var kesinlikle
Şu an izliyorum :)
Ne konulu izliyosun en cok
Bende izliyorum gayet normal
Yaşın doğru mu?
Takılınca cinsel hayatn zayflar
Neler izliyorsun tatlım?