Cinsellik 11 gü Bayramda ereferesi ve bayram gecesi yapmak günah mı? ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Evliyiz, söyleyeyim. Güncellemeler11 gü 8 aylık evliyiz., Güncellemeler11 gü Yaptık zaten ama günah değil emin olamadım Bayramda ereferesi ve bayram gecesi yapmak günah mı? ? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 11 gü Hahahah şakamısın?Nikah neden kıyılıyor sence.Hiç affetmem 7 4 Yorumla 34revolver 11 gü hemde catır catırrr Yorumla Soran 11 gü Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım Yorumla Cevap sahibi 11 gü Çok büyük saçmalamış yapıştır gitsin :)) Yorumla Ateşboceğı61 11 gü Nikah olduğu sürece sorun yok gecesi gündüzü Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 gü O senin helalin bunun için bir gün veya saat yok sadece lohusa ve regl hariç istediğiniz zaman yapabilirsiniz diyor bildiğim kadarıyla 1 1 Yorumla Soran 11 gü Tamam Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 11 gü Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Helalin, kocabdır niye günah olsun bilakis sevap 1 7 Yorumla Soran 11 gü Ablam dediki bayramda bari yapma canım benim dedi Yorumla avira_07 11 gü Sen istiyor musun Kocan istiyor mu Yorumla Soran 11 gü Evet Yorumla avira_07 11 gü Ne zaman kocanı boşalttın en son Yorumla Soran 11 gü 1saat Yorumla Soran 11 gü Önce Yorumla avira_07 11 gü Kocan nasıl seviyor Yorumla
cansıkıntısıonline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 760 cevap paylaştı. Niye günah olsun ben de evliyim elimden gelse yapıcam da lohusa ayındayız 1 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. valla yer zaman fark etmez her zaman yaparım duşumu alır geçerim kasma bu kadar 1 0 Yorumla
Mehmetemin38 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 93% 11 gü Bunun bir günü ve zamanı yok, sadece farz olan ibadetleri engelmeuecek 1 0 Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 468 cevap paylaştı. Nikahlı eşinin abdestinizi alın sonrasında bir şey olmaz 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 11 gü Cinsellik konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zina her zaman günah. Eş ile her zaman sevap. mastın zamanı yok. Oruçlu değilsen canın istediğinde yap. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 11 gü Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı. Erkek için üşengeçlik seviyesi minimum olmalı 0 0 Yorumla
Alluring_Lüsyen_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 11 gü Evlilere her an her saniye serbest. Soru her ne kadar troll olsa da her saniye yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
jellybean_alyosha Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 11 gü Yapay zekaya sor abisi 1 1 Yorumla Soran 11 gü Diyorsun aklıma geldi hatalı cevap verir diye emin olamadım Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 11 gü Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elbette günah değil niye olsun 2 0 Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. Hiç farketmez bence ver şimdi 0 7 Yorumla Wetphotos 11 gü Kocan geç kalmış bu saate 2 yapmaliydi Yorumla Wetphotos 11 gü Nasıldı dinlemk istrm Yorumla Soran 11 gü Daha yeni oldu Yorumla Wetphotos 11 gü Ooo çok iyi özel dinlmk gerek Yorumla Wetphotos 11 gü Bekliyorum Yorumla Wetphotos 11 gü Çok güzel ya dm bekliyorum Yorumla Wetphotos 11 gü Tkp Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 11 gü Cinsellik konusunda 441 cevap paylaştı. Gunah falan degil yapistirin gecin 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 11 gü Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ne alakası var canım yaparainiz 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 677 cevap paylaştı. Evliye ne diye günah olsun 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 11 gü Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok bir şey olmaz bakın zevkinize 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 11 gü Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evliye niye günah olsun. 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapın gitsin boş ver 0 1 Yorumla Byteknisyen 11 gü Neden günah olsun abdest alın hemen Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. yoo sevap hatta 0 0 Yorumla
Nursel35 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 11 gü Değil kocan sonuçta niye olsun 2 2 Yorumla Soran 11 gü Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım Yorumla Nursel35 11 gü Ay ona neymiş yap gitsin oruç değil birsey değil bayram nolcak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 gü Neden günah olsun ayrıca iki gün durun ne olacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 gü Hayırlı olsun Yorumla
Anankaraa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 11 gü Siz ml mısınız. Yapacağınız şeyde bi ibadet 0 1 Yorumla Soran 11 gü Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 326 cevap paylaştı. hayır neden olsun 0 1 Yorumla Soran 11 gü Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yoo neden olsun 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 11 gü Cinsellik konusunda 809 cevap paylaştı. Ne yaptınız da günah olmasından korkuyorsun 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil tabi 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 11 gü Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye günah olsun 0 0 Yorumla
kaplan2112 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 11 gü Cinsellik konusunda 390 cevap paylaştı. Yok değil 0 1 Yorumla kaplan2112 11 gü Ateş serbest Yorumla
TuristEn Takip Et Bilge Yaş: 30 11 gü Cinsellik konusunda 368 cevap paylaştı. Niye olsun ki yap 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 11 gü Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye günah olsun 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 11 gü Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapıştırın gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 gü Yardım gerekiyor mu bazen 0 2 Yorumla Soran 11 gü 🙄🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi 11 gü birkaç özel soru sorabilir miyim Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 11 gü Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye günah olsun 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 11 gü Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Wvliyswn değil 0 0 Yorumla
AttilaBiraZHırs89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 11 gü Yoo kimlee 0 1 Yorumla AttilaBiraZHırs89 11 gü Anal falan dener misiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Hahahah şakamısın?
