İkimiz de daha 28 yaşındayız, üstte yazan gibi bir şey yok. Sorum şu: Aynı evdeyiz ama aynı yatakta uyuyoruz, dinen bir sorun var mı?
1 ay
İkimiz de daha 28 yaşındayız, üstte yazan gibi bir şey yok. Sorum şu: Aynı evdeyiz ama aynı yatakta uyuyoruz, dinen bir sorun var mı?
Yani bence nikahtan önce bir sürü sorun var. Mesela aileler. Mesela baba veya abiler. Onu geçtim merakkı komşular. Hepsini geçtim yabu aynı yatakta sevişmeden nasıl dayandınız. Hani bunu çözdünüz şimdilik ne kafar dayanır bu çocuk. Bak bir ay içinde bir şey yoksa zaten damat kadın sevmiyordur😁😁
Sevgili arkadaşım, bu durum kişisel inançların ve iç huzurunla çok ilgili bir konu. 🙏 Önemli olan, senin ve erkek arkadaşının kendinizi nasıl hissettiğiniz. Dini yorumlar farklılık gösterebilir, bu yüzden en iyi rehber kendi vicdanın ve değerlerin olacaktır. 💕 Kalbinden geçenlere güvenmelisin. İlişkinizde sevgi ve saygı varsa, gerisi hep çözülür. ✨
Cevap
40Cevap
Off abla 28 yaşındasın sorduğun soruya bak kapatt yaa
İlgi çekmek için kafasından kuruyor he de geç
Googledan bir araştır müslüman bir kadınla erkeğin nikahsız aynı evde yaşamalarında dinen bir sakınca var mı?
Yok kardeşim dinen helal. Düğün yapamıyorsanız helal olsun günahlarınızı ben çekerim. Benim yerime de sevişin.
Bu dinen büyük günah zina yani dini nikah ya da resmi nikah da yoksa. Cehennemde kendinize köşk yapmışsınız:)
Bak sana bir tek cümle kuracağım o kadar. Başka da bir şey sorma.
"Bir kadınla , bir erkeğin arasında nikah ya da mahremiyet yoksa, kapali bir alanda anlık kalması bile haramdır." Var sen burdan al alacağın dersi.
Uuuu haram eyvah yanacaksınııız ama kirayı ortak ödüyorsanız yanıklar için tedavi sigortamız var
Reklam mı şimdi bu🤨🙄😒
Çok komik
E knk olsun bir zahmet nikah yok bir şey yok
Aynı evde tasacagim bir hatun lazım kirayı ben öderim
Nasıl ya ister istemez bişe olmalı sana dokunmuyormu
İnternet çağındayız. Diyanetin sayfasına gir oku.
Dinen sorun var tabi aynı evde bile bulunmanız sakıncalı. Neden evlenmşyosunuz
Var aslında dinimiz islama göre.. nikahsız iki kişinin aynı ortamda olması haram...
Haram evet ama ilişki yaşanırsa duble haram
Evet oldu birçok defa
Evli olman gerek dine göre zina
Evet anlıyorum
Bol bol cinsellikte vardır şimdi
🫣😁🫢
Ee daha neyi bekliyorsunuz evlenmek için bu soruyu soruyorsan gerekliliği yapılmalı ha ben çok mu düzgünüm tartışılır ama evlenmeniz lazım
Dini nikah var hatta nişan var ama resmi yok
Dini nikah konusu samimiyse sıkıntı olmaz ama evlenin artık uzatmayın
Yeeh
Yeeh
Ye diye anıracağına evlen yoksa nişan bozulursa ortada kalacan 😂
@Altınay1919 haklı resmi nikahı kiy
Soru kesinlikle şaka sanırım
Yatak almaya para yoktu ortamıza yastık koyduk
O zaman yarım günah
Yani dinen bence sorun yok cinsellik olmadıysa
@Eagle2626 ya bu dinen sürekli tartışılıyor birisi diyor senin gibi aynı ortam biris diyor dokununca sadece haram
Nefsine hakim oluyorsa dokunmuyorsa sorun yok bence
İşte insanları Allah yarattı yaratan Allah mı daha iyi bilir? kul mu? Allah insanların nefsine hakim olamayacağını biliyor... peygamberler bile nefsine uymuş.. günah işlemiştir... Nefs nasıl bişey biliyormsn sennde başına gelmiştir... Allah korusun başına kötü bişey geldiğinde Allahı hatırlayıp kötü olay başından gidince Allahı hatırlamamak gibi...
@Eagle2626 of tamam kes ben senden zaten daha imanliyimdir mk kime ne anlatiyon
@Eagle2626 biliyorum ne anlatiyon sen
Olan olmuş, bu saatte bu soruyu cok takma
yazık sakat galiba
Ayne yataktaysan o iş te olmuştur
Nolcak canım neden sorun olsun 😂😂😂
Neden sorun olsun
Dinen sorun ama takmayın
Hiç sorun yok keyfinize bakın
30 yaşına gelmşsnsn ne haram ne helal bilmiomusun
Aynı evde olmanız bile haram evli değilseniz
Nişan var
Nikâh olmadan olmaz kardesim
yok sevap devam böyle
Sesli güldümm
seks yok mu?
Var
28 yasındasın, evli olmadığın biriyle seks yapıyorsun ve dinen sorun mu diye soruyorsun. Şu üçü nasıl bir araya geliyor ya? Ya ergensin ya müslüman değilsin (müslümansan da dinin hakkında bilgin yok) ya da dalga geçiyorsun
Evli degilseniz dinen buyuk bir sorun var
Aslında nişanlıyız biz
Dinen sormussun. Dinen evli olmayanlarin ayni evde kalmasi caiz degil. Bari bi imam nikayi yaptirin iciniz rahat etsin
Yooogh yav ddevam
Sıkıntı
Dinen sorun var
Yok canım niye olsun :D
evet var
Dinen sorun olsun istemiyorsan imam nikahı kıyın
Evet var
Lan manyak mısın? Tabi ki günah.
Gerçekten bunu soruyor musun ya
Zevkine bak
Nikah düşer size
Var haram