Nikah neden kıyılıyor sence.
Hiç affetmem
hemde catır catırrr
Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım
Çok büyük saçmalamış yapıştır gitsin :))
Nikah olduğu sürece sorun yok gecesi gündüzü
O senin helalin bunun için bir gün veya saat yok sadece lohusa ve regl hariç istediğiniz zaman yapabilirsiniz diyor bildiğim kadarıyla
Tamam
Helalin, kocabdır niye günah olsun bilakis sevap
Ablam dediki bayramda bari yapma canım benim dedi
Sen istiyor musun Kocan istiyor mu
Evet
Ne zaman kocanı boşalttın en son
1saat
Önce
Kocan nasıl seviyor
Niye günah olsun ben de evliyim elimden gelse yapıcam da lohusa ayındayız
valla yer zaman fark etmez her zaman yaparım duşumu alır geçerim kasma bu kadar
Bunun bir günü ve zamanı yok, sadece farz olan ibadetleri engelmeuecek
Nikahlı eşinin abdestinizi alın sonrasında bir şey olmaz
Zina her zaman günah. Eş ile her zaman sevap. mastın zamanı yok. Oruçlu değilsen canın istediğinde yap.
Erkek için üşengeçlik seviyesi minimum olmalı
Evlilere her an her saniye serbest. Soru her ne kadar troll olsa da her saniye yapabilirsiniz
ablan kıskanmış, sağlam bi koca bulsa senden önce yapar
Yapay zekaya sor abisi
Diyorsun aklıma geldi hatalı cevap verir diye emin olamadım
Elbette günah değil niye olsun
Hiç farketmez bence ver şimdi
Kocan geç kalmış bu saate 2 yapmaliydi
Nasıldı dinlemk istrm
Daha yeni oldu
Ooo çok iyi özel dinlmk gerek
Bekliyorum
Çok güzel ya dm bekliyorum
Tkp
Gunah falan degil yapistirin gecin
Ne alakası var canım yaparainiz
Yapabilirsin sonra hemen abdest
Evliye ne diye günah olsun
Hayır değil tbiki. Sınuçta helalin
Yok bir şey olmaz bakın zevkinize
Evliye niye günah olsun.
Keşke evli olsam da ben de yapsam
Yapın gitsin boş ver
Neden günah olsun abdest alın hemen
yoo sevap hatta
Evlisiniz sonuçta her zaman yapabilirsin
Değil kocan sonuçta niye olsun
Ablam dediki bayramda bari yapma canım dedi kafam bulandı iyici saçmaladı sanırım
Ay ona neymiş yap gitsin oruç değil birsey değil bayram nolcak
Neden günah olsun ayrıca iki gün durun ne olacak
Hayırlı olsun
Siz ml mısınız. Yapacağınız şeyde bi ibadet
hayır neden olsun
Yoo neden olsun
Yap bir şey olmaz
Ne yaptınız da günah olmasından korkuyorsun
Değil tabi
Size helal :)
Niye günah olsun
Değil atış, serbest
Günah değil
Niye günah olsun ki
Yok değil
Ateş serbest
Ne günahı ya çarpışın